Corina Bud, fără lenjerie intimă la un concert, în fața a zeci de mii de oameni. Imaginile au devenit virale: „Doamnă, suntem la televizor”

.

Corina Bud a fost protagonista unui incident neplăcut la un concert organizat de Radio Zu. În timpul unui dans provocator, artista a arătat publicului că nu poartă lenjerie intimă. Imaginile cu momentul respectiv au devenit virale și au stârnit ample reacții în mediul online.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Corina Bud este o artistă consacrată, având o carieră muzicală de aproximativ două decenii. A debutat în anul 2004 cu piesa „Noi noi’, produsă de Marius Moga și Smiley. Artista a continuat să își redefinească stilul și să își extindă influența în industrie, devenind un nume de referință în muzica pop românească.

Citește și: Babasha, primele declarații după ce Corina Bud a făcut un întreg manifest împotriva lui, după concertul Coldplay: „Nu ea îmi vindecă mie problemele sau gândurile, nu ea mă încurajează…'


Citește și: Corina Bud revine la TV după o perioadă de mulți ani în care a fost absentă: ‘Îmi place să-l prioritizez pe fiul meu, dar cred că astea e menirea mea. Flama e în mine și…’

Citește și: Cum a aflat Larisa Iordache că e însărcinată și cum și-a anunțat soțul: „I-am făcut o surpriză, ceva foarte simplu, nu m-am complicat foarte mult’

Citește și: Fiul Florentinei Fântânaru a plecat să studieze în străinătate: „Casa va părea puțin mai goală și serile mai tăcute fără râsul și energia lui'


Corina Bud, fără lenjerie intimă la un concert, în fața a zeci de mii de oameni

Cu o zi în urmă, Corina Bud a susținut un show incendiar la concertul organizat de Radio Zu, unde au fost prezenți 70.000 de oameni. În timpul prestației, artista a fost protagonista unui incident neplăcut.

Îmbrăcată într-o rochie verde, cu paiete, foarte mulată și cu o crăpătură adâncă în partea din spate, Corina Bud a avut o energie explozivă și a încântat publicul cu o coregrafie dinamică. La un moment dat, aceasta s-a întors cu spatele și s-a aplecat, lăsând să se observe că nu purta lenjerie intimă.


Întregul moment a fost filmat și publicat în mediul online. Reacțiile au fost împărțite – unii i-au apreciat stilul excentric, alții au considerat că a comis o gafă de zile mari. „Doamnă, suntem la televizor’, „Hopa ce avem noi aici’, „Ce ai făcut trăiți-ar Dumnezeu’, „Corina Nud’, „Babasha nu a făcut așa, scumpă doamnă!’, sunt o parte dintre comentarii.


Cum se menține Corina Bud în formă, la 44 de ani

La 44 de ani, Corina Bud are o formă fizică de invidiat. Secretul, după cum dezvăluie artista, constă într-o abordare echilibrată a vieții, fără vicii sau nopți pierdute.

„Secretul vine din spiritul tânăr al fiecăruia. Despre asta e vorba, despre felul în care trăiești viața, despre ce faci în fiecare zi. Iar eu așa sunt dintotdeauna, o să rămân forever un copil rebel. Un copil rebel, dar totuși, o tradiționalistă și conservatoare în viața de familie și viața de zi cu zi.


Nu țin nicio dietă echilibrată, pur și simplu trăiesc, trăiesc așa cum simt. Trăiesc frumos, mă bucur de oameni, de cea mai frumoasă variantă a mea care sunt acum. Fac și sport, nu-mi bat joc de viața mea, nu mi-am pierdut nopțile, n-am băut alcool toată viața, nici alte nenorociri, adică m-am ferit întotdeauna de vicii. Am avut grijă de tenul meu, de corpul meu. Eu cred că ăsta e secretul: echilibrul’, a spus aceasta, într-un interviu acordat Unica.

Sursa foto: Captură Video & Instagram