Claudia Pătrășcanu s-a aliat cu amanta lui Gabi Bădălău, pentru a câștiga custodia copiilor ei: "Când am divorțat, am îndrăznit și am sunat-o..."

.

Claudia Pătrășcanu a fost căsătorită cu Gabi Bădălău vreme de patru ani, iar împreună au doi băieți minunați. În anul 2019, artista a decis să se despartă de tatăl copiilor săi, dar s-a luptat cu acesta pentru custodia micuților. Atunci a fost momentul în care Claudia Pătrășcanu a decis să apeleze la ajutorul amantei fostului ei soț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au împreună doi copii minunați, pe Nicolas și Gabriel. Vreme de trei ani, artista și omul de afaceri au fost implicați în numeroase scandaluri și s-au luptat pentru custodia celor mici. La un moment dat, Claudia a apelat la ajutorul amantei lui Gabi Bădălău.

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre momentul în care a decis să îi ceară ajutorul fostei amante a lui Gabi Bădălău. La acea vreme, artista se lupta pentru custodia copiilor ei și avea nevoie de dovezi pentru instanță, iar amanta fostului ei soț a ajutat-o.


Citește și:Claudia Pătrășcanu, reacție acidă după ce a fost acuzată de Gabi Bădălău că nu a plătit nota la un restaurant: „Eu nu pot să respir de omul ăsta, este…’. Cum se apără artista

Citește și:Cum s-a încheiat căsnicia dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „Pâine cu untură mâncam. În momentul în care m-am văzut dată afară din casă cu copiii, atunci a murit ceva pentru mine. El e genul răzbunător'

Citește și:„Mi-aș dori să rămân însărcinat, înțelegem că este posibil'. Emil Rengle are planuri de căsătorie cu iubitul său, Alejandro Fernandez, și vor să aibă copii


Citește și:America Express 13 decembrie – Iulia Albu și Mike au fost eliminați. Sânziana Negru, replică neașteptată după plecarea lor: „În sfârșit e o seară bună!’

Claudia Pătrășcanu s-a aliat cu amanta lui Gabi Bădălău, pentru a câștiga custodia copiilor ei

Claudia Pătrășcanu, 43 de ani, a fost căsătorită cu Gabi Bădălău, iar împreună au doi copii minunați, pe Nicolas și Gabriel. După ce au divorțat, cei doi s-au luptat pentru custodia micuților, iar artista a fost nevoită să apeleze la ajutorul fostei amante a lui Gabi Bădălău. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre relația cu Bădălău, dar și despre divorțul de acesta. Vedeta a mărturisit că tatăl copiilor ei a avut o amantă în timpul căsniciei lor, iar după ce au divorțat, ea a apelat la ajutorul acelei femei. Claudia Pătrășcanu se temea că își va pierde copiii, motiv pentru care a primit ajutorul amantei lui Bădălău, pentru a strânge probe în instanță.


„E o persoană cunoscută în lumea asta. Ce mai contează? Eu nu vreau să o acuz, am avut o discuție, am vorbit. Singurul vinovat este el, iar amanta nu o să se gândească la familia bărbatului. In momentul în care am divorțat și era dorința de a-mi lua copiii și am aflat că cei doi s-au despărțit foarte urât,, în condiții grele, atunci am îndrăznit și am sunat-o eu.Inițial, m-a căutat ea, dar nu am am vrut să vorbesc și să-I răspund. Și într-un final am căutat-o eu, să mă ajute să aflu lucruri pe care mi-am dorit să le depun la instanță. Și ce crezi? M-a ajutat să depun la instanță toate cheluielile pe care le făcuse cu ea, toate mesajele cât a lipsit de acasă. Acum dacă a vrut să se răzbună pe el, nu știu. Problema era că nu știam ce să mai fac ca să nu îmi ia copiii. Când ești într-un divorț cu o familie influentă…și trebuia să găsesc soluții.  „, a spus Claudia Patrascanu in podcastul Acasă la Măruță.


Claudia Pătrășcanu a divorțat de Gabi Bădălău după patru ani de căsnicie

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în anul 2015, iar patru ani mai târziu, artista a decis să divorțeze. Vedeta a mărturisit că în timpul căsnicie cu celebrul afacerist a suferit foarte mult și a fost înșelată, motiv pentru care a luat decizia de a se despărți de Bădălău. Momentul care a determinat-o pe Claudia să nu se mai întoarcă la soțul ei a fost atunci când afaceristul a dat-o afară din casă, împreună cu cei doi copii ai lor.


„Eu în viața asta pot să iert orice și să trec peste orice. Faptul că m-a dat afară cu copiii din casă… nu mi-am dorit să mă mai întorc în viața mea acolo. Pâine cu untură mâncam. Asta a fost și ideea când m-a dat afară din casă, să mă întorc că nu mai pot. Tata mi-a zis să nu las pe nimeni să mă calce în picioare. În momentul în care m-am văzut dată afară din casă cu copiii, atunci a murit ceva pentru mine’, a spus artista.

Sursa foto: Facebook