Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prima apariție la un eveniment monden, după America Express. Amândoi au venit îmbrăcați în costum la VIVA! Influencers Party 2023

 Miniosu Alexandra
.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au marcat prima apariție la un eveniment monden după America Express, joi, 7 septembrie, cu ocazia evenimentului VIVA! Influencers Party 2023. Cei doi soți s-au pozat, s-au distrat și au defilat împreună, amândoi îmbrăcați în costum. Artista a purtat însă și o piesă sexy pe dedesubt, din dantelă, prin care și-a etalat decolteul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut prima apariție la un eveniment monden după America Express. Cei doi artiști s-au întors recent din străinătate, după încheierea filmărilor emisiunii de la Antena 1. Aceștia nu au ratat ocazia și ne-au onorat invitația la VIVA! Influencers Party 2023, cel mai așteptat eveniment al toamnei, unde au făcut furori!

cleopatra-stratan-1-1cleopatra-stratan-1-1

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au numărat printre cuplurile care ne-au încântat cu prezența lor aseară, 7 septembrie, la VIVA! Influencers Party 2023. Marele eveniment a avut loc pe terasa de la Parklake, de la etajul 1. Anul acesta, invitații au avut de respectat o tematică atipică, ce le-a pus imaginația la încercare: „Embrace the colors of nature'.

Citește și: Cupluri care au făcut senzație la VIVA! Influencers Party 2023. Cum s-au îmbrăcat și cine a avut grijă să se asorteze

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a venit cu mâna în ghips la VIVA! Influencers Party 2023. Vedeta e însoțită de soțul său, George Restivan, și de fiul ei cel mare

Citește și:„De ce să dau importanță unui chibrit? Ca să ia foc?” Bianca Drăgușanu, o nouă replică acidă la adresa Claudiei Pătrășcanu

Citește și: Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit: „Vrem să ne bucurăm la maxim de acest moment frumos din viața noastră”. Imagini de la cununia civilă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prima apariție la un eveniment monden, după America Express, la VIVA! Influencers Party 2023

Edward Sanda și frumoasa lui soție, Cleopatra Stratan, au venit îmbrăcați la costum, semn că au vrut să se asorteze. El a optat pentru unul de culoare kaki și pantofi negri, cu platformă. Fiica lui Pavel Stratan a ales să poarte un costum gri, cu mânecă lungă, și sandale negre în picioare. Pe dedesubt, ea a purtat o piesă extrem de sexy, neagră, din dantelă, ce i-a etalat perfect decolteul și a asortat întreaga ținută cu o geantă mică, neagră.

În ceea ce privește coafura, Cleopatra Stratan a ales să-și prindă părul la spate. Ea și soțul ei, Edward Sanda, au fost tot timpul apropiați și cu zâmbetul pe buze, semn că experiența de la America Express le-a sudat și mai tare căsnicia. Mai multe imagini cu cei doi puteți vedea în GALERIA FOTO.

VIVA! Influencers Party 2023, cel mai așteptat eveniment al toamnei

Joi, 7 septembrie 2022, Parklake, unul dintre cele mai cunoscute mall-uri din București, a găzduit cea mai tare petrecere a toamnei. VIVA! Influencers Party 2023 a început în jurul orei 19:00, iar vedetele prezente la eveniment au făcut și de această dată istorie. Și nu e de mirare, având în vedere ce ținute spectaculoase au îmbrăcat pentru această ocazie specială. 

Influencerii și vedetele care ne-au onorat invitația au defilat încă din primele minute mai ceva ca pe covorul roșu, în ținute care mai de care mai spectaculoase, ce le-au pus în valoare atuurile.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping center, Cannasen, Farmasi, Herbalife, BioOil, Forcapil, Dr Fiterman, Stella Artois, înghețata La Strada, Tanqueray, Idyllic events și Musik Sound.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton