Claudia Pătrașcanu, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „A fost la mine acasă”. Blondina regretă scandalul cu artista, după ce i-a deschis un nou proces

 Miniosu Alexandra
.

Claudia Pătrașcanu a spus adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu. Cele două femei s-au întâlnit ieri, 19 iunie, la Judecătoria Constanța, unde a avut loc un nou termen în procesul lor. Se pare că fosta prezentatoare TV regretă scandalul cu solista, după ce a dat-o pe aceasta în judecată. Cântăreața a dezvăluit că blondina a fost la ea acasă, acum ceva timp. Iată ce s-a întâmplat atunci!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anul trecut, Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu, acuzând-o de defăimare. Atunci, judecătorii i-au dat dreptate, însă blondina nu s-a oprit aici, și i-a făcut solistei și plângere penală. Fosta prezentatoare TV afirma că din cauza declarațiilor artistei a pierdut contracte de imagine, motiv pentru care i-a deschis un nou proces unde îi cere 50.000 de euro. Miercuri, 19 iunie, cele două au stat față în față la Judecătoria Constanța și nu au fost deloc acide una la adresa celeilalte.

bianca-dragusanu-1-4bianca-dragusanu-1-4

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații despre despărțirea de Gabi Bădălău: „Este un capitol pe care l-am închis. Ar trebui să fie bărbat, nu imitație de bărbat'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabi Bădălău, surprins în compania noii iubite la Petrecerea VIVA! 2024. S-a intersectat și cu Bianca Drăgușanu, fosta iubită, care a purtat o rochie mulată și sexy

Citește și: Larisa Udilă urma să devină mamă pentru a doua oară, dar a pierdut sarcina: „La ultimul control, am aflat că inimioara nu mai bătea. Ne imaginam că va fi fetiță, căutam…'

Citește și: Iulia Albu, ținută nonconformistă la Petrecerea VIVA! 2024. A purtat un sacou tip frac, o scoică pe post de geantă și un super accesoriu extravagant, pe cap

Claudia Pătrașcanu, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu

Prezentă în fața judecătoriei, Claudia Pătrășcanu a transmis că-și dorește ca procesul cu Bianca Drăgușanu să se încheie cât mai curând. În plus, spune ea, blondina ar fi venit la ea acasă, acum ceva timp, și ar fi stat de vorbă.

„Consider că acest proces este doar o invenție și cam atât. Trebuie să se termine. Plus de asta, doamna Calintir a fost la mine acasă, nu avem nicio treabă, suntem aici, la proces. O să vedem ce se întâmplă. Asta vă spun, că doamna Drăgușanu a fost la mine acasă. Am vorbit, nu s-a întâmplat nimic. Foarte de curând, în perioada sărbătorilor. Eu sunt un om pașnic', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru emisiunea „Xtra Night Show', de la Antena Stars.

La scurt timp după ce Claudia Pătrășcanu a făcut declarații, în piesaj a apărut și Bianca Drăgușanu, împreună cu avocata ei. După întrevederea cu judecătorii, blondina a explicat în ce context a fost acasă la cântăreață. Aceasta a susținut că a mers la artistă cu Gabi Bădălău, de care s-a despărțit între timp, pentru a-i lua pe copiii pe care afaceristul îi are cu solista.

„Nu am fost acasă, am fost să luăm copiii la momentul acela, de 1 Mai. Și am fost să luăm copiii și am fost în fața casei, dar nu am fost la dânsa acasă. Evident că niciuna dintre noi nu ne-am dorit acest lucru și e o chestie care te stoarce cumva de energie', a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, despre scandalul cu artista: „Mie îmi pare rău că am ajuns în situația asta'

De asemenea, Bianca Drăgușanu a afirmat că nu și-ar fi dorit să ajungă în această situație cu artista Claudia Pătrășcanu. Ambele au dat de înțeles că-și doresc să încheie procesul și, totodată, scandalul dintre ele, semn că sunt pregătite să îngroape „securea războiului'.

„Și nu e ușor nici pentru ea probabil, nu e ușor nici pentru mine. Mie îmi pare rău că am ajuns în situația asta, sper să nu mai trec niciodată prin lucruri d-astea și să ne vedem liniștite de creșterea copiilor noștri care sunt mai importanți decât orice proces. (…) Sper să se clarifice lucrurile și niciuna dintre noi să nu repetăm greșelile pentru că cuvintele pot să doară, să facă rău', a mai zis ea.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. El s-a afișat cu noua iubită la petrecerea VIVA!

De curând, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou. Deși mulți dintre fanii lor sperau la o împăcare, se pare că afaceristul și-a refăcut deja viața amoroasă. Acesta și-a făcut apariția la petrecerea VIVA! la brațul noii sale iubite, pe nume Daria. El a dat de înțeles, prin declarațiile lui, că fosta lui iubită ar avea un alt partener de mai bine de jumătate de an, lucru de care el ar fi aflat abia recent.

„Foarte bine. Daria o cheamă. Da, mulțumim frumos. Urmează să ne distrăm de acum încolo. Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine!', a declarat Gabi Bădălău pentru Spynews.ro.

Sursă foto: Captură video, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton