Copiii lui Horia Brenciu au fost victimele bullying-ului, la școală. Cum îi educă artistul: „Fiecare dintre noi cred că s-a lovit de acest fenomen. Nu e ușor, dar...” / EXCLUSIV

.

Copiii lui Horia Brenciu au fost victimele bullying-ului, la școală. Din păcate, nici ei nu au scăpat de acest fenomen. Dezvăluirea ne-a făcut-o chiar artistul, în noul număr al revistei VIVA! În cadrul interviului, celebrul cântăreț ne-a explicat și cum își educă moștenitorii, bineînțeles, împreună cu soția lui, Alice. De asemenea, ne-a povestit și cum arată un weekend în familia Brenciu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce impact are asupra copiilor tăi faptul că tatăl lor este Horia Brenciu? Se știe că nu e întotdeauna simplu să fii copil de vedetă… Sunt, la rândul lor, mici celebrități în grupul lor de copii? Care e cea mai importantă lecție pe care au primit-o de la tine?

Ah, nu prea au ei treabă cu celebritatea. Nici cei mici, nici cei mari. Sunt toți copii, până la urmă. Au colegi și prieteni care nu fac mare caz de faptul că eu sunt persoană publică. Mina se supără că, atunci când mă duc la școală s-o iau, trebuie să fac poze cu copiii din școală. Și ea se plictisește.

horia-brenciu-12-1horia-brenciu-12-1

Citește și: Horia Brenciu dezvăluie secretul căsniciei de 8 ani cu soția lui, Alice:„Ne iubim, ne îmbrățișăm, ne certăm, suntem supărați sau veseli, țipăm…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Horia Brenciu cu fratele lui tenor, plecat în străinătate:„Marius este eroul meu. Dacă nu era el…' / EXCLUSIV

Citește și: Alin Oprea și Medana s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă:”Sunt doamna Oprea cu acte în regulă”

Citește și: Michelle Obama are un look nou.Soția lui Barack Obama arată spectaculos la 58 de ani

Copiii lui Horia Brenciu au fost victimele bullying-ului, la școală

De bullying s-au lovit până acum la școală? Te întreb deoarece în ultimul timp acest fenomen a escaladat, luând proporții îngrijorătoare. I-ai avertizat în privința asta?

Da… fiecare dintre noi cred că s-a lovit deacest fenomen, în copilărie. Părerea mea e că cel mai ușor treci peste asta când ești cât de cât echilibrat și ai oameni în jurul tău care țin la ține și te iubesc. Lucrurile sunt mai simple când ai o minimă stimă și încredere în tine. Asta încercăm cu copiii noștri, să creștem stima de sine. Nu e ușor, dar lucrăm continuu la asta.

Cum arată un weekend liber în familia Brenciu? Care sunt pasiunile voastre comune? Văd că Toma îți calcă pe urme în privința muzicii, a tenisului…

Un weekend la noi nu e chiar ce așteaptă lumea, cu petale de trandafir, porumbei și curcubeie. (zâmbește) Dimineața se fac lecții și se citește. Aceste momente sunt un pic tensionate și presărate cu replici, din partea Minei și a lui Toma, de genul: „Tu nu știi cum a zis Doamna! sau „Când luăm pauză?!. După încheierea lecțiilor, începe distracția. Toma merge la tenis, Mina pictează sau face proiecte pentru școală, sau se încontrează cu maică-sa pe diverse teme. (zâmbește) Ne uităm la filme, ne jucăm prin curte, ne plimbam pe afară sau pur și simplu povestim… Nu ne plictisim. Niciodată.

Ce așteptări are artistul de la 2023

Am văzut pe contul tău de socializare că ești tare gospodar. Mă refer la borcanele alea de castraveți murați, hahaha! Sau, de fapt, sunt creația lui Alice și tu doar ți-ai asumat creditul?

Eu o susțin pe Alice în tot ceea ce face. Atât am avut de zis. (râde)

Dacă ai avea ocazia să schimbi ceva la tine, care ar fi acel lucru?

Mi-aș dori să fiu mai organizat cu timpul. Aș vrea să zic „nu de mai multe ori. Aș vrea să nu mă mai consume atât de mult situațiile pe care nu pot să le controlez. Și… aș schimba locuința cu una din Thailanda. (zâmbește)

Care este cea mai mare dorință a ta pentru 2023, care bate la ușă?

Să adun amintiri noi. Asta înseamnă că trebuie să experimentez în continuare. Vreau să-mi ridic ștacheta provocărilor pentru 2023, fie că sunt muzicale, artistice, familiale sau de orice tip. Și un cocker…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE DECEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton