Constantin Enceanu a câștigat procesul împotriva Niculinei Stoican: „Am făcut-o din orgoliu. Acum nu mai e nici manager, am scăpat de stres”. Ce sumă trebuie să-i plătească artista

 Ifrim Georgiana
.

Scandalul dintre Niculina Stoican și Constantin Enceanu a ajuns la final. Interpretul de muzică populară a câștigat procesul care i-l intentase colegei sale, privind promovarea în cadrul „Ansamblul folcloric Maria Tănase'. După ce judecătorii i-au dat câștig de cauză, Constantin Enceanu spune că demersurile sale au fost dictate și de orgoliu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tensiunile dintre Niculina Stoican și Constantin Enceanu s-au iscat în urmă cu un an, pe când artista conducea „Ansamblul folcloric Maria Tănase' din Craiova. După ani de muncă, intepretul acuza că nu i-au fost recunoscute meritele și nu fusese promovat în funcție, în ciuda experienței și a notorietății sale. Momentul culminant a fost atunci când Constantin Enceanu a susținut un examen pentru a fi avansat la ultimul grad profesional, iar Niculina Stoican l-ar fi suspus la un tratament umilitor și i-ar fi acordat un calificativ mai mic.

en9en9

Citește și: Niculina Stoican și-a dat demisia de la conducerea Ansamblului Maria Tănase: 'M-am eliberat de o povară și vreau liniște. Eu am făcut…' Ce spune Constantin Enceanu, aflat în scandal cu Niculina Stoican / EXCLUSIV

Citește și: Constantin Enceanu și Niculina Stoican sunt din nou în scandal, după ce artistul a dat-o în judecată: „Am avut examen de capacitate, probabil o ambiție a doamnei manager'

Citește și: Romanița Iovan dezvăluie cauza reală a morții lui Adrian Iovan, la 10 ani de la tragedia din Apuseni: „Putea fi salvat. Eu am certificatul de deces…'

Citește și: Ce s-a întâmplat când Laurette și-a cunoscut tatăl pentru prima dată, în 2010: „Am rămas șocată, nu-l mai văzusem niciodată. Mi-aș fi dorit…'. Nu l-a mai văzut de atunci

Constantin Enceanu a câștigat procesul împotriva Niculinei Stoican

Procesul dintre Consantin Enceanu și ansamblul condus de Niculina Stoican până în luna decembrie a anului trecut a ajuns la final, după cum se arată în sentința emisă de Tribunalul București. Calificativul primit de interpret a fost revizuit, iar acesta trebuie să primească suma de 2975 de lei, drept cheltuieli de judecată.

„Anulează Fişa de evaluare a performanţelor profesionale individuale ale reclamantului Enceanu Constantin pentru perioada 01.01.2022-31.12.2022 şi Decizia nr. 27/12.05.2023. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 2.975 lei reprezentând cheltuieli de judecată', este minuta sentinței emise de Tribunalul București.

Constantin Enceanu: „Am făcut-o din orgoliu'

Pe lângă faptul că i-a fost mărit salariul, Constantin Enceanu se declară mulțumit că i-au fost recunoscute meritele. Artistul recunoaște că demersurile legale au fost dictate și de orgoliu, fiindcă calificativul primit nu-i aducea nici avantaje, nici dezavantaje.

„Am câștigat, da. Ansamblul va fi comasat, deci rămân. Mi s-a mărit salariul, cum am cerut, de la 1 noiembrie. Înainte de a se finaliza procesul, au avut loc examenele de grad și am promovat. Vorbim de examenele de grad profesional. Eu i-am dat în judecată pentru că am fost evaluat cu `bine`.

Domnul dirijor și doamna manager (Niculina Stoican, n. red.) mi-au dat doar bine. Eu am contestat, că am considerat că merit foarte bine. Au făcut o comisie la nivel de ansamblu și care mi-a dat calificativul `foarte bine`. Doar că doamna manager nu a ținut cont de asta. Așa că i-am dat în judecată.

Pe acel calificativ am câștigat. Nu mă dezavantaja cu nimic, nu mă avantaja cu nimic. Dar am făcut-o din orgoliu, pentru orgoliul meu. Dacă mă întrebi, cred că asta era o răfuială. Dar acum nu mai e nici manager la noi, am și scăpat de stres', a spus artistul pentru fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton