Conversație halucinantă între Dana Roba și cumnatul ei: „Mi-a spus că acei bani, 20.000 de euro, nu o să-i văd”. De ce va veni Protecția Copilului acasă la ea

.

La sfârșitul lunii iunie, Dana Roba și-a revenit din comă și a fost externată din spital, la trei săptămâni de la atacul brutal cu ciocanul venit din partea soțului ei. Pentru că nu-și poate folosi mâinile și se află în recuperare, tânăra de 31 de ani este însoțită permanent de o asistentă medicală. De când a ieșit din spital, aceasta a susținut că nu a fost contactată de familia soțului ei, Daniel Balaciu, însă weekend-ul trecut, a primit un apel telefonic din partea cumnatului ei. Iată ce i-a cerut Marius Balaciu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Săptămâna trecută, Marius Balaciu, cumnatul Danei Roba, sărea în apărarea fratelui său și făcea declarații haluncinante despre conflictul spontan dintre ei. Bărbatul susținea că Daniel Balaciu ar fi fost provocat de soția lui și că nu a premeditat actele de o violență ieșită din comun. De curând, Marius Balaciu a sunat-o pe Dana Roba, iar tânăra de 31 de ani a relatat conversația dintre ei, susținând că intenționează să-și contacteze avocatul pentru a se consulta cu privire la o cerință venită din partea acestuia.


Citește și: Detalii neștiute despre copilăria Danei Roba: „Tatăl meu era foarte violent'. Ce decizie a luat vedeta la 19 ani

Citește și: Dana Roba a ajuns din nou la spital, cu alte probleme de sănătate: „Am piciorul foarte umflat'

Citește și: Oana Roman refuză să se împace cu sora ei, Catinca, după scandalul dintre ele: „A spus că sunt bolnavă psihic. Am tăcut și am înghițit foarte mulți ani…’


Citește și: În ce ținută s-a schimbat Cătălina Ponor la petrecerea de nuntă. Fosta gimnastă a făcut o alegere nonconformistă

Conversație halucinantă între Dana Roba și cumnatul ei: „Mi-a spus că acei bani, 20.000 de euro, nu o să-i văd’

Weekend-ul trecut, Dana Roba a avut prima conversație cu fratele lui Daniel Balaciu, deși a susținut că familia soțului ei nu a contactat-o după externarea din spital și nu i-a oferit niciun fel de sprijin. Marius Balaciu i-a cerut tinerei hainele soțului ei, de care ar avea nevoie în arestul preventiv. De altfel, bărbatul i-ar mai fi spus că nu-și va putea recupera cei 20.000 de euro, dispăruți din casă după conflictul spontan.


„Marți urmează să mă duc la medic să mă consulte. Am înțeles că medicul după cele întâmplate în fiecare zi vorbește de mine și atunci când m-a văzut în ce hal eram a zis că eu trebuie să trăiesc. Mi se înfundă foarte tare nările și când mi se înfundă nările mi se înfundă și capul….mă doare foarte tare.

Astăzi urmează să vină cei de la Protecția Copilului să vadă copiii în urma celor întâmplate. Ieri am fost prin mall cu fetele și mă oprea lumea să mă încurajeze, să stea de vorbă cu mine. Alte persoane m-au oprit să îmi dea bani și să îmi zică o vorbă bună. Multă lume este alături de mine. Sunt foarte dezamăgită de faptul că rudele lui, în care eu m-am încrezut, după cele întâmplate, nu mi-au dat un mesaj să mă întrebe ce mai fac. Nu mă așteptam la asemenea lucru din partea lor.


Fratele lui m-a sunat ieri (sâmbătă – n.r), atât, să îmi zică să îi dau hainele lui Daniel pentru că îi trebuie la pușcărie să se schimbe, iar eu i-am zis atunci banii mei, cei 20.000 de euro, când îi văd, iar el mi-a spus că acei bani nu o să îi văd. O să mă consult cu avocatul meu cu privire la hainele lui, oricum nu o să le mai țin în casă mult timp. Nu vreau să mai văd o șoseată de-a lui aici, în casă’, a declarat Dana Roba pentru Click!

Fiicele Danei Roba nu întreabă de tatăl lor


De când a fost externată din spital și s-a întors în apartamentul din Timișoara, Dana Roba spune că fiicele ei nu întreabă deloc de tatăl lor, Daniel Balaciu. Chantal și Celine au petrecut câteva zile într-o tabără pentru copii, iar mama lor este de părere că experiența a fost benefică, având în vedere evenimentele petrecute în familia lor.

„Sunt foarte supărată că nu pot să țin baticul pe cap că mi se încălzește capul și mi se face rău. Ieri când am fost la mall aveam batic pe cap și mi s-a încălzit acea zonă, mi s-a făcut rău. Așa că a trebuit să îl dau jos și să merg pe acolo fără.


Fetele văd că nu mai întreabă acum deloc de tatăl lor, dar deloc! Nu știu de ce. Ieri au venit și din vacanță, le-am trimis cinci zile într-o tabără pentru copii și au venit acasă foarte fericite pentru că mi-au spus că toată lumea s-a comportat frumos cu ele și că vor să se mai ducă să stea 110 zile, nu doar cinci’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


„Pastorul nu m-a crezut deloc’

Dana Roba spune că duhovnicul său nu a susținut-o atunci când și-a exprimat decizia de a divorța și nu a crezut-o când i-a povestit despre problemele din căsnicia cu Daniel Balaciu.

„Mai am un mare of și anume faptul că pastorul unde am mers eu să vorbesc, să mă spovedesc, înainte de a depune actele de divorț, chiar cu o zi înainte, nu m-a crezut deloc ce îi povesteam.

El vorbea în același timp la telefon și cu Daniel și îl susținea pe el, nu pe mine pentru că el nu mă credea pe mine prin ce trec. Eu veneam seara acasă pentru că nu mai suportam să mă cicălească non-stop. Așa că preferam să vin târziu acasă să evit discuțiile aprinde nu din alt motiv’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook