Claudia Pătrășcanu a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit: ”Copiii mi-au dat binecuvântarea. Își doresc să mă recăsătoresc și să avem o familie...”

 Calin Maria Bianca
.

Claudia Pătrășcanu, primele declarații după ce s-a afișat cu inelul de logodnă pe deget, în compania iubitului ei. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, recent, Claudia Pătrășcanu a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care s-a afișat pe Instagram cu un inel de logodnă. Ba mai mult, o ținea de mână și un bărbat, dând de înțeles astfel că este vorba cu adevărat despre o cerere în căsătorie pe bune. După lungi zvonuri și speculații, fosta soție a lui Gabi Bădălău a făcut primele declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a divorțat, în mod oficial, de Gabi Bădălău la începutul acestui an, asta după ce procesul de divorț dintre ei a durat mai bine de trei ani. În tot acest timp, frumoasa artistă nu s-a afișat la brațul niciunui bărbat și nici nu a vorbit vreodată despre faptul că ar avea o relație, fiind destul de reținut în declarații despre planul sentimental.

patrascanu-9patrascanu-9

Citește și: Cum a reușit Claudia Pătrășcanu să se îngrașe 5 kilograme: 'Eram foarte slabă. Acum am forme și îmi place. A fost o chestie intenționată…

Citește și: „Încă mai cred în căsătorie și băieții vor un frățior…” Claudia Pătrășcanu este pregătită să-și refacă viața sentimentală și să devină din nou mamă

Citește și: „Sunt tată”. Soția lui Liviu Teodorescu a născut o fetiță perfect sănătoasă: „Iulia, ești o eroină”

Citește și: Fiica Roxanei Ciuhulescu a depus contestație, după afișarea rezultatelor la Evaluarea Națională. Ce note a luat Ana: „A refuzat să creadă'

Claudia Pătrășcanu a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit

Ei bine, la doar câteva zile după ce a dezvăluit că vrea să își refacă viața și să se recăsătorească, Claudia Pătrășcanu a dat vestea cea mare în showbiz-ul românesc, însă într-un mod cât se poate de subtil. Mai concret, a postat pe Instagram mână ei, care era ținută de mână unui bărbat și totodată a lăsat să se vadă inelul de logodnă. Acum, a sosit momentul pentru primele declarații, însă se pare că artista nu mai vrea să își expună povestea de dragoste în fața publicului și a curioșilor.

'N-am să fac din viața mea privata și din viața mea cea nouă o poveste tabu. Vreau să-mi trăiesc viața in liniște și armonie, exact așa cum mi-am dorit mereu. N-am să permit nimănui să mi-o mai deranjeze și pentru tot ce primesc sau trăiesc îi mulțumesc doar lui Dumnezeu!', a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Copiii au încurajat-o să își refacă viața și vor să se recăsătorească

Claudia Pătrășcanu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat logodna cu noul ei iubit, însă a spus clar că trăiește cea mai frumoasă perioadă și că se simte iubită, împlinită și fericită. Bucuria este și mai mare pentru ea, mai ales că cei doi băieți pe care-i are din mariajul cu Gabi Bădălău și-au dorit ca mama lor să își refacă viața. Aceștia își doresc inclusiv să se recăsătorească și să aibă o familie frumoasă.

'Dacă copiii mei mi-au dat binecuvântarea lor, atunci pentru mine e totul. Dacă eu sunt fericită și ei sunt fericiți, totul e de la Dumnezeu. Dumnezeu lucrează prin mintea oamenilor, prin sufletul lor și așa mi-a dat mie puterea Dumnezeu să-i cresc și uite că astăzi de exemplu ei își doresc să mă recăsătoresc, să fiu fericită, să avem o familie', a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu: 'Dumnezeu îți dă mereu după suflet'

Claudia Pătrășcanu este recunoscătoare pentru tot ceea ce se întâmplă în viața ei în aceste clipe și ține să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru că i-a dat ceea ce și-a dorit de foarte mult timp. De asemenea, a explicat că răbdarea este cheia tuturor reușitelor, mai ales când vine vorba de ea.

'Dumnezeu îți da mereu după suflet, fapte și intenții. EL nu uită niciodată! Trebuie doar să ai răbdare și credință, iar când te aștepți mai puțin sau nu te aștepți deloc, atunci se așterne și liniștea: înveți iar sa râzi, să vezi pe unde mergi, să privești înainte, să simți altfel, să iubești. Se numește Renaștere, precum Pasărea Pheonix', a concluzionat Claudia Pătrășcanu pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton