Claudia Pavel nu credea că va deveni mamă, în tinerețe: „Am fost convinsă că voi fi genul de carieristă care va înfia”

 Ifrim Georgiana
.

Claudia Pavel nu credea că va deveni mamă, în tinerețe. Solista a fost întotdeauna discretă când vine vorba despre viața personală, însă, recent, a făcut câteva dezvăluiri despre latura sentimentală și despre modul în care își proiecta viitorul înainte de a-l aduce pe lume pe băiatul său, Noah.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pavel nu credea că va deveni mamă, în tinerețe. Claudia Pavel, cunoscută sub numele de Cream, este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. La numai 15 ani, aceasta și-a făcut debutul muzical, alături de grupul Candy. Ulterior, artista a decis să se îndrepte spre o carieră solo și a cunoscut un succes răsunător. În legătură cu viața personală, Claudia Pavel a fost întotdeauna rezervată, însă, acum, aceasta a vorbit deschis despre cariera sa și despre modul în care i s-a schimbat perspectiva asupra vieții de-a lungul timpului.

pavel-1pavel-1

Cum își proiecta Claudia Pavel viața, înainte de a deveni mamă. Artista a mărturisit că nu credea că va avea vreodată un copil biologic, fiind extrem de concentrată pe cariera sa. Iată ce declarații a făcut cântăreața!

Citește și: Pandemia a determinat-o pe Claudia Pavel să se reprofileze:”Trebuia să fac și altceva, din motive financiare!”

Citește și: Cum arată Claudia Pavel nemachiată.Oboseala și-a spus cuvântul, dar artista e în culmea fericirii alături de fiul său, în Miami

Citește și: Caz șocant în Arad. O femeie a fost împinsă în fața mașinii:”Bine că nu a fost și copilul cu mine”

Citește și: Florin Salam, primele imagini după externare.Cu ce gest romantic a surprins-o pe Roxana Dobre

Claudia Pavel nu credea că va deveni mamă, în tinerețe

Artista a recunoscut că, până în momentul în care a devenit mamă, a fost extrem de focusată pe cariera ei. La acea vreme, acesta nu excludea posibilitatea de a înfia un copil.

„Păi eu m-am așezat la casa mea când am rămas gravidă cu băiețelul meu. Cred că nu există un termen. Fiecare are drumul lui în viață, carma lui, destinul lui.

Eu, de exemplu, mi-am dorit pentru prima oară un copil exact cu câteva luni înainte să se nască fiul meu. Până atunci am fost convinsă că eu voi fi genul de carieristă care va înfia', a declarat ea la 'Vorbește lumea'.

Ce spune artista despre viața amoroasă

Întrebată dacă are pe cineva în viața ei, Claudia Pavel a susținut că, în momentul de față, este „liberă'. Totodată, aceasta a mărturisit că nu simte o presiune din partea părinților ei de a se căsători.

„În momentul de față sunt liberă, așa cum voi fi întotdeauna. Cred în iubire, dar nu are nicio legătură cu lipsirea de libertate. (…)

Lucrul pe care l-am auzit mereu de la mama a fost: „Mamă, tu să te duci la școală, să ai cariera ta, să fii pe picioarele tale. Când ai vrut să închizi ușa mamă, o închizi'. Eu cam în stilul ăsta am fost crescută. (…) În momentul în care ai un copil, tu ca femeie trebuie să fii 100% sigură că poți să-l crești singură', a adăugat aceasta.

„Niciodată n-am visat la ziua nunții'

Claudia Pavel a recunoscut că niciodată nu s-a visat mireasă. Aceasta este de părere că fiecare om trebuie să urmeze traseul care îl face fericit.

„Niciodată n-am visat la ziua nunții. Încă nu visez. Nu cred că este nimic în neregulă. Fiecare vine pe lumea asta cu un scop, cu o menire. Este ok să nu faci copii, este ok să nu te măriți. Este în regulă să faci ceea ce te face pe tine fericit', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Fcabeook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton