Codin Maticiuc a făcut cunoștință cu fostul soț al iubitei lui. Ce mesaj i-a trimis actorul bărbatului, după ce Ana Pandeli a rămas însărcinată: „Erau certați când noi am decis să ne mutăm”

 Ifrim Georgiana
.

Codin Maticiuc a făcut cunoștință cu fostul soț al iubitei lui. Codic Maticiuc și Ana Pandeli s-au cunoscut în urmă cu 10 ani, la scurt timp după divorțul acesteia de fostul soț. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, actorul a povestit cum a decurs prima întâlnire cu mama fiicelor sale, care l-a cucerit la o prezentare de modă. Producătorul de film l-a cunoscut și pe fostul soț al partenerei sale, ba chiar i-a scris un mesaj atunci când au aflat că urmează să devină părinți. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc a făcut cunoștință cu fostul soț al iubitei lui. Codin Maticiuc și Ana Pandeli se iubesc de 10 ani și au împreună două fiice, pe Smaranda și Ilinca. Din căsnicia anterioară, iubita actorului mai are un fiu, pe Dan, în vârstă de 13 ani. Cei doi s-au cunoscut la o prezentare de modă, însă producătorul de film a avut nevoie de mult timp pentru a o cuceri pe mama fiicelor sale. În podcastul lui Cătălin Măruță, Codin Maticiuc a spus că l-a cunoscut și pe fostul soț al Anei Pandeli, pe care l-a descris ca fiind „un băiat ok din toate punctele de vedere'. Când a aflat că partenera lui urmează să-l facă tată pentru prima oară, i-a scris un mesaj prin care i-a comunicat adresa la care locuiește Dan, asigurându-l că-și asumă reponsabilitatea deplină și că-și poate vizita fiul oricând dorește.

co9-1co9-1

Citește și: Ce reproșuri primește Codin Maticiuc de la mama fiicelor lui, Ana Pandeli: „Mie mi se pare că da, lu nevasta mea i se pare că nu'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Codin Maticiuc nu se căsătorește cu Ana Pandeli: „Din punct de vedere fiscal e mai corect”

Citește și: Cum se menține Cristina Cioran în formă, după ce a devenit mamă. Ce preferințe culinare atipice are: „Știu, sună ciudat, dar îmi place…'/ EXCLUSIV

Citește și: Dani Oțil, declarații surprinzătoare despre Aris și Alexia Eram, concurenți la America Express: „Mi s-a spus să nu spun răutăți. Acum, copiii Andreei Esca sunt…”

Codin Maticiuc a făcut cunoștință cu fostul soț al iubitei lui

Când s-a mutat împreună cu Ana Pandeli, atunci când ea era însărcinată cu Smaranda, Codin Maticiuc i-a scris un mesaj fostul ei soț, pentru a-l asigura că fiul lui este în siguranță și pentru a-i comunica că îl poate vizita oricând.

 „L-am cunoscut pe fostul ei soț. Erau chiar certați când noi am decis să ne mutăm împreună și Ana a rămas însărcinată cu Smaranda, pentru că a fost cel mai greu pentru mine să mă mut cu ea pentru că era Dan. Dacă Dan nu exista, aș fi făcut mutarea asta mai lejer. Cu un copil nu te joci! Stătea doar cu Dan până când a rămas însărcinată. I-am spus că și băiatul ei va avea aceeași siguranță cum va avea și fata mea. I-am scris un mesaj acestui om pe care nu-l cunoșteam atunci, pentru că ei nu prea își vorbeau. În ziua în care ne-am mutat, eu i-am trimis un mesaj lui Mihai, pentru că am așa am considerat normal', a declarat actorul.

Iată și schimbul de mesaje dintre cei, din decembrie 2018:

„Salut! Codin sunt. De ieri, băiatul tău locuiește la mine, pe șoseaua…, orice ai nevoie, dacă nu te descurci cu Ana, te rog să-mi scrii și îți voi sta la dispoziție. Te așteptăm și la noi oricând'.

„Bună, Codin! Mă bucur că ai scris. Sunt convins că vei avea grijă de Mario și de Ana. Desigur vom ține aproape'.

„Am ieșit la un suc cu tatăl lui'

Mai mult decât atât, Codin Maticiuc l-a vizitat la Tulcea pe fostul soț al Anei Pandeli. Actorul a dat de înțeles că are o relație bună cu Mihai Munteanu, deși între el și mama fiului său au mai existat dispute legate de pensia alimentară.

„E și el un băiat foarte OK din toate punctele de vedere. I-am zis și dacă e certat cu Ana, că mai aveau din alea cu pensia, cu nepensia, tu suni la mine. (…) Verile mai merge la Tulcea, la tatăl lui. Am fost acolo și am ieșit la un suc cu tatăl lui, ca să înțeleagă și copilul că e totul bine. (…) El mai are o soră la Tulcea, din partea tatălui său', a adăugat el.

Cum a cunoscut-o Codin Maticiuc pe Ana Pandeli

Codin Maticiuc a cunoscut-o pe mama fiicelor lui acum 10 ani, la o prezentare de modă. Se pare că Ana Pandeli s-a lăsat greu cucerită, dat fiind că era proaspăt divorțată.

„Pe Ana am cunoscut-o la o prezentare de modă a unei prietene comune. Ea era proaspăt divorțată. Nu mai știu de câți ani. Doi ani nu m-a băgat în seamă. Am reușit până la urmă să o combin. E senzațional de frumoasă, extrem de educată, foarte inteligentă. (…) Pe băiat îl cheamă Mario Dan, dar eu îi spun Dan. El se prezintă Mario. Pe tatăl lui îl cheamă Mihai Munteanu, iar mie mi se pare că se potrivește foarte bine Dan Munteanu, fiind un nume românesc. (…)

Nu știu ce mi-a făcut ea. Vrăji?! Nu știu ce a făcut, dar existența lui Dan a contat. Eu am cunoscut un copil frumos, un copil bine crescut. Am zis că ea știe să crească copii și vreau să fie la fel ca Dan copiii mei. Când ne-am gândit să rămânem împreună și să facem copii, eu știam ce fel de copil a crescut ea, știam ce relație a avut cu fostul soț, care își vede copilul când vrea el', a mai spus actorul.

Cum se înțelege Codin Maticiuc cu fiul Anei Pandeli

Codin Maticiuc are o relație extrem de bună cu fiul Anei Pandeli. L-a cunoscut pe Dan pe când avea 3 ani și l-a crescut ca pe propriul copil.

„Da, nu este băiatul meu biologic. Eu am două fete, iar singurul băiat pe care l-am avut și pe care cred că-l voi avea este el. Dan are acum 13 ani și merge cu mine peste tot. L-am cunoscut când avea 3 ani, dar am început o relație cu el când avea 4 ani, pentru că la început eram într-un concubinaj, cum se zice. Am fost combinat cu maică-sa o perioadă, dar nu am locuit împreună. Când Ana a rămas gravidă cu Smaranda, acela a fost momentul când eu am decis să ne mutăm împreună. (…)

Prima lui călătorie în afara țării a fost cu mine, în Dubai, când el avea 4 ani. Și ultima a fost tot cu mine. Nu a zburat într-un avion fără mine. Îmi spune Codin, iar când era mic… era mama, tatăl lui biologic de la Tulcea și eroul meu, eu eram eroul lui', a încheiat el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton