Cornel Palade a recunoscut în direct, la Măruță, că și-a înșelat soția: „Află acum. Nevastă, parcă e prima. Iartă-mă!”. Iuliana Palade l-a acuzat de infidelitate pe actor, în trecut

.

Cornel Palade a recunoscut în direct, la Măruță, că și-a înșelat soția. Invitat, de curând, în emisiunea de la PRO TV, actorul a participat la provocarea sosurilor iuți, joc în care, dacă nu răspunzi, trebuie să mănânci picant. Printre altele, artistul în vârstă de 71 de ani a fost întrebat dacă i-a fost infidel partenerei lui de viață, Iuliana Palade, iar răsunsul lui a fost afirmativ!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cornel Palade și soția sa, Iuliana Palade, sunt împreună de peste trei decenii. Aceștia au împreună o fiică, pe nume Ada, o superbă actriță și cântăreață, de care sunt foarte mândri. Acum mai bine de zece ani, în spațiul public au apărut informații controversate referitoare la căsnicia lor. Soția actorului îl acuza pe acesta de infidelitate și spunea atunci că el ar fi avut o amantă, o tânără, în vârstă de 27 de ani. Ba mai mult, acesta nu ar fi fost singurul episod de infidelitate din partea lui.

cornel-palade-1cornel-palade-1

Citește și: Cornel Palade recunoaște că a jucat la păcănele: „Am avut un viciu. Mai dau câte o gheară din când în când, dar…'. Cum s-a apucat și cum s-a lăsat de jocurile de noroc

Citește și: „Ei nu se gândesc că vine un moment când rămân singuri. Aleargă după puștoaice gonflabile…”. Cornel Palade a vrut să-și lase familia pentru o tânără de 27 de ani

Citește și: De ce Monica Gabor nu a însoțit-o pe Irina Columbeanu în România. Sora ei, Ramona, a dat-o de gol: „E prinsă acolo. Nu a putut să…'

Citește și: Simona și Claudiu, noul cuplu de la Insula Iubirii. El a înșelat-o, deși sunt de doar un an împreună: „Divorțasem de fosta soție, mi-am recăpătat burlăcia și…”

Cornel Palade a recunoscut în direct, la Măruță, că și-a înșelat soția

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată la PRO TV, Cornel Palade a acceptat provocarea sosurilor iuți, unde a avut ca variante să răspundă sau să mânânce picant. În cadrul rubricii, acesta a fost întrebat, la un moment dat, astfel: „Ți-ai înșelat vreodată soția? Dacă da, cu cine?'. Actorul a recunoscut că a fost infidel în căsnicia cu soția lui, Iuliana Palade, și a și dezvăluit numele femeii cu care a înșelat-o. Acesta a precizat însă că cea din urmă nu e cunoscută.

Totodată, Cornel Palade a ținut să menționeze că soția lui, Iuliana, nu a aflat despre infidelitate până acum. De aceea, i-a cerut iertare, în direct.

„Îmi e greu să răspund aici. Da! Dacă nu dau nume, pot să mănânc iute? (…) Elena, dar nu e cunoscută. Vrei să-ți dau numărul de telefon? Vreau să citesc întrebarea și mănânc și iute. Aici scrie: „Ți-ai înșelat vreodată soția? Dacă da, cu cine?'. Am spus.

Elena era mișto rău de tot. Soția n-a aflat. Află acum, în direct. Nevastă, parcă e prima. Ne-am obișnuit. Iartă-mă! Te rog să mă ierți. Știi că la vârsta mea aleargă globulele roșii bine', a mărturisit Cornel Palade, în cadrul emisiunii „La Măruță'.

Cornel Palade: „Că am avut o aventură cu cineva asta nu înseamnă că mi-am trădat familia'

Nu este prima oară când Cornel Palade recunoaște că, în trecut, i-a fost infidel soției sale. Acesta a spus, însă, de fiecare dată că nu a luat niciodată în calcul să-și lase familia pentru o „aventură'.

„Nu, viața este o sumă de vicii și e bine să le păstrăm. Important e să conștientizezi că sunt vicii și să nu ți se pară că sunt calități. N-a fost niciodată discuția să-mi părăsesc căminul și să plec de lângă soția mea. Niște domnișoare ziariste au plâns un pic pe umărul soției mele, iar ea, o moldoveancă cinstită și sinceră, a pus botul la vrăjeala lor și a început să dea din casă.(…)

Familia mea, pentru mine, este întotdeauna pe primul loc.(…) Că am avut o aventură cu cineva asta nu înseamnă că mi-am trădat familia. Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia. Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste', spunea Cornel Palade, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Sursă foto: Captură video, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton