Cleopatra Stratan și Edward Sanda dezvăluie tot ce nu s-a văzut la TV, la America Express: „Mama cameramanului a murit. Ni s-a tăiat tot în momentul acela”

 Ifrim Georgiana
.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut un parcurs scurt în emisiunea „America Express', sezonul 6, fiind prima echipă eliminată din competiție. Aflați în Columbia, cei doi au fost părtași la un jar armat, experiență care i-a traumatizat și care îi va urmări multă vreme de acum încolo. Întorși în România, cei doi susțin că au fost martorii mai multor evenimente marcante, nedifuzate la TV. Iată ce li s-a întâmplat la filmările emisiunii de aventură!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au format una dintre cele 9 echipe din noul sezon al emisiunii „America Express'. Din nefericire, parcursul lor s-a încheiat destul de repede, fiind primii eliminați din show-ul de aventură. Au trăit o expriență intensă, plină de provocări și pericole, și nu pot uita momentul când au fost atacați cu arme, în Columbia. Concurenților de la „America Express' li se impun măsuri de securtate sporită, având în vedere că traversează unele dintre cele mai periculoase țări din lume. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost martorii unor experiențe marcante, care le-au zguduit moralul și capacitatea de a se concentra.

le9le9

Citește și: Ce mesaj au postat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce au părăsit America Express: „Nu am avut atâta noroc în competiție…”

Citește și: America Express 9 noiembrie – Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă: „A fost cel mai dur test!'

Citește și: Tavi Clonda a aflat ce salariu are Gabriela Cristea după ce s-au căsătorit: „El nu știa cât câștig. A aflat întâmplător, pentru că eu trebuia să mă duc la o renegociere' / A avut salariu și 20.000 de euro pe lună

Citește și: Ce a răspuns Oana Roman la întrebarea „Ești implicată într-o relație în momentul de față?”: „Mă bucur de liniște și pace și de Isa”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda dezvăluie tot ce nu s-a văzut la TV, la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda susțin că au trăit mai multe experiențe marcante la filmările pentru „America Express – Drumul Soarelui'. Se pare că momentele spontane, încărcate de suferință și frică, și-au spus cuvântul asupra moralului lor, afectându-le parcursul în competiție.

„Nu este ceva de ascuns. La o probă, un columbian care era judecătorul probei a leșinat. Ridică-ți moralul după episodul acela. Mama cameramanului nostru a murit. Am văzut lacrimi. Ni s-a tăiat tot în momentul acela. Al treilea (n.r. moment) ne-au atacat cu pistoalele', a povestit Edward Sanda, în cadrul unei emisiuni televizate.

Edward Sanda nu regertă eliminarea din competiție, deși i-ar fi plăcut să demonstreze mai mult: „M-am și bucurat, dar mi-a părut rău. Plânsesem destul de dimineață. Mi-ar fi plăcut să mai stăm, însă e greu să ne recuperăm moralul și forțele. Dumnezeu atâta a vrut să stăm în competiția asta. Eu am simțit ca fiind un semn mare'.

„Nimeni nu s-ar fi riscat să regizeze ceva de genul acesta'

Când s-au întors în România, Cleopatra Stratan și Edward Sanda le-au povestit părinților experiențele traumatizante prin care au trecut.

„Nu le-am zis la toți. Au rămas șocați. S-au pus ei în pielea noastră. Nimeni nu s-ar fi riscat să regizeze ceva de genul acesta. Au plâns', a mai spus Edward Sanda.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton