Claudiu Molnar, mesaj sfâșietor la trei săptămâni de la înmormântarea soției sale, Anca Molnar: „Arde inima în mine. Te-ai ascuns după o stea și...” / Gestul dureros făcut în memoria make-up artistului vedetelor

.

Claudiu Molnar, mesaj sfâșietor la trei săptămâni de la înmormântarea soției sale, Anca Molnar. Pe data de 11 iunie 2024, celebra make-up artistă a vedetelor a încetat din viață, după ce a pierdut lupta cu cancerul la doar 35 de ani. Toată lumea a sperat până în ultima clipă că se va face bine, inclusiv ea, care era foarte optimistă, însă totul a fost în zadar. Plecarea ei a provocat multă suferință, care nici acum nu este mai ușor de dus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Anca Molnar a îndoliat sufletele soțului, fiului lor, familiei și tuturor celor care au cunoscut-o, asta fiindcă era apreciată și urmărită de numeroase persoane, datorită succesului ei colosal de pe plan profesional. A trecut aproape o lună de când a încetat din viață, însă durerea este la fel de apăsătoare pentru soțul ei, Claudiu Molnar, care o vizitează zilnic la cimitir.

Citește și: Daily Mail a scris despre Anca Molnar, care a murit la 35 de ani din cauza unei tumori la creier. Jurnaliștii au tras un semnal de alarmă referitor la ignorarea simptomelor cancerului


Citește și: Soțul Ancăi Molnar, copleșit de dor la o săptămână de la moartea soției. Mesajul dureros postat de Claudiu Molnar: „De când ai plecat…' / Merge aproape zilnic la cimitir

Citește și: Emily Burghelea, implicată într-un accident grav în vacanță, în Mauritius: „Ne-am izbit frontal cu un TIR. Un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată. Moartea ne-a făcut cu mâna' / A filmat impactul

Citește și: Înmormântarea regretatei Ileana Stana Ionescu s-a amânat: „Nu știu când va avea loc. Îl aștept pe fiul nostru să vină din America…’ / Trupul neînsuflețit al actriței se află la capela cimitirului Bellu Catolic


Claudiu Molnar, mesaj sfâșietor la trei săptămâni de la înmormântarea soției sale, Anca Molnar

Aproape zi de zi, Claudiu Molnar postează câte o poză cu iubita lui soție, care nu mai este printre noi, din păcate. De asemenea, alături de fotografia cu Anca Molnar sau cu ei doi, cu zâmbetul pe față, acesta scrie și câteva gânduri triste sau versuri, care pur și simplu întristează pe oricine. Recent, i-a dedicat acesteia câteva versuri, prin care își exprimă iubirea infinită pe care i-a poartă, explicând totodată că dorul este imens.


„Mi-e așa de dor de tine
De arde inima în mine
Sufletul mi-e îmbrăcat
Doar cu lacrimi și oftat.
Mă topesc de al tău dor
Îngerul meu păzitor
Te-ai ascuns după o stea
Și veghezi la viața mea.
Te iubesc infinit!’
, este mesajul postat recent de Claudiu Molnar.

Claudiu Molnar merge aproape zi de zi la mormântul soției

Claudiu Molnar nu poate accepta nici acum moartea soției sale și suferă enorm de dorul și lipsa ei. Merge aproape zi de zi la mormântul ei și petrece timp cu ea, durerea fiind una apăsătoare. Știe că trebuie să fie puternic pentru fiul lor pe care-l au împreună, însă uneori este copleșit de suferință și nu poate să nu își exteriorizeze gândurile. În urmă cu câteva zile, acesta a fost la cimitir cu cafeaua și prăjitura preferată a soției sale pentru a lua micul dejun cu ea, așa cum făceau în vremurile bune. Gestul său a fost cu adevărat unul sfâșietor.


„Astazi ti-am adus cafeaua si prajitura ta preferată miniamandina’ Iubirea mea … Am povestit si le-am consumat impreuna. Te iubesc de nu mai pot si totul pare un vis urat care nu se mai termina… Iti simt lipsa tot mai tare, mi-e asa de dor de atingerile tale,strangerile in brate,saruturile tale dulci…de tot ce faceam impreuna. Pffff….„ este un alt mesaj dureros postat de Claudiu Molnar, care suferă enorm după moartea soției sale.


Anca Molnar a murit la 35 de ani, răpusă de cancer

Anca Molnar se bucura de mare succes pe plan profesional și trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei. Au un copil superb împreună, cu care celebra make-up artistă se afișa ori de câte ori avea ocazia, însă acum totul este doar o amintire pentru familia ei. Boala nemiloasă a învins-o pe Anca Molnar pe data de 11 iunie, iar ea a simțit acest lucru, moment în care a pregătit un mesaj de adio, care mai apoi a fost postat pe pagina ei de Facebook și distribuit în masă de sute de persoane.


‘Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o alta lume.
Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ.
Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin.
Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!
Eu, Anca Molnar am plecat…Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu!
Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!,
 este mesajul scris pe profilul Ancăi Molnar.

Sursă foto: Facebook / Instagram