Cornel Palade s-a apropiat de credință într-un moment critic al vieții sale: „Mă culcam în uscătorul de rufe. Atunci am început să vorbesc cu Dumnezeu”

 Ifrim Georgiana
.

Cornel Palade s-a apropiat de credință într-un moment critic al vieții sale. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, actorul a povestit că relația cu divinitatea l-a ajutat să găsească sens și liniște interioară. Rugăciunea i-a oferit consolare și puterea de a depăși momentele de grea suferință.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cornel Palade este unul dintre cei mai simpatici actori de comedie din România.  De-a lungul vieții, însă, nu a fost ocolit de dificultăți și încercări. Experiențele grele prin care a trecut l-au apropiat de credință și l-au condus spre reflecție interioară.

paladepalade

Citește și: Cornel Palade a recunoscut în direct, la Măruță, că și-a înșelat soția: „Află acum. Nevastă, parcă e prima. Iartă-mă!'. Iuliana Palade l-a acuzat de infidelitate pe actor, în trecut

Citește și: Romică Țociu și Cornel Palade revin pe scenă împreună și fac spectacol la iUmor: ,,Momentul lor ne-a întors în timp, când sărbătoream 1 Mai pe vremea lui Ceaușescu!'

Citește și: Închisoare pe viață pentru Robert-Alexandru Florea, tânărul din București care și-a ucis iubita, din gelozie, în mai 2023. Motivarea judecătorilor: „Inculpatul a dovedit ferocitate și sadism”

Citește și: Cine este Anca Zoțoiu, ispita de la Insula Iubirii 2024. A fost căsătorită timp de 15 ani, dar fostul soț a înșelat-o cu nașa de cununie

Cornel Palade s-a apropiat de credință într-un moment critic al vieții sale

Fără a oferi prea multe detalii, Cornel Palade a povestit că, la un moment dat, a ajuns într-o situație atât de delicată încât dormea în uscătorul de rufe. În acele clipe de profundă încercare, actorul a găsit consolare în credință, care l-a ajutat să depășească provocările și să își găsească sensul în viață.

„Mă culcam în uscătorul de rufe. Am ieșit supărat în noapte și m-am așezat pe un morman de beton care despărțea trotuarul de șosea. Mi-am aprins o țigară și am stat să reflectez asupra mea. Mi-am dat seama că nu sunt eu soluția. Atunci am început să vorbesc cu Dumnezeu, cerându-i o direcție, o idee despre ce să fac.

„Doamne, sunt pierdut, sunt confuz, nu mă pot aduna. Dă-mi un semn, fă ceva'. Am plâns, m-am rugat. E greu când ești singur, când nu e nimeni să te susțină și simți că puterea ta nu mai dă roade. Am deschis ochii și, uitându-mă de-a lungul bulevardului, am văzut o lumină care venea spre mine. Oamenii ieșeau de la Înviere cu lumânările aprinse. Restul nu mai contează', spune Cornel Palade în podcastul lui Damian Drăghici.

Cum i s-a schimbat viața actorului

Actorul mai spune că acea rugăciune i-a schimbat existența. El subliniază că, deși nu e habotnic, credința îi oferă oportunitatea valoroasă de a vorbi cu Dumnezeu de câte ori simte nevoia.

„Totul s-a schimbat. A fost suficient. Am primit mesajul. Eram pe același drum, dar nu îl vedeam. Nu sunt habotnic, dar credința îmi oferă o șansă extraordinară de a vorbi cu Dumnezeu ori de câte ori vreau. E minunat că Dumnezeu e disponibil de fiecare dată, iar eu vorbesc cu El prin rugăciune. Rugăciunea îți oferă o stare de bine, o vibrație puternică', precizează Cornel Palade.

„Nu am fost dependent de nimic'

Cornel Palade spune că nu s-a confruntat cu dependențe, însă le poartă o recunoștință profundă femeilor.

„Nu, nu am fost dependent de nimic. Doar de femei am depins toată viața, atât. Și e în regulă, e ok. Așa m-am născut. Nu concep viața fără femei. Consider că femeia este un cadou făcut bărbatului, pentru a nu trăi în singurătate.

Un cadou sublim, frumos. Femeia îți completează viața, este un monument, îți oferă conștiință de sine, îți arată cine ești. Și, ca să fie generoasă cu tine, te-a luat și partener la procreere, ceea ce e fabulos, un respect maxim. Nu accept expresii de genul „suntem o țară de hoți și c*rve'.

Așa ceva nu se poate. E o durere prea mare. Poate doar cei care vorbesc așa sunt în acest fel, ei și mamele lor. Suntem oameni serioși, cu responsabilitate, și suntem îndurerați de ceea ce se întâmplă cu neamul nostru în prezent', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton