Cum arată Corina Caragea în costum de baie și nemachiată, la 41 de ani: „Frumoasă și foarte sexy”.  Și-a sărbătorit ziua de naștere în Thailanda

 Ifrim Georgiana
.

Pe 31 decembrie, Corina Caragea a împlinit 41 de ani și a sărbătorit tocmai în Thailanda, pe o plajă superbă și sub soarele arzător. Prezentatoarea TV și-a etalat trupul tonifiat pe rețelele de socializare, într-un costum de baie din două piese, iar fanii au complimentat-o intens pentru această apariție. Iată imaginile care au făcut furori în mediul online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adeptă a călătoriilor, Corina Caragea a preferat să-și sărbătorească ziua de naștere departe de Romania. Prezentatoarea TV se află în Thailanda, unde a prins-o și noaptea dintre ani, iar în mediul online a surprins cele mai frumoase momente ale sejurului. Imaginile cu ea în costum de baie au făcut furori pe rețelele de socializare și au atras mii de like-uri din partea fanilor. Corina Caragea are o siluetă fără cusur și picioare tonifiate, ca urmare a efortului depus în sala de fitness.

413249385_718658493572871_2789695252218142030_n413249385_718658493572871_2789695252218142030_n

Citește și: 24 de întrebări cu știrista Corina Caragea. Ce admiră cel mai mult la un bărbat și ce regret are: „Că nu am…' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Esca și Corina Caragea s-au îmbrăcat la fel la Premiile TV Mania. Cum au reacționat când s-au întâlnit față-n față

Citește și: Cătălin Bordea, primele declarații despre Olga Barcari, femeia alături de care a petrecut Revelionul: „Nu cred în relații pansament”

Citește și: Bogdan Ionescu și-a oficializat relația cu Raluca Paraschiv. Cu ce se ocupă noua lui iubită și în ce ipostaze romantice s-au afișat: „Un an plin de bucurii'

Cum arată Corina Caragea în costum de baie și nemachiată, la 41 de ani

În mediul online, Corina Caragea a postat mai multe fotografii din timpul vacanței în Thailanda, unde și-a sărbătorit ziua de naștere. Imaginile o surprind pe prezentatoarea TV pe o plajă superbă, într-un costum de baie din două piese. La 41 de ani, jurnalista are un abdomen plat și cu pătrățele, picioare de invidiat, tonifiate și fără celulită.

De altfel, Corina Caragea a preferat un look natural, lipsit de orice urmă de machiaj, apariție care a stârnit admirația internauților: „Cât de bine arăți. Se vede că ai sărit peste mesele de sărbători clasice. Vacanță plăcută în continuare', „Drăguță foc, dar cine face pozele?', „Peisaj frumos, femeie deosebit de frumoasă și foarte sexy, un tablou perfect!', „Ești bombă atomică', „Superbă' etc.

Corina Caragea nu ține dietă

Corina Caragea susține că forma ei fizică nu se datorează unei diete stricte, fiindcă are un meniu destul de variat, fără restricții. Prezentatoarea TV se antrenează regulat în sala de fitness și crede în puterea echilibrului când vine vorba de alimentație.

„Nu reușesc să mă mențin. Merg la sală ca să îmi pot permite să mănânc ce vreau. Nu țin dietă, dar păstrez așa, un echilibru. Dacă e un tort, nu îl mănânc pe tot, mănânc o bucățică. Dacă e o prăjitură, nici pe aceea nu o mănânc pe toată.

Încerc să mă temperez pentru că dacă la 20 de ani dacă nu mâncam o zi deja slăbeam câteva kilograme, acum e mai greu, metabolismul e mai leneș și trebuie să depun mai mult efort. Deci nu am o dietă-minune, nici nu am siluetă de vis, dar cât să mă simt eu bine, în pielea mea, și să nu devin frustrată: Aaa ce aș vrea să mănânc o prăjitură și nu pot. Mănânc cam ce vreau eu, dar în porții mici', a dezvăluit Corina Caragea, pentru Libertatea.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton