Până să se „așeze la casa lui' și să aibă o relație cu actuala lui soție, Ana Pandeli, Codin Maticiuc a avut o reputație de burlac extrem de controversată. Deși mulți ani i s-a spus „Crai de Dorobanți', actorul ne-a dezvăluit în revista VIVA! că nu a considerat niciodată că i s-a potrivit această sintagmă. Acesta ne-a povestit că a depus eforturi uriașe să le cucerească pe femeile din viața lui și că nimic nu a venit ușor. În plus, deși provine dintr-o familie înstărită și e implicat în diverse proiecte, susține că, până la ora actuală, a cheltuit mai mult decât a produs…
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!
Au fost ani buni în care sintagma Crai de Dorobanți s-a lipit ca un super-glue de numele tău. Cum să zic? Te „recomanda lista femeilor frumoase și celebre pe care părea că le cucerești pe bandă rulantă.
Asta cu Craiul de Dorobanți e o etichetă pe care n-am înțeles-o niciodată…
Codin Maticiuc, adevărul despre averea și cuceririle sale
Sigur, te-a botezat presa, dar totuși erai un personaj pentru care exista un anumit interes și știi de ce… Cum de ai ajuns în postura asta? Simțeai nevoia de validare?
Măi, eu cred că nevoia de validare era a oricărui copil, că mă consider copil la 19 ani, sau tânăr de vârsta mea. Adică nu cred că simțeam o nevoie mai mare decât a oricărui tânăr. Ce tânăr de 17, 18, 19, 20 sau 25
de ani nu își dorește să se autovalideze prin compania unor femei superbe? Adică, sincer îți spun, nu cred că era ceva în neregulă cu mine. Pur și simplu cred că la mine doar a fost faptul că, având niște atribute, având niște bani mai mulți decât alții – nu așa mulți cum se zice, dar, mă rog –, având niște calități, având un noroc poate, mi-a și ieșit cumva. Cine nu voia pe atunci să fie cu… să nu dăm nume, că-s măritate toate… Înțelegi ce spun! Toată lumea și-ar fi dorit.
N-am făcut ceva extraordinar sau ieșit din comun, cred că am făcut tot ce și-ar fi dorit toți la vârsta aia. Ca să încheiem, asta cu Craiul de Dorobanți n-o înțeleg, cu băiatul de bani gata sunt de acord, pentru că am și spus peste tot – eu am fost copil de bani gata, după aia am fost băiat de bani gata, acum cred că îi e rușine presei să scrie că sunt bătrân de bani gata, pentru că, efectiv, am făcut calcule mereu și, deși am produs eu personal, cu firmele mele, în ultima vreme, câteva milioane, eu până la ora asta am cheltuit mai mult decât am produs. Concret.
„Sunt mai puțini banii produși decât cei cheltuiți’
Dar ai făcut și niște chestii pe care nu le face toată lumea…
Corect. Lăsând la o parte alea, dar vorbind strict financiar. Nu vorbim despre faptul că… Da, ai scris trei cărți, ai făcut niște filme care au rămas, poate, în inimile oamenilor, dar astea nu se pot cuantifica. Eu dacă pun tot ce am produs în urma „Miami Bici, în urma filmelor alora, în urma cărților, în urma… și pun tot ce am cheltuit eu și casa în care stau, deci dacă pun efectiv tot lifestyle-ul, tot sunt mai puțini banii produși decât cei cheltuiți. Dar așa se întâmplă la familiile cu bani. Foarte rar există un Elon Musk care se naște cu 100 de milioane și ajunge el la 3 miliarde. Și mai ales în familiile cu bani unde alegi să faci ceva într-o zonă din asta mai creativă. E greu să zici: „Băi eu reușesc să depășesc niște sute de milioane pe care le-a făcut tata și la care am avut și eu acces.
Asta cu „de bani gata nu mă deranjează, pentru că e corectă. Craiul de Dorobanți… am și zis, mai degrabă eram Crai de Nordului, că nu prea umblam pe Dorobanți. Nu prea mi-a plăcut asta cu Crai de Dorobanți și de ce să fiu Crai de Dorobanți? După aia, de ce să fiu crai, că în principiu, dacă ne uităm în definiția din DEX, craiul ar trebui să fie un bărbat frumos, atrăgător. Nu mă vedeam așa, eu mai degrabă Spânu sau Zmeu, care prindea cumva dintr-un noroc. Am muncit pentru fiecare femeie cucerită, n-a venit nimic ușor. Cred că la un crai ar trebui să vină ușor. La mine a venit cu muncă multă. Mi-a dat sângele pe nas pentru fiecare gagică, îți spun cinstit.
Cum spuneam, lista ta de cuceriri de la începutul anilor 2000 abunda de nume de femei celebre. Ziceai că te-ai oprit din numărat la 120… Mă rog, aia era pe vremuri, când erai puști…
Când eram mai tânăr, mi se părea important, apropo de validări și de frustrări sau de alte lucruri pe care le avem când suntem băieți tineri, că trebuie să fii cu gagici și trebuie să fie… La un moment dat, am numărat și pe la 120 am pierdut șirul. N-am mai numărat.
„Această capacitate de a mă îndrăgosti extrem de des m-a făcut să am succes’
Cu siguranță, unele dintre ele au suferit, crezând poate că le vei oferi mai mult decât o aventură. Dar
tu? Ai suferit? De câte ori ai fost îndrăgostit atunci cu adevărat? Acum, ai vreun regret, ai ceva să-ți reproșezi?
Tot timpul ai ceva să-ți reproșezi, clar, dar să știi că am fost extraordinar de des, aproape tot timpul, îndrăgostit. Eu cred că această capacitate de a mă îndrăgosti extrem de des, care nu știu dacă este defect sau calitate, m-a făcut să am succes.
Nu știu cum să spun, eram total dedicat, se simțea cumva că nu e la mișto. Eram extraordinar de dedicat, le scriam poezii, făceam gesturi, adică nu aș fi avut cum să fac asta doar așa, să mă setez, dar de fapt mie să nu-mi pese… Nu, eram extrem de îndrăgostit. După care-mi trecea… După care mă extrem de îndrăgosteam din nou de cineva. Și iar o luam de la capăt și făceam toate flic-flacurile posibile și imposibile.
CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!
Sursă foto: Instagram, Facebook, pro tv