Claudiu Molnar nu-și poate reveni după pierderea soției, Anca Molnar: „Sufletele pereche se reîntâlnesc. Abia aștept acel moment” / A trecut aproape o lună de la înmormântarea make-up artistului

.

A trecut aproape o lună de la înmormântarea Ancăi Molnar, cunoscută drept make-up artistul vedetelor. Soțul ei e sfâșiat de durere și nu poate accepta deloc gândul că a pierdut-o pe cea care i-a dăruit un fiu. Într-un moment de profundă durere, Claudiu Molnar a postat un alt mesaj emoționant, exprimându-și dorul care îi macină sufletul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI


Anca Molnar s-a stins din viață mult prea devreme, la 35 de ani, și a lăsat în urmă un fiu orfan de mamă și un soț îndurerat. Tânăra a încetat din viață după o luptă crâncenă cu cancerul. Aceasta a suferit două intervenții pe creier, fiind diagnosticată cu o tumoare, însă a pierdut lupta cu nemiloasa boală. Pe 13 iunie, Anca Molnar a fost condusă pe ultimul drum.

Citește și: Claudiu Molnar, mesaj sfâșietor la trei săptămâni de la înmormântarea soției sale, Anca Molnar: „Arde inima în mine. Te-ai ascuns după o stea și…’ / Gestul dureros făcut în memoria make-up artistului vedetelor


Citește și: Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia, a fost înmormântat! Fratele acestuia este revoltat: „Acum că familia mea are un cadavru de plâns, vreau adevăr și dreptate!'/ Imaginile durerii

Citește și: A murit cântărețul italian Pino DAngio, cunoscut pentru hitul „Ma Quale Idea’. Avea 71 de ani și l-a răpus o maladie gravă

Citește și: Gabriela Cristea va fi înlocuită la emisiunea Te iubesc de nu te vezi, de la Antena Stars. Cine va prezenta show-ul: „Voi începe cel mai tare proiect TV’


Claudiu Molnar nu-și poate reveni după pierderea soției, Anca Molnar

Claudiu Molnar e încă devastat după pierderea soției și nu-și găsește puterea să meargă înainte. Odată cu decesul Ancăi Molnar, viața acestuia s-a schimbat dramatic și simte povara grea a dorului. Într-un mesaj dureros, însoțit de o fotografie cu cea pe care a iubit-o nespus, el și-a împărtășit suferința și a primit încurajări din partea celor care îi cunosc povestea.


„Odată cu tine ai luat și sufletul meu, dar sufletele pereche se reîntâlnesc la un moment dat. Abia aștept acel moment. Te iubesc pentru totdeauna’, a transmis acesta prin intermediul unei postări pe platforma TikTok.

„Dumnezeu să ți dea putere ,Claudiu…viața uneori este nedreaptă, însă din păcat, n-ai ce să mai schimbi acum…iubirea ta o să ajungă cu siguranță la inima ei…’, „Doamne Dumnezeule, mi se rupe sufletul când văd minunăția asta de fată și știu ce destin tragic a avut!’, „Fără cuvinte! Dumnezeu să îți de-a putere să treci peste această durere, pentru copil!’, „Frumoase vorbe, cred cu tărie că sufletele pereche se întâlnesc! Putere să poți trece peste durerea imensă! Noi care comentăm poate nu știm cei în inima ta, dar suntem alături de tine!’, i-au transmis cei care îl urmăresc.


Anca Molnar a lăsat în urmă un fiu

Anca Molnar a fost înmormântată în cursul zilei de 13 iunie, la Cimitirul din Ronaț, Timișoara. Cei care au iubit-o și-au luat rămas bun și i-au adus un ultim omagiu. Tânăra de 35 de ani a lăsat în urmă un fiu orfan de mamă și un tată îndurerat.


De la tragicul eveniment, Claudiu Molnar a postat aproape zilnic mesaje în amintirea soției sale.

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o alta lume.

Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ.

Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin.

Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!


Eu, Anca Molnar am plecat…Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu!

Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!’, este mesajul scris pe profilul Ancăi Molnar.

Sursa foto: Facebook