Claudia Pavel revine la TV. Ce emisiune va prezenta artista: „Este proiectul meu în întregime, de la concept până la invitați”

 Ifrim Georgiana
.

Claudia Pavel revine la TV. Cunoscuta artistă se pregătește să revină pe micul ecran și a făcut primele declarații despre emisiunea pe care urmează să o prezinte. Aceasta a participat la emisiunile „Exatlon' și „Ferma animalelor', însă în ultimii ani nu a petrecut prea mult timp în lumina reflectoarelor, fiind dedicată creșterii băiețelului ei, Noah.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pavel este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cunoscută sub numele Cream, aceasta și-a descoperit talentul muzical de la o vârstă fragedă, iar la 15 ani și-a făcut debutul pe scena muzicală din România alături de grupul Candy. Recent, artista a confirmat faptul că va reveni pe micul ecran și va putea fi urmărită de telespectatori în numai câteva zile. Totodată, Claudia Pavel a vorbit și despre o posibilă reuniune a grupului muzical din care a făcut parte până să-și înceapă cariera solo.

clau-9clau-9

Claudia Pavel revine la TV. Cât de curând, artista va avea propria emisiune și spune că întregul concept și toate deciziile privind organizarea îi aparțin. Aceasta se pregătește să plece cu fiul ei în SUA, acolo unde îl vor vizita pe Jeremy Lewis, fostul ei logodnic.

Citește și: Claudia Pavel s-a împăcat cu tatăl fiului ei, Noah: „O să-l iubesc pentru totdeauna”

Citește și: Claudia Pavel nu credea că va deveni mamă, în tinerețe: „Am fost convinsă că voi fi genul de carieristă care va înfia'

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș după ce și-a tatuat sprâncenele: 'Eu insist să aveți mare grijă'

Citește și: „Fericită lângă un bărbat puternic'. Anamaria Prodan, ipostază romantică alături de noul iubit. Cum s-au afișat de Valentine’s Day

Claudia Pavel revine la TV

Artista va prezenta emisiunea Coffee&Cream, difuzată la Canal33, începând de duminică, 19 februarie, de la ora 20.00. Claudia Pavel este cea care a gândit conceptul show-ului și spune că va avea invitați din toate domeniile de activitate.

„Duminică este prima ediție a emisiunii mele, cu un invitat valoros, Laura Hîncu, cu care colaborez de foarte mulți ani și ale cărei creații le port, fiind realizate din materile sustenabile, din cașmir și din mătase. Voi invita oameni pe care îi admir, oameni frumoși, de la care avem de învățat, din toate domeniile. Cu acest prilej mă întorc în televiziune, îmi place enorm.

Este proiectul meu în întregime, de la concept până la invitați. Am putere de decizie exclusiv pe tot ceea ce fac. Sunt tare fericită și recunoscătoare pentru echipa aceasta grozavă de la Canal 33. Este un loc de muncă minunat. Ideea e că o să ies cu invitații la o cafea, îi iau de acasă cu mașina și îi duc la cafea. Discutăm despre orice, nu avem nicio restricție', a spus solista, potrivit playtech.ro.

Ce spune artista despre reuniunea grupului Candy

Claudia Pavel și-ar dori o reuniune a formației Candy, însă este conștientă că acest lucru ar fi destul de greu de realizat. De asemenea, artistei i-ar face plăcere să le invite pe fostele ei colege de trupă în emisiunea pe care urmează să o prezinte.

„Ca să le aduc pe toate în emisiune este un pic mai complicat, căci Selena locuiește la Londra. Dar poate o voi vizita eu la Londra. Pot filma în orice colț al lumii, pentru că și călătoresc foarte mult. Nu este exclusă o reunire, este deschisă invitația, desigur.

Eram foarte mici, pe atunci, când cântam împreună, aveam doar 15 ani, eu am stat doar un an în trupă. Prin 2014 m-am întâlnit cu Giulia, căci cam de atunci a început nostalgia vechilor trupe dance de succes, dar ea era însărcinată atunci și n-am mai reluat discuția. Dar, desigur, ar fi frumos să revenim cu Candy, mi-ar plăcea. Dar, eu nu stau, pregătesc și alte surprize muzicale, îmi place să călătoresc, am piese noi', a adăugat aceasta.

„Plecăm în America'

Pentru că fiul ei este în vacanța de iarnă, Claudia Pavel a decis să meargă cu acesta în SUA, acolo unde locuiește fostul ei logodnic. Cu această ocazie, Noah își va revedea tatăl și se va bucura de temperaturile mai ridicate de peste Ocean. Artista și Jeremy Lewis s-au despărțit în urmă cu mai bine de 10 ani.

„Plecăm în America, Noah are vacanță și profităm, așa facem în fiecare iarnă, plecăm spre căldură. E foarte frig în București, duc copilul la școală în fiecare dimineață. Noah își va vizita și revedea tatăl. Deși ne-am despărțit, eu și tatăl lui Noah ne înțelegem foarte bine. Eu am vorbit și o să vorbesc mereu foarte frumos despre tatăl lui Noah', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton