Claudia Pătrășcanu, din nou în scandal cu Gabi Bădălău: „Tot timpul ai fost în casa mea, dar 5 ani ai mințit pentru publicitate” / Zilele trecute și-au sărbătorit fiul cel mare împreună

.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în plin scandal. Ei bine, când toți credeau că lucrurile s-au liniștit între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, se pare că sunt în continuare protagoniștii unui scandal. În urmă cu câteva zile, aceasta l-a primit în noua ei casă, la aniversarea fiului lor cel mare și păreau că se înțeleg bine și au o relație frumoasă de dragul copiilor pe care-i au împreună. Adevărul însă pare că este cu totul și cu totul altul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


După ce a fost la Constanța, unde Claudia Pătrășcanu l-a primit în noua ei casă, Gabi Bădălău a imortalizat momentul prețios de la ziua de naștere a fiului său cel mare. S-a fotografiat cu cei doi băieți pe care-i are alături de artistă, fiind tot un zâmbet, semn că lucrurile între el și fosta soție merg mai bine și se respectă de dragul băieților pe care-i au împreună din fosta lor căsnicie.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în plin scandal


Adevărul însă este departe de ceea a dat de înțeles fotografia postată de Gabi Bădălău. Deși a fost la ea în casă, s-a fotografiat cu zâmbetul pe buze și a postat poza chiar din dormitorul copiilor pe rețelele de socializare, se pare că ar fi continuat să vorbească urât despre Claudia Pătrășcanu, după cum chiar ea a explicat. Nu s-a mai putut abține, astfel că artista a răbufnit chiar în mediul online, în fața tuturor!

„Gabi B, mã bucur că te-ai simtit bine in CASA MEA; cá te-ai pozat si că ai făcut o public pe pagina ta.
Tot timpul ai fost in casa mea, lângă copiii nostri, dar 5 ani ai mintit ptr publicitate si sa ma denigrezi pentru a nu castiga o pâine cinstitã. Asta ai continuat sa faci si dupa ce ai iesit din CASA MEA, si ieri, si azi si până când???
Ps: Sunt mândră de reusita mea,pe banii mei,pe munca mea,pe chinul meu,pe barba mea si bucuroasa ca sunt in continuare OM. Astazi si pentru totdeauna..ii multumesc doar lui Dumnezeu pentru TOT si oamenilor cu adevarat curati sufleteste.
„, este mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.



Claudia Pătrășcanu: „A stat câteva ore, nu i-am deranjat„

Claudia Pătrășcanu a povestit zilele trecute cum a fost la ziua de naștere a fiului ei cel mare, Gabriel, astfel că a ținut să precizeze că a fost prezent la petrecere și tatăl lui, Gabi Bădălău. Afaceristul a mers la Constanța, în casa artistei, unde a petrecut timp de calitate fără a fi deranjat de fosta soție. Aceasta l-a lăsat să stea doar cu copiii, însă la un moment dat i-a făcut de mâncare, din spusele ei, totul la insistențele copiilor.


„A fost suficientă o petrecere, o va ține minte toată viața (…) Și acum Gabi a fost prezent. A venit la mine acasă, a petrecut cu copiii câteva ore. A mai fost de câte ori vine în Constanța îl invit în casă, să petreacă timpul cu copiii, să se joace, ce vor ei, să îl îmbrățișeze. A stat câteva ore cu cei mici, nu i-am deranjat. Au stat împreună, nu i-am deranjat, doar i-am dus de mâncare, atât (…) A venit Nicolas și îmi spune: „Poți să îi faci lui tati ceva de mâncare, că îi este foame?’. Pentru că Gabi îi spune lui Nico sau lui Gabi‘, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Star Matinal.


Totuși, între timp se pare că Gabi Bădălău a spus lucruri care au deranjat-o pe Claudia Pătrășcanu, astfel că artista a răbufnit la adresa lui pe rețelele de socializare. Deși păreau că după mai mulți ani în care s-au tot certat și au avut numeroase conflicte, inclusiv procese în Instanță, au ajuns la un numitor comun de dragul celo doi copii, realitatea este cu totul și cu totul alta. În continuare însă rămâne de văzut de la ce a pornit de data aceasta scandalul.

Sursă foto: Facebook / Instagram