Corina Caragea, moment neașteptat cu o admiratoare, la Untold: "Vino o doamnă la mine și..."

 Raiciu Adriana
.

Corina Caragea, moment neașteptat cu o fană, la festivalul UNTOLD. Corina Caragea, în vârstă de 39 de ani, a mers la UNTOLD, festival care a avut loc weekend-ul trecut. În timp ce se afla acolo, s-a întâlnit cu mai mulți fani, însă ce i-a spus una dintre ei a surprins-o. Iată dialogul dintre cele două!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Corina Caragea este una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare din țara noastră. De-a lungul timpului, știrista a reușit să strângă o comunitate impresionantă de oameni. Recent, aceasta a fost prezentă la festivalul UNTOLD și s-a întâlnit cu mai multe persoane care o urmăresc în mediul online. Pe lângă obișnuitele discuții pe care le are cu fanii, bruneta a fost surprinsă acum de dialogul cu persoana respectivă. Iată ce i-a spus femeia!

caragea-corinacaragea-corina

Citește și: Cum arăta Corina Caragea când a intrat la PRO TV, acum 17 ani:„Eu nu știu cine e fata care prezenta’

Citește și: În ce relații a rămas Corina Caragea cu Andreea Marin, după „Surprize, Surprize’:„Mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea’/ EXCLUSIV

Citește și:Ce dietă ține Andreea Bălan pentru a se menține la 49 de kilograme:'Nu-mi refuz nicio plăcere'

Citește și:Ce spune Simona Gherghe despre serviciul all-inclusive din Turcia:„Am venit cu destul de multe îndoieli’

Corina Caragea, moment neașteptat cu o fană, la Untold

Weekend-ul trecut a avut loc unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România. Astfel, mii de persoane au mers până la Cluj pentru a se distra timp de trei zile. Printre vedetele din țara noastră care au decis să meargă a fost și Corina Caragea.

Vedeta s-a întâlnit cu fanii ei, însă povestea unei femei a lăsat-o fără cuvinte. Aceasta a mers direct la știristă și i-a mărturisit că a decis să îi pună numele fiicei sale datorită ei.

Am făcut foarte multe poze aici cu oamenii, vine o doamnă la mine și zice: «Corina, sunt foarte emoționată să te întâlnesc, atunci când te admiram eu cel mai mult și cel mai mult din viața ta, eram însărcinată și am pus numele fetiței mele Corina și vreau să te rog să faci o poză cu ea!». Cum crezi că arăta Corina? (n.r. Era mai înaltă decât Corina Caragea). Îți dai seama cât de bătrână sunt?', a declarat Corina Caragea pentru Cancan.

Ce spune Corina Caragea despre meseria ei

Corina Caragea a debutat în televiziune în cadrul emisiunii „Surprize, surprize’, pe când avea doar 19 ani. Apoi urma să devină prezentatoare la PRO TV, unde o putem vedea și astăzi. Deși a trecut prin multe încercări, meseria a fost pe primul loc și a dat tot timpul dovadă de profesionalism.

„Sunt profesionistă. Din păcate a trebuit să prezint știri despre oameni apropiați, știri triste, fotbaliști care au murit, pe care eu îi cunoșteam și îi apreciam foarte mult.

Îți faci meseria așa cum și-o face orice profesionist, chiar și atunci când ai favoriți. Toți avem favoriți, dar mă păstrez echidistantă. Pe Facebook, pe Instragram, pe TikTok, am foarte mulți oameni care mă bănuiesc: «Mă, tu ții cu Steaua! Sau, mă, tu ții cu Dinamo, sau ții cu Rapid!». Nu pot să zic cu cine țin, țin cu toată lumea, cu România!', a mai completat Corina Caragea.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton