Claudia Pătrășcanu, reacție acidă după ce Gabi Bădălău a numit-o "penibilă": "Zilnic mă tachinează. Este rușinos, ca bărbat, să o jignești pe mama copiilor"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău a numit-o „penibilă”. Conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a reaprins, după ce artista a susținut că ea este marea slăbiciune a afaceristului. În consecință, Bianca Drăgușanu l-ar fi părăsit pe Bădălău, ceea ce l-ar fi făcut pe afacerist să arunce vorbe dure fostei soții. Iată prima reacția a Claudiei Pătrășcanu la jignirile lui Bădălău!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău a numit-o „penibilă”. Triunghiul amoros Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău, Biana Drăgușanu s-a transformat rapid în una dintre cele mai …urmărite „telenovele” din showbiz. În cel mai recent „episod”, Claudia Pătrășcanu, fosta soție și mama copiilor lui Bădălău, a declarat că este”singura slăbiciune” a afaceristului, mai ales că i-a dăruit și doi copii. Aceste afirmații au aruncat în haos viața lui Bădălău, Bianca Drăgușanu, iubita sa, anunțând că se desparte de el. Bădălău a numit-o pe Claudia Pătrășcanu „penibilă”, însă iată ce i-a transmis artista!

claudia-patrascanu-vacanta-4-1-e1691392348632claudia-patrascanu-vacanta-4-1-e1691392348632

Claudia Pătrășcanu, reacție acidă după ce Gabi Bădălău a numit-o „penibilă”

Claudia Pătrășcanu spune că nu este normal ce se întâmplă între ea și fostul ei soț, Gabi Bădălău, și este convinsă că scandalurile dintre ei îi afectează foarte tare pe cei doi copii ai lor.

Citește și: Gabi Bădălău, cuvinte dure pentru Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu: „Ba se călugărește, ba mă așteaptă în lenjerie intimă'. A aflat din presă că blondina s-a despărțit de el

Citește și: Claudia Pătrășcanu, din nou în scandal cu Gabi Bădălău: „Tot timpul ai fost în casa mea, dar 5 ani ai mințit pentru publicitate' / Zilele trecute și-au sărbătorit fiul cel mare împreună

Tu crezi că este pentru prima dată când eu sunt jignită? (…) Mie mi se pare defăimare și țin să precizez un lucru pentru că eu nu mi-am permis să îl jignesc pe tatăl copiilor mei pentru că aș spune multe despre mine. (…) Dacă ar fi să mă întrebi ce am simțit, eu nu m-am simțit în niciun fel, pentru că nu îmi mai pasă. Ce vor simți copiii noștri? Aici este problema, nu eu sau el. Norocul meu este că le-am tăiat Youtube-ul și de trei luni nu mai au Youtube în casă' – a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu, mesaj pentru Gabi Bădălău: „Am stat la poartă să dau un cadou copilului”

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău ca a umilit-o în repetate rânduri și cei doi băieți ai lor au nevoie de terapie. Mai mult, Pătrășcanu susține că a trimis o notificare prin avocați lui Bădălău ca să dea voie micuților să meargă la psiholog.

Mi se pare extrem de urât să o defăimăzi pe mama copiilor tăi. Eu mi-am permis să fac și glume, dar niciodată să jignesc, am făcut să fie bine. Eu nu îmi aduc aminte să mă fi primit pe mine vreodată Gabi de ziua copiilor mei, când știți că el făcea dezmăț la Bolintin. Am stat la poartă să dau un cadou copilului meu și mi-a spus marș. Am plecat cu cadoul, am plecat plângând, și nu mi-am îmbrățișat copilul. Zilnic mă tachinează, pe timpul meu cu copiii eu nu am liniște.

Consideră pe timpul meu, pe banii mei, pe viața mea, să îi spun ce fac, unde mă duc… Viața mea este îngrădită. Eu am încercat pe toate căile să fie bine, le-am rugat pe doamnele avocate să trimită o notificare către Gabi să mergem la terapie. Copiii noștri au nevoie de terapie, să îi ajutăm, pentru că în felul ăsta (…)' – a continuat ea.

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Bădălău că o vorbește de rău în fața copiilor

Claudia Pătrășcanu mai susține că Gabi Bădălău îi manipulează pe copii.

Le-a spus că eu trebuie să stau la cer, nu pe pământ. Copiii noștri sunt mari, văd tot. La nervi se spun multe, trebuie să îți controlezi stările, să îți controlezi vorba. A refuzat categoric să mergem să facem terapie, nici eu, nici copiii. Dacă un om și-ar dori să fie liniște, ar face ceva. Ce exemplu oferă el copiilor noștri dacă vorbește urât despre o mamă? El ar trebui să fie un exemplu bun pentru copiii noștri.

El are o tactică foarte interesantă pe care o aplică cu cei mici și știm cu toții cât de puri sunt cei mici. Eu nu le pot refuza ce simt că i-ar face fericiți. Și el le spune: Tati, spuneti-i lui mami să mă lase și pe mine să intru în casă, să îmi facă și mie un sandwich. Vă dați seama când vine copilul și se roagă cu mâinile împerunate… Normal că eu cu credință și bunătate și frică de Dumnezeu îi zic: bine, măi, mamă să intre în casă. (…) Am închis ușa frumos și l-am lăsat să doarmă, să se relaxeze, ca după aceea să iasă pe la TV și să mă defăimeze.' – a mai precizat artista.

Claudia Pătrășcanu: „El nu va mai intra niciodată în casa mea”

Cântăreața este convinsă că Bădălău le spune băieților că este de vină pentru scandalul ce are loc în familia lor.

Asta le spune și copiilor noștri (n.r. – că ea e o femeie rea), să ferească Dumnezeu să mă fac femeia aia fermă și convingătoare. El profită că nu am tată, că nu am un stâlp. Dacă trăia tatăl meu, îl agăța în cui și îl făcea poster. Aș putea să dau cu el de pământ, dar unde ajungem? Este rușinos și penibil să apari ca bărbat în situația asta, să o jignești pe mama copiilor.

Eu consider că un om împăcat cu el însuși nu va jigni niciodată. Eu i-am recomandat întotdeauna să facem terapie. De azi înainte, ca să evit orice discuție, el nu va mai intra niciodată în casa mea. În casa mea, muncită de mine, niciodată. Tot răul ăsta de răsfrânge asupra copiilor' – a încheiat artista.

Afirmațiile care au determinat-o pe Bianca Drăgușanu să se despartă de Bădălău

Artista a declarat că este „singura lui slăbiciune și mama copiilor lui', stârnind furia Biancăi Drăgușanu care i-a transmis, public, iubitul ei că este un bărbat liber dacă își dorește.

Sunt o femeie frumoasă, naturală și irezistibilă. Gabi nu prea este genul de bărbat care să reziste ispitei și, dacă mă redresez puțin, las gândurile deoparte și orgoliul, s-ar putea să-i retrezesc amintirile fostului meu soț, să-i ofer ceva nou! Are nevoie de pasiune și de afecțiune! Teroarea nu îi place! Eu am divorțat ca să-l las să-și trăiască viața și să nu existe alte presiuni. Să nu mă mai deranjeze nimeni, pentru că nu mai stau pe gânduri. Data viitoare, îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care! Adoră lenjeria sexy de la La Perla!' , spunea Claudia Pătrășcanu, pentru Cancan.ro.

Bădălău, furibund la adresa lui Pătrășcanu, după ce l-a părăsit Bianca

Declarațiile Claudiei Pătrășcanu au stârnit furia fostului soț, Gabi Bădălău.

Referitor la Claudia… O penibilă, o perfidă… De cinci ani, în același film. Nu o mai bagă nimeni în seamă, cu cariera ei sau cu numele ei, și se mai agață de ceva. Ba se duce la mănăstire și se călugărește, ba mă așteaptă în lenjerie intimă… Și dacă ar fi ultima femeie, la cât de rea este, nu mai există pentru mine. Vreau doar să fim părinți buni pentru băieții noștri' – a spus Bădălău, citată de cancan.ro.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton