Claudia Pătrășcanu, noi acuzații pentru foștii socri, după ce a luat copiii cu Poliția, de la Gabi Bădălău: „Au încercat să îi despartă. Doi copii mici, care se iubesc... Cinci inși s-au pus pe capul meu”

 Ifrim Georgiana
.

Claudia Păstrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns din nou în conflict. După două săptămâni petrecute cu tatăl lor, Nicolas și Gabriel trebuiau să se întoarcă la artistă, conform programului stabilit prin hotărâre judecătorească. Înțelegerea nu a fost respectată de afacerist, după cum l-a acuzat fosta soție, așa că au intervenit oamenii legii. Într-un final, situația s-a lămurit, iar minorii s-au întors la mama lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au început procesul de divorț în 2019. Procesul a fost unul mediatizat, cu mai multe termene și dispute legale, astfel că s-a încheiat abia după trei ani. Copiii rezultați din căsnicia lor, Nicolas și Gabriel, au rămas în grija artistei, însă tatăl lor are dreptul să-i viziteze și să-i ia la el în anumite perioade.

patrapatra

Citește și: Conversație-șoc între Claudia Păstrășcanu și Gabi Bădălău: „E o psihopată și o nebună”. Primele declarații ale afeceristului

Citește și: Cum a ajutat-o pe Claudia Pătrășcanu credința în viață și ce importanță are în educația pe care le-o oferă copiilor: „Fără Dumnezeu nu aș fi putut să reușesc. Parcă de atunci vin lucruri frumoase și bune în viața mea…'

Citește și: Jador și Oana Ciocan s-au împăcat! Imaginile care i-au dat de gol că sunt împreună în Mykonos: s-au sărutat, iar videoclipul a apărut pe Tik Tok

Citește și: Cine este Didi-Ionuț Cojocariu, câștigătorul Festivalului Mamaia Folclor 2024: „Soția este cel mai mare susținător, dar și cel mai mare critic al meu”. Este economist de profesie, dar pasiunea lui este muzica / EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu și-a recuperat băieții de la Gabi Bădălău după trei zile, ajutată de Poliție

Pe 31 august, Claudia Păstrășcanu ar fi trebuit să-și recupereze băieții de la Gabi Bădălău, după două săptămâni petrecute alături de el. Pentru că minorii nu s-au întors acasă la termenul stabilit, artista a mers cu Poliția la domiciliul fostului soț. Potrivit relatării ei, afaceristul a luat minorii în mașina sa și a plecat în oraș, făcând abstracție de prezența autorităților.

După trei zile de disperare, Claudia Păstrășcanu a reușit, într-un final, să-și recupereze băieții de la tatăl lor. În mediul online, aceasta a anunțat că situația s-a lămurit și a mulțumit oamenilor legii.

„După trei zile, am reușit să îmi iau copiii acasă. Multumesc televiziunilor, Antena Stars, România TV, pentru sprijin și implicare, dar și vouă, oamenilor care v-ați rugat pentru mine, pentru gândurile și susținerea voastră. Mulțumesc Poliția Română pentru implicare, pentru apelurile și insistența de a-mi aduce copiii. Dumnezeu e Mare!', a transmis artista pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa foștilor socri

În contextul acestei situații delicate, Claudia Pătrășcanu a făcut noi acuzații la adresa foștilor socri, Rodica și Niculae Bădălău. Văzând că nu-și pot aduce nepoții la București, aceștia ar fi încercat să îi despartă. Artista a continuat prin a explica cât de mult o afectează presiunile și manipulările din partea familiei lui Gabi Bădălău.

„Dacă au văzut că nu pot să îmi ia copiii, au încercat să îi despartă. Vă imaginați?! Doi copii mici, care se iubesc, cel mic îl pupă pe cel mare încontinuu când intră în curtea școlii și se despart unul stânga, unul dreapta, clase diferite. Cum să ajungi tu, bunică, tată, că de aici a plecat tot. Ei sunt așa, cinci inși care s-au pus pe capul meu', a declarat Claudia Pătrășcanu, la Știrile Antena Stars.

Cum s-a apărat Gabi Bădălău

După ce artista a relatat public prin ce trece, Gabi Bădălău a reacționat, explicând că are de recuperat două zile cu Nicolas și Gabriel. În cele două săptămâni petrecute alături de el, minorii ar fi vorbit frecvent la telefon cu mama lor.

„Sunt nevoit din nou să particip fără voia mea la acest circ făcut a mia oară de Claudia. Doresc să fac câteva precizări:

1. Copiii sunt la mine în vacanță.

2. Claudia a stabilit cu mine să țin băieții până luni pentru că aveam 2 zile de recuperat.

3. În cele două săptămâni de vacanță băieții au vorbit periodic cu mama lor și chiar s-au văzut de câteva ori în București.

4. Băieții i-au spus Claudiei că își doresc să mai stea o zi în plus la mine.

5. Mâine o să îi duc pe cei mici la Claudia.

În rest, circ… vrea pe la TV iar sau mai are vreo melodie de promovat', a scris Gabi Bădălău pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton