Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre experiența lor în Asia Express: „O lecție frumoasă din care am avut ce învăța și n-am mai repeta-o niciodată. Show-ul scoate la suprafață…”. Ce au spus despre Sonia Simionov / EXCLUSIV

.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda ne-au oferit un interviu de colecție, la dublu, în numărul de Octombrie al revistei VIVA! ce se află deja pe piață. În paginile revistei, am aflat mai multe detalii inedite legate de viața lor privată. De asemenea, am rememorat împreună experiența lor din sezonul trecut Asia Express și amândoi sunt de părere că a fost o „lecție frumoasă', care i-a apropiat și mai mult, dar pe care nu ar mai repeta-o niciodată. Iată cu ce foști concurenți mai păstrează legătură și ce au spus despre Sonia Simionov!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Cleopatra, în ce proiecte TV o să te mai vedem? Ne-a plăcut mult de voi la „America Express.

Deocamdată, n-am stabilit niciun proiect televizat.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit 3 ani de căsătorie. Ce urare specială i-a făcut artista soțului ei: „Îmi doresc să fim la fel și până la nunta de diamant’


Citește și: Cleopatra Stratan, pictorial sexy în Revista VIVA! Artista, în ipostaze cum nu a mai fost văzută: decolteu amețitor și rochii mulate care-i evidențiază silueta / EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Exarhu, explicații și scuze după ce a fost surprins parcând pe trotuar, în București, și l-a înjurat pe cel care l-a filmat: „Am înțeles lecția. Cred că ne putem aborda și fără agresivitate'

Citește și: Ce nu s-a văzut la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu: decor spectaculos, tort de patru etaje și mărturii în formă de Cheia Sol. Mireasa a purtat două rochii și a cântat cu Viorica de la Clejani


Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre experiența lor în Asia Express

Poate într-un film sau un serial…

Ne-ar plăcea, noi suntem deschiși. Experiența din „America Express a fost prima, ca show TV, și cea mai complicată, de altfel. Dar suntem deschiși la orice fel de show-uri și o să știți, cu siguranță.

La „America Express ai descoperit ceva la tine, vreo fobie, vreo trăsătură de caracter pe care nu ți-o cunoșteai, ceva despre tine ce nu știai până în momentul ăla?


Show-ul acela scoate la suprafață lucruri pe care nu le cunoști despre tine sau îți confirmă ori îți infirmă niște aspecte. Eu, de fapt, nu știam că am frică de înălțime și, în același timp, nu știam că mi-o pot depăși, pentru că acolo nu ai cum să te gândești. Ori o faci, ori nu o faci. Ți-e teamă constant, pentru că nu știi ce urmează să faci în următoarele cinci minute. Acolo, așa cum am zis, nu ai timp să te gândești din cauza adrenalinei și din dorința de a merge mai departe, de a ajunge primul, de a progresa în concurs. Bineînțeles că nu te mai gândești… să fac, să nu fac. Acolo ești pe secundă, în momentul ăla, țac-pac, ai făcut.


Cel mai important lucru pe care l-am descoperit despre amândoi… pentru că am plecat de mână și ne-am întors de mână. Aici nu vorbesc doar despre mine, am fost o echipă și suntem o echipă în tot ce facem. Cel mai important lucru pe care l-am realizat în „America Express a fost că putem să facem orice împreună, suntem mai puternici decât credem, chiar dacă nu ne dăm seama. Acasă nu facem lucrurile acelea, bineînțeles.

Ne-am dat seama că suntem mai puternici decât credem și că împreună putem trece peste absolut orice. Nimic nu ne poate opri atât timp cât suntem împreună. Ne-a călit foarte mult și ne-a apropiat foarte mult experiența respectivă, chiar dacă nu ne-am putut bucura din plin de ea, din cauza a ce s-a mai întâmplat acolo. Ne-am bucurat unul de prezența celuilalt, și asta este cel mai important.


Cu cine au păstrat legătura după Asia Express

Ați rămas în relații bune cu ceilalți concurenți? Vă mai vedeți?

Da, sigur că da. Nu cunoșteam pe toată lumea din toate echipele înainte să plecăm, dar am legat niște prietenii foarte frumoase de când am plecat încolo și până în ziua de astăzi. Uite, a trecut un an de când ne-am întors. Ne-am împrietenit foarte bine cu George Tănase și cu Ionuț Rusu, ne-am mai văzut și la petreceri, și la zilele noastre de naștere. Am încercat să ținem legătura. Și ei sunt foarte bine, îți dai seama, filmări, emisiuni, cum și noi avem treburile noastre. Dar atunci când avem timp liber, încercăm întotdeauna să ne vedem.


Și cred că râdeți mult…

Bineînțeles, sunt niște băieți extraordinari și ne bucurăm că ne-am împrietenit așa de bine cu ei. Am mai ținut legătura cu Sonia Simionov; țin foarte mult la ea și o respectăm enorm. Vreau să zic, sincer, că nu m-am așteptat să ne împrietenim atât de bine, am și colaborat, ne-am și văzut la evenimente, și la cafele, și la cină, și la zile de naștere. Ne-am văzut de multe ori de când ne-am întors.

Oricum, toți concurenții… și cu Romică Țociu, și cu Cătălin Țociu – am fost la deschiderea pizzeriei lui. Ne-am revăzut cu o parte dintre concurenți. De fapt, cu toată lumea ne-am înțeles foarte bine. Nu cu toți am ținut legătura așa cum… fiecare e pe domeniul lui. Am rămas prieteni cu toată lumea și cred că e foarte important.


Edward Sanda, despre Asia Express: „A fost o lecție frumoasă din care am avut ce învăța și n-am mai repeta-o niciodată’

Acum, fiind „Asia Express, automat mi-am adus aminte de „America Express și de voi. Tu ce ai învățat despre tine și despre ea în timpul acestei experiențe? Ați descoperit ceva despre voi acolo? Niște calități pe care nu credeați că le aveți sau, poate, niște defecte, niște reacții?


Da, am descoperit multe lucruri, și bune, și rele, despre noi. Eu, în primul rând, nu știam că sunt rău de foame. (râde) Acolo mi s-a confirmat. Asta e, sunt om, nu sunt de piatră, trebuie să și mănânc. Am descoperit chestii pe care nu le știam despre mine, dar… și lucruri frumoase, atât despre mine, despre Cleo, cât și despre noi împreună. Da, a fost o lecție frumoasă din care am avut ce învăța și n-am mai repeta-o niciodată. (râde) Ăsta e adevărul…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: facebook