Cornel de la Insula Iubirii, dezvăluire în lacrimi după ce Iustina l-a părăsit: „Aveam o problemă, când vedeam o fată frumoasă, nu-mi venea să mă abțin. Am considerat asta ca un fel de boală” / Ce spune despre apropierea de ispita Loredana

 Ifrim Georgiana
.

Episodul trecut al emisiunii Insula Iubirii l-a avut în centrul atenției pe Cornel. Acesta a fost convocat la un bonfire „special', de unul singur, și i s-au arătat imaginile compromițătoare cu ispita Loredana, cât și reacția Iustinei, care a ales să-l părăsească. Cu ochii în lacrimi, concurentul a făcut o dezvăluire din trecutul său și a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, când s-a aventurat în apă cu o altă femeie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cornel Luchian și Iustina Loghin formează, de departe, unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii. Pentru ei, miza este și mai mare, dat fiind că s-au înscris în emisiune cu câteva luni înaintea nunții. Pe insula băieților, concurentul pare să-și facă de cap cu ispitele, întrecând limitele partenerei.

kjbsvkjbsv

Citește și: Cum arată părinții Iustinei Loghin de la Insula iubirii. Iubita lui Cornel, imagini rare cu mama și tatăl ei

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii și-a arătat părțile intime la TV. După ce a fost înșelată de Cornel, concurenta s-a răzbunat și a petrecut cu ispitele masculine

Citește și: Cea mai frumoasă amintire a impresarului Radu Groza cu regretatul Nicu Covaci: 'Într-o seară, ne-a spus bancuri…'. Când s-au văzut pentru ultima oară / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. A lucrat armată, ca și caporal, și acum este chelner în Tenerife

Cornel de la Insula Iubirii, dezvăluire în lacrimi după ce Iustina l-a părăsit

După ce Cornel s-a aventurat în apă cu ispita Loredana, logodnica lui l-a părăsit. Convocat la un bonfire de unul singur, concurentul a văzut reacția Iustinei și l-a podidit plânsul. El a făcut și o dezvăluire din trecutul său, mărturisind că a avut dificultăți în a-și controla atracția față de alte femei.

„Inițial nu a vrut, pentru că ea este conștientă de faptul că este o persoană extrem de sinceră și dezinvoltă, spune tot, asta era o frică, iar a doua era ca nu cumva eu, aici, să o înșel cu o altă ispită. Mă refer la faptul că, înainte să fiu cu ea, aveam o problemă a mea, când vedeam o fată sau o femeie frumoasă în față, de multe ori nu-mi venea să mă abțin. Și am considerat asta ca un fel de boală pentru mine. Dar am găsit-o pe Iustina și încet am reușit să îmi revin și acesta a fost unul dintre motivele pentru care am zis că vin, să reușesc să îi recapăt încrederea', a spus Cornel.

Cum explică Cornel imaginile compromițătoare cu ispita Loredana

La rândul său, Cornel a văzut imaginile care îl arată cu ispita Loredana în apă, la adăpostul întunericului. Iustina, logodnica sa, a fost convinsă că a fost vorba despre un act sexual, însă el neagă aceste afirmații.

„Știam că s-au încercat anumite atingeri și că au încercat chiar să mă sărute și acum sunt fericit că s-a întâmplat doar atât, că nu e ceva din partea ei. Eu știam că sunt camere acolo. Mă așteptam și la reacție. Știam că dacă va vedea asta așa va face. Ideea e că nu înțeleg unde se vede că m-a sărutat sau alte chestii de genul ăsta, că nu s-a întâmplat așa ceva. S-au văzut acele apropieri într-adevăr, a venit de multe ori spre mine și s-a întâmplat să o prind, a încercat să mă sărute și am împins-o și iar înapoi, a fost de câteva ori chestia asta', a continuat să spună bărbatul.

„Am intrat amândoi în apă, eram conștienți de ceea ce facem, dar nu mă așteptam din partea ei la asemenea apropieri', a adăugat acesta.

„Îmi cer scuze că am făcut-o să sufere'

După derapajul din edițiile trecute, Cornel speră la o împăcare cu Iustina.

„I-aș spune că nu am trecut limitele pe care ni le-am propus. Nu i-am pus mâna în zone intime acelei fete. Nu am sărutat-o, doar au fost niște interacțiuni în apă (…) Nu mă consider singur încă, până nu am o discuție cu ea. Singura mea dorință acum ar fi să îi explic (…) Sincer nu trebuia să fac chestia aia, trebuia să fiu mai atent.

Știu că mă iubește mult și o să trecem și peste asta. Aș vrea să îi spun că nu a fost ce a părut și că există o explicație. Și îmi cer scuze că am făcut-o să sufere (…) M-a rănit felul în care s-a exprimat față de copiii mei, care nu nicio treabă și vină în treaba asta', a mai spus el.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton