Copiii Ancăi Lungu vorbesc patru limbi: „Eu le vorbesc doar în limba română”.

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu cinci ani, Anca Lungu a început o nouă viață și s-a mutat în Franța, alături de soțul grec Harry Arampatzis. Ulterior, vedeta a început un nou proiect de televiziune, intitulat „Viața are gust', prin care își continuă vechea pasiune pentru gătit. Într-un interviu recent, fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 a dezvăluit faptul că la ea în casă se vorbesc patru limbi. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În anul 2018, Anca Lungu s-a mutat lăsat purtată de iubire și s-a mutat în Franța cu soțul ei grec, cu care are și un copil. Fosta prezentatoare TV a luat-o cu ea și pe fiica sa din căsnicia cu Ștefan Lungu. După o pauză de cinci ani, aceasta a revenit pe micul ecran, în calitate de gazdă a emisiunii „Viața are gust', marca Prima TV. Filmările show-ului culinar au avut loc în Sudul Franţei şi pe malul Mediteranei, în Grecia şi în Italia, iar primul episod a fost difuzat la sfârșitul lunii martie.

an-9-1an-9-1

Anca Lungu are doi copii. Fetița acesteia, Natalia, are aproape 9 ani și este rodul iubirii dintre fosta prezentatoare TV și Ștefan Lungu. După divorț, fosta prezentatoare TV și-a refăcut viața alături de Harry Arampatzis, un milionar grec, care are afaceri în domeniul cosmeticelor.

Citește și: Anca Lungu revine în televiziune, cu o emisiune culinară, la Prima TV: „După aproape 5 ani de pauză…”

Citește și: Cum se înțelege Anca Lungu cu soțul ei, Harry Arampatzis, după 5 ani de căsnicie. S-a mutat în Franța de dragul lui: „Știam că nu va fi ușor'

Citește și: Cum arată casa Ilenei Sterp: „E dezordine, femeile mă înțeleg”

Citește și: Valentin Andrieș, tânărul nevăzător, i-a emoționat pe jurații de la Chefi la Cuțite: „Văd maxim 10%”. Gestul neașteptat făcut de Cătălin Scărlătescu

Copiii Ancăi Lungu vorbesc patru limbi

Anca Lungu spune că le vorbește celor doi copii numai în limba română, în timp ce soțul ei le vorbește în greacă, franceză și engleză. Fosta prezentatoare TV și Harry Arampatzis s-au mutat în Franța în anul 2018, imediat după ce aceasta l-a adus pe lume pe băiețelul lor.

„La noi în casă se vorbesc 4 limbi: română, franceză, engleză și greacă. Eu le vorbesc copiilor doar în limba română, cu soțul meu vorbesc în engleză, iar el le vorbește copiilor în franceză și în greacă', a declarat fosta prezentatoare TV, potrivit unica.ro.

„Copiilor în general le plac preparatele simple'

Pentru că are o familie multiculturală, Anca Lungu spune că îi ajute pe copiii ei să descopere atât bucătăria grecească, cât și pe cea românească.

„Copiilor în general le plac preparatele simple, iar ai mei nu fac excepție. Pentru că m-ai întrebat de Grecia, îți voi spune că adoră să meargă la tavernă. Iubesc măslinele și uleiul de măsline pe care de multe ori îl mănâncă pur și simplu cu pâine proaspătă. Adoră feta și iaurtul grecesc, peștele și fructele de mare. Din bucătăria românească mănâncă foarte des supe și ciorbe iar un loc aparte îl ocupă pastele. Preferata lor este lasagna cu spanac, probabil cea mai longevivă și mai iubită rețetă din familia noastră', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Cum s-au împrietenit Anca Lungu și Andreea Berecleanu

Anca Lungu a vorbit despre modul în care s-a născut prietenia dintre ea și Andreea Berecleanu. Cele două obișnuiau să fie colege de breaslă, iar apropierea s-a produs după ce Anca Lungu a adus-o pe lume pe fetița ei, Natalia.

„Nu m-am gândit niciodată la cum a început prietenia noastră, asta pentru că s-a întâmplat treptat și a venit natural. Dar mă bucur că mi-ai pus această întrebare. Realizez acum că relația de colegialitate s-a transformat de-a lungul anilor într-una de prietenie și cred că o apropiere mai mare s-a produs în momentul în care s-a născut fiica mea, Natalia. Andreea iubește nespus de mult copiii, iar atenția și iubirea arătate Nataliei încă de când s-a născut m-au emoționat și m-au făcut să o cunosc pe Andreea și în profunzime', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton