Claudia Shik și logodnicul ei, Cristian, s-au căsătorit. Fosta concurentă de la Mireasa este însărcinată în luna a șaptea: „Urmează să facem botezul copilului”

 Ifrim Georgiana
.

În acest weekend, Claudia Shik și logodnicul ei, Cristian, s-au căsătorit. Cununia civilă a celor doi a avut loc într-un cadru restrâns, în compania prietenilor și a familiei. Fosta concurentă de la „Mireasa' a făcut primele declarații despre fericitul eveniment și despre modul în care decurge sarcina. Iată cum se simte proapăta mireasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Claudia Shik a fost concurentă în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Mireasa', marca Antena 1. În primăvara acestui an, bruneta a anunțat că este însărcinată cu primul copil, iar la scurt timp partenerul ei de viață a cerut-o în căsătorie. În acest weekend, Claudia Shik și Cristian și-au unit destinele, iar în octombrie își vor boteza băiețelul.

cla9cla9

Citește și: Cum a afectat-o pe Catinca Roman conflictul cu sora ei, Oana Roman: „Am ajuns la burnout'. De evită să-și viziteze mama

Citește și: Subiectele la Matematică de la Bacalaureat 2023

Citește și: Mihai Mitoșeru recunoaște că vrea să se împace cu fosta lui soție, Noemi: „Dacă după patru ani sunt singur și ea la fel…”

Citește și: Ce cadou de nuntă a primit Cristina Spătar de la Mariana Ionescu Căpitănescu, buna ei prietenă: „Este foarte frumos'

Claudia Shik de la Mireasa și logodnicul ei, Cristian, s-au căsătorit

În urmă cu câteva zile, Claudia Shik și Cristian au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă. Însărcinată în șapte luni, fosta concurentă de la „Mireasa' spune că a fost profund emoționată, mai ales că i-a pregătit o surpriză soțului ei, care și-a sărbătorit ziua de naștere.

„Mă simt foarte bine, acum suntem cu treburile pe casă, încerc să mă odihnesc având în vedere că sunt în luna a șaptea de sarcină, am stat cam mult în picioare în ultimele zile, toată săptămâna m-am pregătit pentru acest eveniment frumos, a ieșit exact cum trebuie, a fost și o surpriză de ziua lui de naștere, el știa că ne pregătim doar pentru cununia, nu știa că facem și petrecerea cumva pentru ziua lui. Au fost emoții uriașe, soțul meu a avut mai mari emoții decât mine. Deși a fost super simplu, foarte elegant, ni s-a părut ceva de foarte bun gust, a fost alături de noi familia, prietenii, nași. (…)

L-am emoționant pe soțul ei, au venit niște colegi de-ai mei să cânte, l-am adus pe Chef Tinu, la noi în zonă e foarte cunoscut, e un caracter jos pălăria, ne-a făcut un purceluș la proțap și un bogracs', a mai zis vedeta', a spus Claudia Shik pentru Spynews.ro.

Ce spune Claudia Shik despre nuntă și botez

În toaman acestui an, Claudia Shik și soțul ei își vor boteza băiețelul. Nunta lor va avea loc anul viitor, în luna august.

„Urmează să facem botezul copilului, iar nunta va fi anul viitor, pe 16 august. Am stabilit deja tot, am stabilit și botezul, mai trebuie doar să rezolvăm la sala, acesta va fi pe 29 octombrie. Bebe urmează să vină pe lume între 5-8 septembrie, urmează să nasc prin cezariană, nu natural, din cauza problemei pe care am avut-o eu la naștere când m-am născut, va fi totul ok, sunt sub supravegherea unei doctorițe foarte bun. În momentul de față avem 1100 g și aproape 37 de cm.

Aseară soțul meu vorbea cu bebe din burtică și îi spunea cât de frumos a fost la petrecere, câte surprize i-am făcut, cât de mult s-a bucurat. I-am făcut cadou și o poză, un fel de scrisoare și cu fotografia cu ecorgrafia bebelușului din burtică', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton