Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații despre America Express 2024: „Ne va întări și mai mult relația”

.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează una dintre cele nouă echipe din noul sezon al emisiunii „America Express'. Cei doi soți au făcut primele declarații despre participarea lor la show-ul de la Antena 1, susținând că sunt pregătiți să aibă parte de experiențe noi și provocări inedite. Iată ce spun aceștia despre provocarea care îi așteaptă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul autohton și vor putea fi urmăriți în următorul sezon al emisiunii „America Express'. Cei doi și-au unit destinele în vara anului 2021, atunci când artista a împlinit 18 ani. Se pare că cei doi se cunosc de câțiva ani buni, însă povestea lor de dragoste a început în 2020. În mai multe rânduri, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au afirmat că-și doresc să-și întemeieze o familie, însă au subliniat că nu se grăbesc să devină părinți, căci își doresc să se bucure de această „perioadă frumoasă' din viața lor.

ed8ed8

Citește și: Cele nouă echipe care participă la America Express 2024. Cuplurile Giulia – Vlad Huidu și Cleopatra Stratan – Edward Sanda sunt printre concurenți

Citește și: De ce a fost nevoită Cleopatra Stratan să schimbe mai multe școli: 'Am avut 12 ani foarte diferiți și dinamici'

Citește și: Iulia Albu, primele declarații despre participarea la America Express: „Iubitul meu îmi cântă la vioară, dar nu întotdeauna îmi cântă și în strună”

Citește și: De ce s-au despărțit Anamaria Prodan și Flavius Nedelea: „El se cam ferea să apară, nu era…'

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații despre participarea la America Express 2024

Cleopatra Stratan și Edward Sandu sunt adepții provocărilor, acesta fiind motivul principal pentru care au acceptat să participe la „America Express' 2024. Cei doi soți s-au arătat nerăbdători să parcurgă Drumul Soarelui, care îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina.

„Am ales să plecăm la America Express din cel mai simplu motiv: ne plac provocările și simțim nevoia de a căpăta noi experiențe! Avem așteptări mari, inevitabile, însă ne-am propus din start să ne bucurăm din plin de tot ce ne va oferi cursa America Express. Atât eu, cât și Edward am decis să participăm doar noi cu noi, pentru că știm că formăm cea mai mare putere împreună (din toate punctele de vedere) și că această cursă ne va întări și mai mult relația! Abia așteptăm!', au declarat cei doi soți, potrivit a1.ro.

Cum s-au cunoscut Cleopatra Stratan și Edward Sanda

„Pe 1 iunie 2014 am avut un concert la Caracal, organizat de primăria orașului, la care am cântat cu tata, live. Înainte de a intra pe scenă, stând în culise, aud pe un baiat cântând piesele lui Smiley, gândindu-mă că e chiar el acolo. Ce să vezi că, acel Smiley' era bărbatul vieții mele — Edward Sanda, care, atunci avea 16 ani, iar eu 11. Mișto, nu? După concert, am făcut și o poză împreună.

Anii au tecut, iar soarta a vrut ca noi doi să ne revedem într-o zi de miercuri, pe 7 februarie 2018 când am plecat cu tata cu avionul – în ziua aceea speciala – la București, ca să mai înregistrez odată piesa Te las cu inima' la Famous Production. Ah, scăpasem un detaliu: Edi deja se lansaseră cu Doar pe a ta', având ditamai succesul, succedată de Haine scumpe'. Deci, în timpul înregistrărilor, l-am intrebat pe Shandree – producătorul, chestii despre Edward, știind că face parte din echipa lor.

Peste 10 minute, pe ușă intră chiar el, îmbrăcat într-un palton bej, cu freza și barba perfectă și cu un zâmbet până la urechi din secunda în care m-a văzut. M-a scanat din priviri, iar reacția mea a fost: Pe cine avem noi aici?' Am făcut cunoștință, el fiind total fascinat de mine și eu de el. Terminând înregistrările, am coborât la parter unde el încă era acolo. Avea același zâmbet larg care efectiv mi-a topit inima, iar felul în care mă privea, era de-a dreptul unic și de nedescris. Mă făcea să mă simt importantă, mă admira și sorbea din priviri, iar eu simțeam asta din tot sufletul', a povestit Claopatra Stratan în revista Doinței Oancea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton