Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au dat uitării scandalurile de dragul celor doi băieți: „Las lucrurile să vină de la sine. Comunicăm, dar acum copiii au crescut și...” / Afaceristul este în vacanță cu ei și familia sa

.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au dat uitării scandalurile de dragul celor doi băieți. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mai bine de trei ani de zile Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost protagoniștii unor scandaluri monstruoase. Și-au adus fel și fel de acuzații dure și au ajuns de multe ori în Instanță, însă acum au decis să dea totul uitării de dragul copiilor pe care-i au împreună!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

După despărțirea lui de Bianca Drăgușanu, mulți au spus că este cale de împăcare între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, mai ales când au fost surprinși împreună la Paris. Ei bine, nu a fost deloc așa. Ea a explicat de ce a venit el în vacanța ei cu copiii, iar recent el s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu, astfel că este exclusă această variantă. Totuși, e clar au o relație civilizată în prezent și fără conflicte!

claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-1claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-1

Citește și: Gabi Bădălău a plecat în vacanță cu Claudia Pătrășcanu și copiii lor la Paris, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Albumul vieții noastre…'. Cum s-au afișat

Citește și: Claudia Pătrășcanu, adevărul despre vacanța cu Gabi Bădălău la Paris, după despărțirea lui de Bianca Drăgușanu: 'Am fost cu iubirile mele…'

Citește și: Cum arată Loredana în costum de baie, la 54 de ani. A pozat fără inhibiții la malul mării: „Ești superbă'

Citește și: Diana Șoșoacă a fost dată afară din Parlamentul European, după ce și-a pus botniță și a urlat în ședință: „Avem o Europă care decide pentru toți. Nu suntem sclavi!”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au dat uitării scandalurile de dragul celor doi băieți

Claudia Pătrășcanu pare că a încheiat orice scandal cu Gabi Bădălău, după ani de zile în care și-au deschis numeroase procese și au fost protagoniștii unor mari scandaluri. Și-au adus acuzații dureroase, însă acum au lăsat totul în trecut și se concentrează pe buna creșterea a celor doi băieți pe care-i au împreună. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar artista prin cele mai noi declarații pe care le-a făcut.

„Comunicăm ce ține strict de copilași, dar acum copiii au crescut și ținem legătura practic personal, pe telefonul lor. Și cam atât. Nu pot să vă zic nici că sunt bine, nici că nu sunt bine. Eu las lucrurile să vină de la sine, să se întâmple ceea ce consideră Dumnezeu', a mărturisit Claudia Pătrășcanu, pentru Antena Stars.

Gabi Bădălău, vacanță cu copiii și părinții lui

În prezent, Gabi Bădălău se află în compania băieților săi, asta după câteva zile în care s-au distrat pe cinste la mare, chiar pe litoralul românesc. Nu, nu au fost doar între băieți, ci și alături de părinții afaceristului pentru ca micuții să petreacă timp de calitate și cu bunicii lor. Bucuria a fost, cu siguranță, la cote maxime, asta fiindcă tatăl lor nu a ezitat și a postat numeroase poze cu ei pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrășcanu: 'Au oprit să mă îmbrățișeze'

Ei bine, pentru că timpul cu tatăl lor nu s-a rezumat doar la zilele petrecute la mare și mai urmează încă o vacanță, în drum spre București, Gabi Bădălău a oprit și la casa Claudiei Pătrășcanu din Constanța, pentru ca fosta soție să-i vadă pe cei mici și să le dea o îmbrățișare. Bineînțeles, ca o mamă responsabilă și gospodină, le-a pregătit și un chec, iar totodată a avut grijă să plece la ei cu tot ceea ce au nevoie, fără să le lipsească ceva.

„Au stat câteva zile la mare cu bunicii și cu Gabi. În drumul lor spre București au oprit să mă îmbrățișeze. Le-am făcut un chec, i-am pregătit, i-am binecuvântat, i-am miruit și sunt gata de plecare. Vor pleca ei în vacanță (…) Normal că îmi este dor (n.r. de băieții ei), dar aștept, la mine știți cum e răbarea. Am răbdare în orice și până la urma urmei trebuie să îi las și mai liberi în viața aceasta. Plus că sunt în vacanță la tatăl lor, două săptămâni', a mai spus vedeta.

Reamintim că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au întâlnit și atunci când artista a fost în vacanță la Paris cu cei doi băieți ai lor. Afaceristul a vrut să le facă o surpriză copiilor, moment în care a petrecut o zi cu ei și cu fosta soție la Paris, așa cum chiar ea a declarat, dar de asemenea cum se poate vedea și pe rețelele de socializare. E clar că au dat uitării numeroase conflicte și procese și au ales să se bucure de băieții lor, Nicolas și Gabriel.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton