Controversata poveste de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav: de la prima întâlnire, la nuntă, divorț și escapada ei cu Adrian Cristea / Detalii picante: „Copilul nu a fost în plan, noi eram despărțiți la ora aia”

.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format, cu ani în urmă, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc. Pentru a le cunoaște povestea trebuie să ne întoarcem în 2012, anul când s-au cunoscut și s-au cuplat în pași de dans. Istoricul de împăcări și despărțiri, căsnicia de scurtă durată și escapada blondinei cu Adrian Cristea i-a făcut, multă vreme, protagoniștii lumii mondene.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav rămâne emblematică în showbiz-ul autohton. Cuplul a trecut prin numeroase momente controversate, de la începuturile lor romantice și până în ziua nunții. Relația lor, un amestec de dramă, emoție și speculații, a reprezentat o veritabilă telenovelă pe scena celebrităților.

Citește și: Bianca Drăgușanu își dorește ca Victor Slav să fie un tată implicat pentru fiica lor și îl compară cu Gabi Bădălău: „El este foarte relaxat pentru că eu am tot și îi ofer ei o viață bună. Gabi face lucrurile astea cu copiii lui, mereu îi sună’


Citește și: Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta…’

Citește și: Profesor de la Colegiul Național „Sfântul Sava', acuzat că a violat și agresat sexual doi elevi. Judecătorii l-au plasat pe Sorin Spineanu Dobrotă sub control judiciar

Citește și: Cum arată vila din Pipera pe care Brigitte Patramă o scoate la vânzare și cât cere pe ea. Are trei etaje, cinci dormitoare, grădină, piscină și jacuzzi


Controversata poveste de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a debutat în 2012. Emisiunea „Dansez pentru tine’ i-a adus împreună, atunci când au fost protagoniștii unei coregrafii senzuale și electrizante. Chimia lor pe scenă a fost evidentă și a captat atenția publicului.

Anterior, Victor Slav a avut o relație cu Anda Adam și s-a zvonit că s-au despărțit din cauza Biancăi Drăgușanu. Artista a recunoscut public că a fost părăsită, însă nu a precizat dacă la mijloc a fost vorba de infidelitate.


„Noi nu am vorbit niciodată despre motivul real al despărțirii. Pot doar să spun că lucrurile nu mai erau ce trebuia, că întotdeauna un adevăr iese și la iveală și am tras concluzia că este cea mai bună decizie pe care o pot lua: să nu mai fiu împreună cu acest om într-o relație.

Aveam și îndoieli, eram foarte mult timp plecată și lucrurile deja nu se mai întâmplau ca într-un cuplu, se întâmplau ca între doi oameni care fiecare își vedea de drumul lui și de viața lui cumva separat. Nu am dorit să argumentăm pentru că am considerat că întotdeauna intimitatea trebuie să rămână intimitate așa cum am făcut de fiecare dată și cred că a fost un lucru foarte bun care s-a întâmplat. Am fost părăsită, decizia i-a aparținut’, a mărturisit Anda Adam la Kanal D, conform wowbiz.ro.


Bianca Drăgușanu s-a iubit cu Adrian Cristea timp de trei ani

Înainte să-l cunoască pe Victor Slav, Bianca Drăgușanu a avut o relație de trei ani cu Adrian Cristea. Și ei au ajuns în atenția presei datorită numeroaselor despărțiri și împăcări. Deși s-au iubit cu foc și patos, într-un final au decis să-ți spună adio. Fotbalistul va deveni, mai târziu, un personaj relevant în povestea de dragoste dintre blondină și viitorul ei soț, Victor Slav.

„Da, am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian, care la momentul acela a fost ce trebuie și era ceva potrivit pentru mine.


