Constantin Enceanu a împlinit 60 de ani: ”Cel mai important cadou a venit din partea familiei”. Ce surpriză i-au făcut fiica și ginerele lui / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Constantin Enceanu a împlinit 60 de ani și a organizat o petrecere pentru a-și serba ziua lui de naștere! Cel mai frumos cadou pentru artist a venit din partea familiei, mai exact din partea fiicei, ginerelui și nepoților săi. Celebrul cântăreț spune că fiica lui și ginerele i-au dăruit o vacanță în Dubai, unde va pleca în curând.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Constantin Enceanu a organizat o petrecere cu ocazia zilei sale de naștere, de la care nu au lipsit persoanele apropiate, dar nici surprizele. Soția, fiica, ginerele și nepoții i-au stat aproape, așadar nici că putea să fie mai împlinit! Și cum nu există petrecere fără un tort spectaculos, nici acesta nu a lipsit de la petrecere.

enceanu-cu-fata-lui-catalinaenceanu-cu-fata-lui-catalina

Citește și: Niculina Stoican, după ce a pierdut procesul intentat de Constantin Enceanu: „Oameni atât de orbiți de egoul, ura și resentimentele lor, încât…”

Citește și: Constantin Enceanu a câștigat procesul împotriva Niculinei Stoican: „Am făcut-o din orgoliu. Acum nu mai e nici manager, am scăpat de stres'. Ce sumă trebuie să-i plătească artista

Citește și: Cine este și cum arată Camelia, iubita lui Cătălin Crișan: „M-a ajutat extrem de mult. Se întâmplă ceva ce nu am mai trăit”. Artistul a ținut relația secretă

Citește și: Andreea Marin și Ștefan Bănică se consultă în privința educației fiicei lor, Violeta, si la 11 ani de la divorț: „Decidem împreună ceea ce ține de viitorul ei. Am crescut-o cu…' / EXCLUSIV

Constantin Enceanu a dat o petrecere de pomină de ziua lui de naștere! Artistul a împlinit 60 de ani

Constantin Enceanu a dat o petrecere de pomină de ziua lui de naștere! Artistul a împlinit 60 de ani, iar cel mai frumos cadou a venit de la fiica, ginerele și nepoții săi. Celebrul cântăreț de muzică populară a petrecut în complexul de lux pe care îl are în Filiași, acolo unde și locuiește.

'Am avut parte de o petrecere foarte frumosă, cu familia și prietenii la noi la Filiași, la Zanzibar. Și, dacă mă întrebați, am primit foarte multe cadouri, foarte frumoase, de care m-am bucurat. Dar cel mai mult m-am bucurat de faptul că am fost înconjurat de cei dragi. Am petrecut într-un cadru frumos, le-am cântat și mi-au cântat colegii. Pentru mine muzica înseamnă totul.

Am primit foarte multe cadouri, toate frumoase. Cel mai important cadou a venit din partea familiei, din partea fetei mele, Cîărălina și a ginerelui, Florin. dar și a celor doi nepoți, Sofia și Alex. Ei mi-au dăruit o vacanță în Dubai. Așa că, voi merge în curând într-o vacanță în Dubai, de ziua mea.', a declarat Constantin Enceanu, pentru viva.ro.

Constantin Enceanu: 'Să știți că înțelegerea a fost…'

Constantin Enceanu se bucură și acum de talentul său artistic cu care aduce zâmbetul pe buze publicului larg, însă la un moment dat s-a temut că soția lui ar putea să-l despartă de cel mai prețios lucru. Iubește foarte mult ceea ce face încă din tinerețe. Pentru a nu avea dubii sau a ajunge în vreun impas, înainte de căsătorie, i-a impus o serie de reguli soției sale.

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai ', moderată de Denise Rifai, Constantin Enceanu a răspuns celor mai neașteptate întrebări. Iubește nespus de mult viața de artist, motiv pentru care a recunoscut că era în stare să își părăsească soția în urmă cu mai mulți ani, doar de dragul carierei. Astfel că și-a informat și soția cu privire la aceste aspecte, chiar înainte de a face nunta.

„V-ați fi părăsit soția și fiica pentru muzică?’, este întrebarea roșie cu numărul 10, adresată de Denise Rifai.

„Soția da, fiica nu. Să știi că înțelegerea a fost atunci când ne-am hotărât să plecăm pe drumul vieții împreună. Pentru mine muzica înseamnă viață, înseamnă totul. Nimic din lumea asta, mai puțin fiica mea, nu m-ar fi determinat să renunț la muzică.

Drept dovadă, atunci când ne-am hotărât să plecăm împreună pe drumul vieții, soției mele i-am spus: Ai grijă, că pentru mine muzica înseamnă totul, înseamnă viață, înseamnă bucurie, înseamnă tot ce există mai frumos pe pământul ăsta. Să nu încerci să mă desparți de lucrul ăsta la care eu țin foarte mult! Prefer să mă despart de tine decât să mă despart de muzică. Hai să avem această înțelegere de la bun început’, a declarat Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu: „În favoarea fiicei mele aș fi renunțat la muzică'

Deși era dispus să renunțe la soția lui și la mariaj de dragul muzicii, lucrurile s-au schimbat după ce a apărut fiica lor în viața sa. Constantin Enceanu a declarat că își putea abandona soția pentru carieră, însă niciodată fiica, astfel că dacă propunerea venea din partea fiicei sale, făcea ceea ce era de făcut, aceasta fiind singura modalitate prin care se abătea de la regula de aur.

„Odată cu apariția Cătălinei (n.r.: fiica lui Constantin Enceanu), Cătălina dacă mi-ar fi pus această întrebare sau dacă m-ar fi obligat un pic, să zicem, dar ceea ce nu cred că ar face-o niciodată, dar dacă mi-ar fi pus întrebarea asta, să renunț la muzică în favoarea ei, în favoarea ei aș fi renunțat la muzică. Dar se pare că Angela (n.r.: soția lui Constantin Enceanu) a înțeles dorința mea, oarecum, cum sunt în general femeile, hai să încercăm, hai să forțăm, dacă se poate, nota', a mai spus acesta.

Constantin Enceanu: 'Eu cred că e foarte greu…'

Cu toate că i-a impus această condiție încă de la început soției, se pare că aceasta a încercat de-a lungul anilor să-l determine să stea mai mult timp cu familia, nu să renunțe la muzică.

'Eu cred că e foarte greu și să știi că nu este atât de ușor pentru o soție de artist să stea acasă nopți să-l aștepte, să gândească ce-o face, cum o face, ce se întâmplă, e bine, nu e ușor deloc, să știi. Ori ea a văzut lucrurile astea, și atunci a încercat, oarecum, să vadă dacă merge, să stau mai mult cu ea. Și am zis da, stau cu tine, dar ce facem cu restul? Cum ne realizăm? Financiar vorbind până la urma urmei, că intervine partea financiară la mijloc', a cmai spus Constantin Enceanu. 

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton