Cornel Dinu a fost operat de urgență: "Vârsta, cu ale ei probleme de viață, nu iartă pe nimeni". Ce probleme de sănătate are

.

Cornel Dinu a fost operat de urgență la spitalul Elias din București. În vârstă de 76 de ani, fostul mare fotbalist al lui Dinamo şi al echipei naţionale a României, era internat de două săptămâni pentru o serie de investigații în legătură cu afecțiunile sale cronice. Ionel Culina, fost ofițer de presă la Dinamo a oferit câteva detalii despre starea lui Cornel Dinu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Cornel Dinu a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Elias care l-au operat pe fostul mare jucător și antrenor de coxartroză, exact aceeași afecțiune pentru care se va trata în curând și Mircea Lucescu.

Cornel Dinu a fost operat de urgenţă la Spitalul Elias din Capitală

Cornel Dinu a fost operat de coxartroză, care este o artroză degenerativă a șoldului, o boală cronică. Intervenţia a fost realizată de profesorul Horia Orban, șeful Secției Ortopedie – Traumatologie. Cornel Dinu va mai rămâne în spital în următoarele zile.


Ionel Culina, fost ofițer de presă la Dinamo, a anunțat în urmă cu câteva zile că Gigi Mulțescu și Cornel Dinu, foști colegi și buni prieteni, se confruntă cu situații dificile. Din păcate, între timp, Gigi Mulțescu a decedat.

„Ține-i, Doamne, sănătoși! Unul e internat la ‘Elias, altul la ‘Urgențe. Vârsta, cu ale ei probleme de viață, nu iartă pe nimeni. Doi titani ai lui Dinamo, plecați discret din fotbal, își caută ziua de mâine pe un pat de spital. N-o să vorbesc niciodată de problemele lor de sănătate, însă pot să spun că sunt pe mâinile unor medici de valoare’, a scris Ionel Culina pe contul său de Facebook.


Citește și: Marcel de la Insula iubirii a renunțat la colaborarea cu Jimmy Dub: „Nu am cerut miliarde, l-am lăsat pe el. Dacă lăcomia e mai presus de prietenie…’

Citește și: Cum și-au făcut apariția concurenții și ispitele de la Insula iubirii la VIVA! Influencers Party 2024. Marcel s-a îmbrăcat ca Don Corleone, iar Iustina și-a arătat burtica de gravidă, într-o rochie sexy


Cornel Dinu regretă enorm pierderea prietenului său, Gigi Mulțescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a reacţionat, după ce a aflat că Gigi Mulţescu a murit.

„Dumnezeu să-l odihnească! Ne naștem să murim… Gigi mi-a fost prieten nu numai pe terenul de fotbal. Ne-am înțeles bine, a fost un mijlocaș de clasă, a avut un rol determinant în coordonarea jocului din linia mediană.

Din păcate, la fel ca și alți jucători importanți ai lui Dinamo, a fost uitat de actuala conducere, nu și de Nicolae Badea, care a avut grijă și l-a sprijinit cât a putut. Mă bucur și acum, în momente de tristețe, că am putut să-l ajut, după ce a terminat cariera de jucător, să plece în Turcia, printr-un prieten de la Beșiktaș, Turan, plecat din Medgidia, care l-a sprijinit să-și facă un nume respectat în Turcia’, a declarat Cornel Dinu pentru fanatik.ro.


Ce probleme de sănătate are Cornel Dinu

În luna aprilie, Cornel Dinu fusese internat la Spitalul de Urgență Floreasca pentru a se opera la piciorul stâng, dar s-a îmbolnăvit de Covid-19, iar intervenția chirurgicală a fost amânată.


„Bătrânețe, haine grele… Nimeni nu scapă de asta. Îmi spunea un prieten că nu este pe Pământ crimă mai mare decât nașterea, care ne condamnă pe toți la moarte. Ultimele patru zile nu m-am putut da jos din pat, am zăcut acolo, după ce am căzut de mai multe ori. Am amețit, am căzut, am dărâmat un fotoliu, un scrin, televizorul…

Mi-am spart capul ieri, la doi centimetri de tâmplă, a țâșnit sângele ca pe front și a trebuit să accept necesitatea spitalizării, ce să fac? Amețelile astea mi-au luat picioarele, care și fără ele mă supără tare… Picioarele care m-au ajutat atât de mult în tinerețe, pe teren… M-au adus azi copiii la spital, are grijă de mine doctorul Băltățeanu, suntem prieteni de-o viață, e ca fratele meu. Urâtă tare-i bătrânețea!’, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik, acum câteva zile.