Cum se simte Camelia Potec, la trei săptămâni după naștere: „Eu am fost nevoită să stau 10 zile la pat”. Sportiva și fiica nou-născută au fost externate din spital

 Ifrim Georgiana
.

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon, a devenit mamă pentru a doua oară, la 41 de ani, în urmă cu trei săptămâni. Sportiva și fetița nou-născută au fost externate din spital recent, după o lungă și dificilă perioadă de recuperare. Timp de 10 zile, Camelia Potec a evitat efortul fizic și a stat la pat, susținând că nu-i este ușor să-și reia activitățile. Iată cum se simte și cum a îmbrățișat rolul de mamă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În cursul zilei de 24 octombrie, Camelia Potec a născut o fetiță perfect sănătoasă, cea de-a doua „minune' din familia ei. De curând, cele două au fost externate din spital, după o recuperare dificilă a proaspetei mămici. Renumita sportivă susține că vrea să-și reia activitatea cât de curând, chiar dacă i-ar plăcea să mai petreacă câteva săptămâni cu fetița nou-născută. După naștere, Camelia Potec a fost nevoită să evite efortul fizic și recunoaște că zilele petrecute în spital i-au dat peste cap rutina și planurile.

camm11camm11

Citește și: Camelia Potec a postat primele imagini cu bebelușul, la două săptămâni de la naștere: „Recuperarea a durat puțin mai mult…”. Cum arată fetița cea mică a campioanei

Citește și: Camelia Potec, după ce a născut al doilea copil: „În perioada de adaptare, mai avem analize și teste de făcut…”

Citește și: Cine este Ada Galeș de la America Express 2023. A moștenit talentul artistic de la mama ei

Citește și: Cum arăta Răzvan Fodor la începutul carierei. Avea un look rebel și se iubea cu modelul Catrinel Menghia

Cum se simte Camelia Potec, la trei săptămâni după naștere

Deși au trecut doar trei săptămâni de când a născut, Camelia Potec a început să-și reia, treptat, activitățile. Sportiva recunoaște că i-ar plăcea să petreacă mai mult timp cu fetița ei, mai ales că nu a reușit să se recupereze complet, însă îi este solicitată prezența la birou.

„Suntem bine! Eu sunt în drum spre birou, mai fug așa, începând de săptămâna aceasta, mai fug așa câte două, trei ore, la birou. Chiar dacă mi-aș dori să mai stau câteva săptămâni acasă cu cea mică, dar nu neapărat pentru că îmi este extrem de drag de ea, dar noaptea nu prea dormim.

Ea este bine, ziua doarme, dar noaptea mai avem colici, stăm așa împreună, ne privim. Aș fi avut nevoie de o perioadă mai lungă de a sta acasă, ca să mă odihnesc puțin mai mult pe timpul zilei', a spus Camelia Potec, la Star Matinal, potrivit Spynews.

„Eu am fost nevoită să stau 10 zile la pat'

După ce a adus pe lumea ce de-a doua fetiță, Camelia Potec a trecut printr-o recuperare dificilă. La îndemnul medicilor, a evitat efortul fizic și a petrecut zile bune pe patul de spital, momente care au avut un impact negativ asupra stării ei emoționale.

„A fost puțin mai lungă decât mă așteptam, am avut ceva probleme, eu, din punct de vedere fizic. Cea mică a fost foarte bine din prima zi, are 10 nota la naștere, s-a adaptat foarte bine (…) Eu am fost nevoită să stau 10 zile la pat, lucru care m-a scos puțin din felul meu de a fi, din starea mea, de a începe să mă mișc foarte rapid', a mai spus campioana, la Star Matinal.

Camelia Potec a născut o fetiță sănătoasă

Camelia Potec a publicat, pe 31 octombrie, un mesaj prin care a anunțat că urmează să aibă prima întâlnire cu cea de-a doua fiică a ei.

„Astăzi este o zi grea pentru mine și familia mea, dar sper să fie exact așa cum îmi doresc, o zi extraordinară. Cu ajutorul bunului Dumnezeu, al specialiștilor din (numele spitalului) și în condițiile minunate pe care deja le cunosc, astăzi voi avea parte de marea întâlnire cu surioara Caeliei. Să fie într-un ceas bun, sănătoasă și puternică! Doamne-ajută! P.S. Oare se vede că am emoții?', a scris ea atunci pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton