Claudia Iosif, primele declarații după ce s-a spus că s-a despărțit de Dorian Popa, după 11 ani împreună: „Eu mi-am mutat atelierul în altă parte. Nu mai e...”

.

Zilele trecute, s-a zvonit că Dorian Popa și iubita lui, Claudia Iosif, s-au despărțit, după 11 ani de relație. Un apropiat al cuplului a susținut că cei doi nu mai locuiesc împreună în vila din Domnești, iar artistul ar fi început deja să facă renovări în căminul conjugal. Contactați de jurnaliști, Dorian Popa și bruneta au făcut primele declarații despre presupusa despărțire, iar ea a confirmat că și-a mutat atelierul de croitorie din locuința vloggerului. Iată declarațiile lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Povestea de dragoste dintre Dorian Popa și Claudia Iosif durează de mai bine de 11 ani. Cei doi nu sunt căsătoriți și au susținut, în mai multe rânduri, că nu sunt pregătiți să-și întemeieze o familie, căci pun cariera pe primul loc. În ultima perioadă, artistul și bruneta s-au afișat tot mai rar împreună, iar ea și-a cumpărat propriul apartament, alimentând zvonurile privind ruptura din relația lor. De curând, un apropiat al cuplului a dezvăluit că Dorian Popa și Babs s-au despărțit și nu mai locuiesc împreună în vila luxoasă din Domnești.


Citește și: Dorian Popa nu poate deveni tată acum. Ce îl împiedică pe artist să facă un copil cu Claudia Iosif

Citește și: De ce vrea Dorian Popa să adopte un copil: „Un suflet pe care îl salvezi de la pierzanie…'. Când dorește să devină tată

Citește și: Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Drama prin care a trecut alături de soția sa


Citește și: Cine este Cleopatra Stratan de la America Express 2023. Este căsătorită cu Edward Sanda și are o carieră de succes la doar 20 de ani

Claudia Iosif, după ce s-a spus că s-a despărțit de Dorian Popa

Claudia Iosif nu a confirmat zvonurile apărute în spațiul public, însă a recunoscut că și-a mutat atelierul de croitorie din locuința celebrului artist, la 5 minute distanță de vila luxoasă. Bruneta a susținut că, după 11 ani de relație, e normal ca planurile partenerilor să nu se sincronizeze întotdeauna, mai ales că ambii au afaceri de succes și nu le rămâne prea mult timp liber.


„Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la 5 minute de casa noastră’, a spus bruneta, potrivit cancan.ro.


Dorian Popa: „Am fost pe drumuri’

De celalată parte, Dorian Popa nu a făcut nicio declarație privind relația cu Claudia Iosif, preferând să vorbească despre activitățile profesionale. În ultima vreme, artistul nu prea a stat pe acasă, fiind implicat în numeroase proiecte, iar următoarea perioadă se anunță la fel de aglomerată.

„Am fost pe drumuri, nu prea mai apuc să dorm. Am plecat cu duba, tocmai ca să mă odihnesc. Acum merg la Craiova, la noapte ne întoarcem pentru că mâine am două evenimente în București. Sunt pe ultima sută cu lansarea unui nou produs, marca Hâț, la finele lui noiembrie. Am tot făcut drumuri în Germania, unde se află fabrica.


Am văzut ce se întâmplă pe afară, dar aleg să nu-mi fie teamă să călătoresc. Ei bine, nu mă duc nici prin zonele periculoase. Nu mă joc cu focul, cum s-ar spune. Mai am o plecare peste granițe, în viitorul apropiat, la finele lui octombrie am iar filmări în Europa’, a spus Dorian Popa pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Sursa foto: Facebook & Instagram