Codruța Began a fost eliminată de la Survivor 2023: "Plec cu fruntea sus"

 Raiciu Adriana
.

Codruța Began a fost eliminată de la Survivor 2023. În ediția de seara trecută, Codruța Began a fost eliminată de la Survivor România 2023. După ce și-a auzit numele, fosta concurentă din echipa Războinicilor a făcut primele declarații! Iată ce a însemnat această competiție pentru ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Codruța Began a fost eliminată de la Survivor 2023. S-a mai încheiat o săptămână a celui mai puternic reality show din lume. Fenomenul mondial care demonstrează că oamenii pot depăși orice fel de limită, pot lăsa în urmă dorul de casă, dorința de a fi în confort și apoi trăi pe o insulă în care luptă pentru fiecare resursă, și-a mai scris un capitol.

codruta-a-fost-eliminatacodruta-a-fost-eliminata

Însă, în ediția de seara trecută, șase concurenți au simțit frica de a fi pentru ultima dată în show și
emoția de a se pregăti pentru întoarcerea acasă. Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Codruța, Kamara, Ada Dumitru și Bianca Patrichi au așteptat verdictul, cu speranța că au mai primit o șansă de la public.

Citește și: Alex Delea revine la Survivor. Ce rol va avea fostul câștigător în emisiune: „Voi fi…’

Citește și: Ce studii are Vica Blochina de la Survivor 2023. Ce facultate a absolvit: „Am plecat în Cipru. Am studiat la…'

Citește și:Cristina Stamate ar fi împlinit 77 de ani. Valentina Fătu, amintiri de suflet cu regretata actriță: ‘Îmi țineam respirația când treceam pe lângă ea…’ Ce obiecte mai poartă de la ea / EXCLUSIV

Citește și:Aurelian Preda ar fi împlinit astăzi 53 de ani. Valeria Arnăutu, mărturisiri emoționante despre regretatul artist: „Nu am văzut un tată mai dedicat'

Codruța Began a fost eliminată de la Survivor 2023

Codruța Began a fost eliminată de la Survivor 2023. În ediția de miercuri, 15 februarie, Daniel Pavel a anunțat numele concurentului care va părăsi competiția Survivor România 2023. Astfel, cea care a obținut cele mai puține voturi din partea publicului a fost Codruța Began de la Războinici.

„Vreau să cred că plec cu fruntea sus, că am trăit cea mai tare experiență a vieții mele. Sunt onorată că am avut ocazia să lupt împotriva Faimoșilor, am o admirație aparte față de cei care au reușit să facă ceva cu viața lor. Dar cel mai tare mă încarcă sentimentul că am făcut parte din cea mai frumoasă și cea mai tare echipă de Războinici.

Regret că am fost subiectul unor discuții și certuri, dar astea sunt greu de evitat. Ce vreau să subliniez este că plec împăcată. Chiar dacă am avut parte de discuții și certuri, am făcut pace cu toți, a spus Codruța Began, care nu a mai fost salvată de public.

Cine este Codruța Began

Codruța Cipriana Began este din Cluj-Napoca, dar locuiește în prezent în orașul Constanța. Este căsătorită cu Radu Began, fost mare voleibalist, antrenor la echipa feminină de volei a CSM Constanța și antrenorul secund al naționalei feminine de volei a României. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Erik, în vârstă de 18 ani.

Aceasta a acceptat să participe la Survivor România și a făcut parte din echipa Războinicilor. Însă, în ediția de seara trecută, aceasta a fost eliminată.

sursă foto- Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton