Cum se comportă Theo Rose la filmările pentru Clanul, de când este gravidă. Dezvăluiri din culise: "Ca să evităm orice problemă..."

.

Theo Rose este însărcinată în aproape șapte luni și încă filmează pentru serialul Clanul, de la Pro TV. Artista nu a avut o perioadă ușoară, ba chiar a avut momente în care s-a simțit foarte rau din cauza sarcinii, dar cu toate astea nu a renunțat la muncă și a fost mereu prezentă pe platoul de filmare. Colegul și prietenul ei Marian Olteanu a povestit cum s-a comportat Theo Rose la filmările pentru Clanul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Marian Olteanu și Theo Rose s-au împrietenit pe platourile de filmare de la serialul „Clanul’, unde sunt colegi și îi interpretează pe David Pribeagu, respectiv Vera.

Theo Rose nu a lăsat sarcina să-i afecteze munca la serialul Clanul

Theo Rose este într-o formă de invidiat, chiar dacă a intrat în ultimul trimestru de sarcină, așa că a filmat deja anumite scene din următorul sezon al producției.


Face față, nu e nicio problemă. Se găsesc mijloace prin care să ținem sub control. Ca să evităm orice problemă de genul vizibilă, da, din punctul acesta de vedere, deja am tras niște cadre din sezonul trei.

Nu a cerut niciodată pauză de la filmări, nu există așa ceva. Este o profesionistă desăvârșită Teodora! Dacă se plânge, se plânge acasă, dar noi nu știm asta! Și pe set își vede de treabă și ține atmosfera platoului să fie cât mai frumoasă acolo!„, a declarat Marian Olteanu pentru playtech.ro.


Citește și: Ana Morodan, primele declarații după ce i-a fost suspendat carnetul și a fost reținută de Poliție pentru 24 de ore: „Într-adevăr, am făcut o greșeală

Citește și: Deea și Dinu Maxer au semnat actele de divorț. Când s-a produs, de fapt, ruptura între cei doi: „Adevărata problemă a fost iubirea. A început să scârțâie când…

Citește și:Primele imagini cu Gina Pistol după ce a anunțat că se retrage din televiziune. Cum își ocupă timpul iubita lui Smiley


Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose în sarcină, până acum

Theo Rose este însărcinată în aproape șapte luni, iar acest lucru nu poate să îi ofere decât motive de bucurie. Zilele trecute, vedeta a răspuns mai multor întrebări pe InstaStory, una dintre ele fiind referitoare la kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Fără să stea prea mult pe gânduri, antrenoarea de la Vocea României a spus că în primul trimestru a slăbit din cauza grețurilor, iar în următoarele luni a reușit să ia în greutate 10 kilograme.


'Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri. Plecând de la o greutate de 45 kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme. Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate’, a spus ea.


Theo Rose susține că își dorește ca și după naștere să se mențină tot la 55 de kilograme deoarece aspectul ei fizic s-a îmbunătățit odată cu sarcina.

„După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți.', a declarat Theo Rose pe pagina ei de Instagram.