Claudia Iosif (Babs), după ce a fost acuzată că a vrut să-i intre în grații lui Andrew Tate, la petrecerea fraților britanici: „Am stat pe lângă toată lumea. Eu nu am niciodată intenția de a mă da în stambă...”. Cum a ajuns în anturajul lor

 Miniosu Alexandra
.

Claudia Iosif (Babs) a reacționat public, după ce a fost acuzată că a vrut să-i intre în grații lui Andrew Tate, la petrecerea fraților britanici. Fosta iubită a lui Dorian Popa a participat, recent, la evenimentul organizat de frații Andrew și Tristan Tate. Tânăra și-a făcut apariția în mașina ei decapotabilă, însă, spune ea, nu pentru a încerca să impresioneze, după cum s-a speculat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Claudia Iosif, cunoscută ca Babs, a participat, recent, la o petrecere dată de frații Andrew și Tristan Tate, acolo unde o tânără a chemat Ambulanța, dar și Poliția. Evenimentul a avut loc pe data de 20 iunie, iar în urma apariției fostei iubite a lui Dorian Popa în anturajul milionarilor britanici au apărut numeroase controverse. Tânăra a fost acuzată că și-ar fi dorit cu orice preț să-i impresioneze pe cei doi la petrecere, în special pe Andrew Tate, cu care s-a și fotografiat.

babs-1babs-1

Citește și: Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa, reacție după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Claudia Iosif (Babs): „O relație…'. Cine este și cum arată tânăra

Citește și: Răspunsul lui Dorian Popa când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia Iosif (Babs): „Am greșit, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. Eu…'

Citește și: Elena Ionescu s-a vindecat de ulcer cornean, după ce a ajuns la moaștele Sfintei Parascheva: „Eu nu vedeam microfonul foarte bine. Mama mi-a spus să mă duc la biserică, să fac pașii pe care mi-i spune ea, dar cu credință, nu ca la muzeu. A fost o minune în viața mea”

Citește și: Laurențiu Reghecampf a explicat de ce nu îl vizitează pe Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan: „Mă doare foarte tare pentru că eu l-am crescut, nu ea…' / Susține că nu a fost invitat la serbarea lui

Claudia Iosif (Babs), după ce a fost acuzată că a vrut să-i intre în grații lui Andrew Tate, la petrecerea fraților britanici

Acum câteva zile, Babs s-a afișat alături de Andrew Tate, fapt ce a stârnit un val de reacții. Au fost voci care au susținut că tânăra și-ar fi dorit să-i capteze atenția milionarului. Claudia Iosif a venit la petrecere cu mașina ei decapotabilă, fapt ce i-a făcut pe unii să creadă că fosta iubită a lui Dorian Popa ar fi vrut să impresioneze prin gestul său.

În urma zvonurilor apărute, Claudia Iosif (Babs) a recunoscut că a venit la petrecere cu mașina ei decapotabilă, însă, spune ea, nu pentru că a vrut să impresioneze, ci pentru simplul fapt că obișnuiește să conducă acel autoturism.

„Eu nu am niciodată intenția de a mă da în stambă, să impresionez bărbații'

Totodată, Claudia Iosif (Babs) susține că informația că a stat doar în jurul lui Andrew Tate nu e adevărată. Aceasta a precizat că a petrecut timp cu toată lumea prezentă la petrecere. În plus, a spus că milionarul era oricum însoțit de o altă domnișoară.

„Eu am venit cu mașina mea personală, care este decapotabilă și oamenii care au astfel de mașină merg cu ea decapotabilă. Nu înțeleg ce e în neregulă cu asta… Nu am stat pe lângă Andrew Tate, am stat pe lângă toată lumea, eram 25-30 de persoane.

Andrew Tate era însoțit de o domnișoară. Eu nu am niciodată intenția de a mă da în stambă, să impresionez bărbații, sub nicio formă. Ceea ce a spus această domnișoară în presă este total eronat. Nu există așa ceva! Oamenii care mă cunosc știu că eu nu am acest comportament', a declarat Claudia Iosif (Babs), la Xtra Night Show.

Potrivit Spynews.ro, Claudia Iosif, alias Babs, a afirmat despre frații Tate că au fost respectuoși cu ea la petrecere și că s-au comportat normal, socializând cu toată lumea. Conform spuselor ei, a ajus să facă parte din anturajul lor printr-o prietenă comună.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton