Claudia Pătrășcanu e dispusă iar să se mărite cu un bărbat mai tânăr decât ea: „Casc ochii mult mai mari și cred că aș cântări mai mult, nu m-aș arunca cu capul înainte”

.

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit, recent, cu ce condiții s-ar recăsători, după divorțul de Gabi Bădălău. Artista și tatăl copiilor ei au ajuns la separare în urmă cu mult timp, însă procesul a durat câțiva ani, și s-a încheiat în octombrie 2022, atunci când s-au despărțit oficial. Acum, cântăreața e din nou o femeie singură și pare că încă mai crede în căsnicie, în ciuda experienței prin care a trecut. Aceasta e dispusă să se mărite chiar și cu un bărbat mai tânăr, dar are unele condiții.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!


Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși, inițial, mulți îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți, mai ales după ce au devenit părinți a doi băieței, relația lor a început, ulterior, să scârțâie și au ajuns la despărțire. Cei doi au divorțat oficial acum doi ani, după lungi scandaluri și acuzații.

De ceva timp, Gabi Bădălău și-a refăcut viața amoroasă alături de actuala lui iubită, Bianca Drăgușanu. Se pare că și fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, e pregătită acum să iubească din nou un alt bărbat. Artistei pare că îi surâde ideea să se și căsătorească din nou, însă are niște condiții și pe deasupra, spune ea, nu se va „arunca acum cu capul înainte’.


Citește și: Claudia Pătrășcanu confirmă că Liviu Vârciu a fost primul ei iubit: „Tatăl meu l-a iubit foarte mult, își dorea să fim împreună pe viață'. De ce s-au despărțit

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău nu avea niciun ban când s-au cunoscut: „Era falimentat. De când s-a născut al doilea copil, din cauza banilor pe care familia i-a pus la dispoziția lui…'

Citește și: Cristi Brancu s-a certat, în trecut, cu Elena Cârstea din cauza unui bilet de avion: „Cum îți permiți să vorbești în felul acesta? Să le fie rușine…’. Prezentatorul TV o invitase în emisiunea lui


Citește și: Dinu Maxer a mers la psiholog pentru a înțelege motivele divorțului de Deea, după 18 ani: „Când am semnat actul de divorț, a fost o ușurare teribilă'

Claudia Pătrășcanu e dispusă iar să se mărite cu un bărbat mai tânăr decât ea

Claudia Pătrășcanu a fost invitată, de curând, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. La un moment dat, aceasta a fost întrebată dacă s-ar căsători cu un bărbat mai tânăr decât ea, iar răspunsul său a fost unul afirmativ. Cântăreața se declară pregătită să-și facă o nouă relație și nu se teme nici de căsătorie, asta în cazul în care va întâlni bărbatul potrivit.


„Da, de ce nu? Nu cred că e o regulă… că dacă e mai tânăr nu funcționează o relație sau o căsnicie. Nu, n-are nicio legătură! Cred că ține foarte multe de noi, caracterul nostru, ceea ce ne dorim de la viață, de la acea căsnicie, iar nimeni nu poate să-ți ofere siguranța aceea că va dura ceva în viață. Nu mă dezmit de la lucrul acesta!’, a spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu: „Nu m-aș arunca cu capul înainte’

În același timp, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit, în linii mari, și ce-și dorește de la viitoarea sa relație. Cântăreața spune că trebuie să fie compatibilă cu viitorul ei iubit și să aibă o „chimie’ adevărată. Deși nu ar spune „nu’ unei noi relații, artista recunoaște, însă, că va fi mult mai atentă în alegerea partenerului, având în vedere că a trecut deja printr-un divorț dureros.


„Important e să avem o chimie, să fim compatibili. Acum, ca să mă exprim așa, casc ochii mult mai mari, mai larg și cred că aș cântări mai mult, nu m-aș arunca cu capul înainte. În momentul de față, nu știu dacă îmi doresc acest statut de femeie căsătorită, pentru că știu cum este’, a mai explicat cântăreața.


Momentul decisiv în care Claudia Pătrășcanu a realizat că nu mai poate salva căsnicia cu Gabi Bădălău

Mulți au fost curioși să afle când a luat Claudia Pătrășcanu decizia de a divorța de Gabi Bădălău, astfel că artista a povestit totul nu larg într-o emisiune. Nu, momentul nu a fost când ar fi aflat că este înșelată și nici când ar fi fost dată afară din casă, ci atunci când a mers la Biserică, iar preotul i-ar fi spus clar că divorțul nu este o tragedie, ci poate chiar ‘ceva bun.


Nu stiu dacă e bine sau nu, dar eu zic direct. Noi în viață cu cine ne căsătorim? M-am dus la Biserică plânsă, tot, eram într-o situație…Și mi-a zis: „Măi Clau, cu cine ne căsătorim noi în viața asta? Cu străini. Nu cu sângele tău, nu cu frate… „. De ce să ai așteptări de la un străin? Un străin poate să te înșele oricând, să te lase, oricând poate să îți facă ceva. Nu trebuie să ai așteptări. Încredere în tine, atât, în ele, în ceea ce puteți voi să faceți.„ a declarat Claudia Pătrășcanu, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.


Sursă foto: Instagram, Captură video, Arhivă VIVA!