De la el am învățat să fiu mai egoistă, am învățat să mă iubesc mai mult, am învățat că pe primul loc în viața ta trebuie să te pui pe tine, pentru că așa era el. Lui nu îi păsa de nimic ce îl înconjoară, ce spune X, ce spune Z. El era un om foarte nepăsător, din ce îmi aduc aminte. A fost tot o experiență a vieții mele, pe care, nu mi-o amintesc cu regret. A fost frumos la vremea aceea’, a povestit Bianca Drăguşanu despre Adrian Cristea, la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu l-a trădat pe Victor Slav în ziua nunții


În 2013, Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit. În fotografiile de la nuntă, mireasa a părut destul de tristă și abătută, deși evenimentul trebuie să fie unul dintre cele mai importante din lumea mondenă.

După ce i-a jurat iubire veșnică lui Victor Slav, Bianca Drăgușanu l-a trădat și i-a trimis un mesaj neașteptat fostului ei iubit, Adrian Cristea: „Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!’, potrivit gsp.ro.

„Fără nicio urmă de ironie, nu vreau să se înțeleagă greșit, părerea mea: cea mai emoționantă declarație de dragoste pe care am primit-o de la o femeie. Mă gândeam ce e în sufletul ei, să fie acolo, să semneze un act, să ia numele bărbatului și să se gândească la mine’, a spus fotbalistul cu privire la mesajul primit.


Bianca Drăgușanu a avut o escapadă la Paris cu Adrian Cristea

Căsnicia Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav a fost marcată de un alt moment controversat. La câteva luni de la nuntă, blondina a fugit într-o escapadă la Pris cu Adrian Cristea. Ea însăși a recunoscut episodul, precizând că era despărțită de soțul ei, dar nu oficial.

„Vorbim în fiecare oră la telefon. Eu merit orice acum. Nu am nici o scuză. Nu am nici cuvinte. Nu m-am gândit la nici o consecinţă. Nu am nici o scuză. Oare mie îmi era atât de bine, de am plecat aşa? Am discutat această problemă între patru ochi. Noi am avut probleme în relaţia noastră. Probleme de comunicare în cuplu. Pe parcursul acestei relaţii au existat anumite divergenţe. Decât să ne certăm sau să fim violenţi, am decis să luăm nişte pauze. De exemplu, am plecat cu prietenele în Dubai. Am ajuns la concluzia că nu îl merit, că e prea bun pentru mine. Eu ştiu că îl iubesc pe Victor’, a declarat Bianca Drăguşanu, la emisiunea „Un show păcătos’.


Victor Slav și Bianca Drăgușanu au devenit părinți, deși erau despărțiți

Căsnicia dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-a încheiat după numai un an, în 2014. Cei doi au avut mai multe tentative de împăcare, astfel că, în 2016, au devenit părinți. Recent, blondina a povestit că era despărțită de tatăl fiicei ei când a aflat că este însărcinată.

„Eu, dinainte să o am pe Sofia, am știut că va fi fetiță și va fi cea mai bună prietenă a mea. Da, i-am spus lui la vremea aia. Da i-am zis: I dont care what you think, this is my baby. Și o să fie fetiță și o să o cheme Sofia și o să fie cea mai bună prietenă a mea. Și eram însărcinată în două săptămâni.

A venit pur și simplu, nu că neapărat mi l-am dorit, așa a vrut Dumnezeu. Nu, nu a fost niciun plan, noi eram și despărțiți la ora aia. Veneam dintr-o vacanță, unde eu, mimam gravidenia cu o pernă ca să mă bag în față. Băgasem o pernă la burtă, de aia, din avion, știi… Da, dar eu nu știam. Și el … el se certa cu mine, că ce te porți așa copil, imatur și el era oricum tipicar, și dacă eu mâncam un biscuite făceam numai firmituri.

Și apoi, în avion, după ce ne-am certat că am făcut eu biscuiți peste tot sau ce am făcut că eram plină și în cap și peste tot … Da! că am vrut să trec, nu voiam să stau la coadă. Și am luat o pernă de la business, de aia micuță așa și mi-am băgat-o sub… ca să trec și ce crezi, am trecut, că lumea credea că eu sunt gravidă, da eu chiar eram, dar nu știam’, a povestit blondina în podcastul lui Bursucu.

Sursa foto: Facebook