Claudia Pătrășcanu își acuză fosta soacră că le administrează medicamente copiilor ei: „Vin cu probleme, dureri de stomac, amețeli”. A reclamat familia Bădălău la Protecția Copilului

 Ifrim Georgiana
.

Claudia Pătrășcanu își acuză fosta soacră că le administrează medicamente copiilor ei. Potrivit acesteia, la sfârșitul vizitelor în casa bunicilor, Nicolas și Gabriel s-ar confrunta cu stări de greață, dureri în stomac și amețeli, din cauză că Rodica Bădălău le-ar da antibiotice, fără prescripție medicală și fără a o consulta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Zilele acestea, Claudia Pătrășcanu a lansat acuzații deosebit de grave la adresa familiei Bădălău. Mare parte dintre acestea au vizat-o pe fosta ei soacră, Rodica Bădălău, despre care a spus că „distruge vieți', inclusiv pe cea a propriului fiu, și că este responsabilă pentru evacuarea ei și a celor doi copii, Nicolas și Gabriel, din vila din Bolintin. A mai relatat un episod în care mama lui Gabi Bădălău ar fi incendiat locuința, în preajma sărbătorilor de iarnă, în timp ce nepoții ei își făceau somnul de prânz. Claudia Pătrășcanu mai semnalează acum că fosta ei soacră le-ar administra medicamente minorilor, în timpul vizitelor la bunici, fapt pe care l-a sesizat la Protecția Copilului.

pa9-1pa9-1

Citește și: Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu și-a acuzat fosta soacră că a incendiat casa din Bolintin, cu nepoții înăuntru: „Are o doză de ură și răutate. Mama a stins acel foc…'

Citește și: „A dat foc la casă și copiii mei erau în ea, dormeau. Mi-a spus așa: lasă-mi mie copiii și dispari'. Claudia Pătrășcanu o acuză pe fosta soacră că a despărțit-o de Gabi Bădălău

Citește și: Simonei Gherghe i s-a făcut rău, în timpul emisiunii Mireasa: „Am făcut o criză, nu mai puteam să mă ridic”

Citește și: Mirela Vaida prezintă noua emisiune „Petrecem în familie„, la Antena Stars: 'Este exact ceea ce lipsește din peisajul televiziunii românești. Avem nevoie de puțină emoție, de povești…'

Claudia Pătrășcanu își acuză fosta soacră că le administrează medicamente copiilor ei

Claudia Pătrășcanu face o nouă acuzație gravă la adresa fostei ei soacre. Artista spune că Rodica Bădălău le-ar administra copiilor ei antibiotice fără prescripție, astfel că la finalul vizitelor, Nicolas și Gabriel acuză stări de greață, amețeli și dureri de stomac. Se pare că problema persistă de mai bine de un an, timp în care Claudia Pătrășcanu a făcut multiple sesizări la DGASPC.

„De un an și jumătate, bunica tot insistă să vină dumneaei. De un an și jumătate, copiii când merg la domiciliul familiei Bădălău, cum intră în casă, bunica le administrează Ibuprofen, inclusiv antibiotice. De un an și jumătate merg pe sălile DGASPC-ului, unde las tot felul de hârtii scrise, unde îmi strig durerea', a declarat artista, la Știrile Antena Stars.

„Când pleacă de la mine, copiii sunt perfect sănătoși'

Claudia Pătrășcanu spune că fiii ei, Nicolas și Gabriel, se simt rău după fiecare vizită în casa familiei Bădălău, fără excepție. După weekendurile petrecute cu tatăl lor, micuții ar refuza să mai meargă la școală, pe fondul problemelor de sănătate. Tot Claudia Pătrășcanu a declarat că fosta soacră le-ar fi spus nepoților să nu-i divulge „secretul' legat de administrarea medicamentelor.   

„Când pleacă de la mine, copiii sunt perfect sănătoși. Cei de la școală, unde merg, tot timpul când vine ziua de luni, nu pot merge la școală. Vin cu probleme, cu dureri de stomac, greață, amețeli', a declarat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton