Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă lupta în instanță pentru cei doi copii. Afaceristul vrea custodie exclusivă / Când are loc următoarea întâlnire în sala de judecată

 Ifrim Georgiana
.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă lupta în instanță pentru cei doi copii. Artista și fostul ei partener sunt divorțați de aproximativ doi ani, însă n-au ajuns la o înțelegere în privința băieților pe care îi au împreună. Nicolas și Gabriel locuiesc cu mama lor, în Constanța, însă afaceristul și-ar dori să crească alături de el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au început procesul de divorț în 2019. Procesul a fost unul mediatizat, cu mai multe termene și dispute legale, astfel că s-a încheiat abia după trei ani. Copiii rezultați din căsnicia lor, Nicolas și Gabriel, au rămas în grija artistei, însă tatăl lor are dreptul să-i viziteze și să-i ia la el în anumite perioade.

patr9patr9

Citește și: Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu de furt și șantaj: „Mi-a spart adresa mea de mail personală, cât și a societății. S-a ales cu o altă plângere penală'

Citește și: Gabi Bădălău a depus o nouă plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu, după ce a refuzat să-i dea copiii în weekend: „Vreau să îi văd. I-am dat acum trei săptămâni câteva mii de euro '. Reacția artistei

Citește și: Cum își menține Lora silueta, la 41 de ani: 'Efectiv nu mai mănânc seara, după ora 19. Nu reușesc mereu, dar…' Care sunt alimentele la care a renunțat complet / EXCLUSIV

Citește și: Ștefania Ivănescu se căsătorește religios cu Laurențiu Niro. Nunta are loc la un restaurant de lux din Capitală / Nadd Hu, prietena miresei, i-a dat de gol

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă lupta în instanță pentru cei doi copii

Deși au obținut custodie comună, relația dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este în continuare tensionată. Foștii soți au un proces în desfășurare, iar magistrații au decis, zilele trecute, să amâne din nou cauza. Soluția apărută pe Portalul Instanțelor de Judecată e reprezentată de „administrarea probelor propuse'.

Altfel spus, toate probele depuse la dosar de Claudia Pătrășcanu ar urma să fie analizate. Următorul termen al procesului va avea loc abia peste câteva luni, mai exact pe 4 octombrie.

Artista se judecă, de asemenea, și cu fosta ei soacră, Rodica Bădălău. Aceasta din urmă i-a deschis Claudiei Pătrășcanu o acțiune civilă și are ca obiect acțiune in raspundere delictuala. Asta înseamnă că mama lui Gabi Bădălău consideră că artista i-ar fi creat prejudicii.

Gabi Bădălău vrea custodia exclusivă a celor doi copii

În mai multe rânduri, Gabi Bădălău a declarat că-și dorește custodia exclusivă a celor doi copii. Afaceristul crede că Nicolas și Gabriel ar avea viitorul asigurat lângă el și familia sa. De altfel, acesta e nemulțumit că fosta soție, Claudia Păstrășcanu, îi expune publicului.

„M-am săturat să tac și să nu lupt. Eu sunt convins că copiii mei au un viitor mai bun lângă mine și lângă familia mea și atunci o să fac tot ce ține de mine, ca să le fie bine copiilor mei. Eu nu vreau să iau nimic, vreau doar să fac tot ce ține de mine pentru binele, viitorul, creșterea, educația copiilor mei. Uitați-vă ce comportament are, cum se poartă Claudia în preajma copiilor, cât îi expune Claudia pe acești copii de cinci ani. Nu-s destule motive?', a declarat Gabi Bădălău, la Știrile Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton