Claudia Pătrășcanu, după ce s-a afișat în brațele lui Daniel de la Insula iubirii: „A fost inițiativa lui. Am legat o relație...”. Fosta ispită a invitat-o în Grecia

 Ifrim Georgiana
.

Claudia Pătrășcanu a apărut în ipostaze tandre alături de Daniel, fosta ispită de la Insula iubirii. Apropierea dintre ei i-a făcut pe mulți să suspecteze o idilă amoroasă, mai ales că artista nu are un partener, după divorțul de Gabi Bădălău. Cântăreața a spus că nu ar fi vorba decât de o colaborare profesională, încheiată însă cu o invitație în Grecia din partea lui Daniel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu a stârnit controverse în mediul online, după ce s-a afișat în ipostaze tandre cu Daniel, fostă ispită la „Insula iubirii'. Imaginile împreună îi surprind în ipostaze pasionale, ca doi îndrăgostiți veritabili, așa că nu a durat mult până la apariția zvonurilor că formează un cuplu. Fosta soție a lui Gabi Bădălău a comentat imaginile îndrăznețe și a evidențiat că a fost vorba despre o colaborare pentru un videoclip muzical. Calitățile lui fizice l-au recomandat ca protagonist, iar prin simțul umorului a câștigat-o pe Claudia Pătrășcanu drept prietenă.

la01la01

Citește și: Gabi Bădălău, chemat în instanță, din nou, de Claudia Pătrășcanu. Ce pensie alimentară vrea artista acum pentru copiii lor și ce le-a mai cerut judecătorilor

Citește și: „Se ducea el și lua banii pe chirie și am rămas cu restanță la bancă. Nu l-am luat pentru bani. Eu aveam casa mea, mașina mea, Rolex la mână”. Claudia Pătrășcanu a fost nevoită să își vândă casa din cauza lui Gabi Bădălău

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Marie Jeanne Ion, jurnalista răpită în Irak acum 19 ani. A devenit mamă și are un fiu

Citește și: Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. Cu ce se ocupă

Claudia Pătrășcanu, după ce s-a afișat în brațele lui Daniel, fosta ispită de la Insula iubirii

După imaginile îndrăznețe alături de Daniel, Claudia Pătrășcanu a negat că ar avea o legătură amoroasă cu acesta. Fosta ispită de la „Insula iubirii' a fost protagonist pentru un videoclip muzical al ei, context care i-a făcut să împrietenească.

„Relația mea cu Daniel a fost strict profesională. Ne-am cunoscut cu o zi înainte de filmări, a fost inițiativa lui, asta pentru a nu întâmpina neplăceri în ziua filmărilor. A fost un lucru bun deoarece rolul nostru de îndrăgostiți în videoclip avea să fie dificil pentru mine, poate chiar pentru amândoi.

Da, eu l-am ales pe Daniel, nu îl știam personal, dar înainte de filmări am primit mai multe fotografii cu diferiți tipi de la agenții de modelling, chiar actori. Daniel era diferit, genul de bărbat latin, cu părul mai lung, zâmbea frumos și e sportiv, potrivit cerințelor noastre. Am apreciat că a acceptat să-mi fie alături în clip și că și-a anulat chiar zborul unei plecări', a spus artista pentru spynews.ro.

Daniel a invitat-o pe Claudia Pătrășcanu în Grecia

Dat fiind că s-au înțeles atât de bine la filmările pentru videoclipul muzical, Daniel a invitat-o pe Claudia Pătrășcanu pe barca lui, în Grecia. Artista a acceptat propunerea și se pregătește pentru o viitoare colaborare cu ispita masculină de la „Insula iubirii'.

„În ziua filmărilor, Daniel a inițiat distracția, am glumit, am râs foarte mult și asta ne-a ajutat să ne împrietenim și să facem ca acest clip să iasă superb. Am legat o relație de prietenie, cel mai probabil următorul videoclip îl voi filma pe barca lui, în Grecia, că tot m-a invitat atât pe mine, cât și întreaga echipă', a mai zis cântăreața pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton