Cornel Păsat a suferit de depresie din cauza carierei de dansator și a mers la psiholog: ”Mă târam pe scenă și lumea râdea...”

 Calin Maria Bianca
.

Cornel Păsat a suferit de depresie din cauza carierei de dansator. A mers la psiholog pentru a se trata. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că este unul dintre cei mai cunoscuți striperi din România, dar totodată și liderul trupei Flamingo Boys. A cucerit cu dansurile și coregrafiile sale de-a lungul anilor și mulți îl invidiau pentru succesul său colosal pe plan profesional, însă puțini știu momente grele cu care s-a confruntat pentru a ajunge din nou pe scenă, după ce a suferit un accident în fața tuturor. Iată ce a dezvăluit despre cele mai mari cumpene din viața sa, dar și cum s-a schimbat totul de când s-a așezat la casa lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cornel Păsat a avut încă de la început un mare succes în cariera sa, însă, la un moment dat, s-a situat între depresie și disperare atunci când a avut primul accident grav din viața lui, pe scenă, chiar în fața tuturor. Totul s-a întâmplat din cauza unui ulei scurs de la o mașină de fum, moment în care cunoscutul coregraf a alunecat și și-a rupt genunchiul.

pasat8pasat8

Au urmat luni întregi de chin și disperare, și o proteză de titan. Nu se aștepta să mai revină vreodată pe scenă în calitate de dansator, însă acum privește cu mândrie la progresele pe care le-a făcut și este fericit că nu a renunțat. A traversat momente cumplite, precum genunchi rupt, artroză de gradul 4 sau meniscurile rupte, inclusiv depresie și mers la psiholog, însă acum este mai fericit ca oricând.

Citește și: Cum o descrie Cornel Păsat pe Oana Roman. Au fost împreună șapte ani: „Are un șarm al ei”

Citește și: Cornel Păsat a apelat la terapie de cuplu pentru a-și salva căsnicia: „Ideea este să-ți dorești să repari'

Citește și: Andra Volos și Lele vor avea o fetiță: „Sunt cea mai fericită femeie din lume” / Au făcut o petrecere fastuoasă ca să anunțe sexul copilului

Citește și: Ce mesaje i-a trimis Oana Roman surorii sale, Catinca, după ce a fost acuzată că nu plătește, de fapt, cheltuielile de la azilul unde e internată mama lor: „Nu i-a mers cu mine'

Cornel Păsat a suferit de depresie din cauza carierei de dansator

Cornel Păsat se bucura din plin de cariera sa de dansator și făcea totul cu mare dragoste, asta până când, a avut loc un accident, chiar în fața publicului larg, pe scenă. În timp ce el încerca să continue dansul, iar lumea se amuza, crezând că este parte din coregrafie, el intra într-o stare de inconștiență. Au urmat apoi numeroase episoade de depresie, pe lângă operații și luni de repaus și refacere. Credea că a fost punctul în care cariera lui se încheia, însă a luptat, iar azi bucură, din nou, oamenii prin talentul său.

'Momentul când mi-am rupt genunchiul și toată lumea râdea crezând că așa este coregrafia. Ideea este că m-am ridicat până la urmă, pentru că aveam de dansat rocknroll. Și când l-am pus jos, piciorul s-a dus în față, de rupt ce era. M-am speriat și au urmat operațiile, cârjele, depresiile. Atunci am crezut că s-a terminat cariera mea de dansator. Apoi am avut glezna ruptă, meniscurile și artroză de gradul 4. Nu e ușoară viața de dansator. Cariera asta se termină destul de repede. Eu sunt o excepție pentru că mulți de retrag pe la 30 de ani, noi ieșim la pensie pe la 45 de ani maxim.

Era niște ulei pe scenă, de la mașină de fum. Am aterizat pe picior și mi-am rupt genunchiul de tot, atunci am făcut prima dată depresie. Am leșinat de durere și toată lumea de acolo râdea. Mă târam pe scenă și ei credeau că glumesc, dar eu nu mă puteam ridica pentru că eram ușor incoștient. Trebuie odihnă și alimentație sănătoasă. Eu nu m-am retras încă din dans și aș vrea să dansez cât mai mult. Scena este viața mea, artiștii vor să rămână în viața artistică cât mai mult timp posibil. Încă trag de mine cât pot că să prelungesc viața asta frumoasă.', a spus Cornel Păsat pentru Fanatik.

Cornel Păsat a mers la psiholog

Ba mai mult decât atât, Cornel Păsat nu doar că a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în meseria sa de dansator și pe care la un moment dat le-a considerat fatale, ci a explicat inclusiv că s-a văzut nevoie să meargă la psiholog. A recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să se deschidă în fața unui străin, dar cu toate astea a reușit și a plecat cu numeroase lecții învățate, care-l ajută și acum.

„Da, am fost, și nu a fost ușor pentru că e greu să te deschizi în fața unui străin, să îi spui probemele tale. Mi-am înfrânt rușinea și temerile și am mers să-mi rezolv problemele care erau deja foarte grave. Acum am învățat să trăiesc fiecare clipă și să mă bucur de ea, să aplanez certurile inutile, să ofer cât mai mult spijin familiei. Bianca și Dryas sunt viața mea.', a continuat Cornel Păsat.

Cum este Cornel Păsat în rolul de tată și soț

Cornel Păsat are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, dar nici când vine vorba despre el nu poate să nu recunoască că este un soț și un tată foarte bun. Mai concret, a recunoscut că își ajută foarte mult partenera de viață, inclusiv la treburile casnice, iar când vine vorba de copil, este gata să facă orice pentru fericirea sa.

„Cred că sunt un soț responsabil și polivalent. Știu să zidesc, să fac tâmplărie, lipesc țevi, schimb singur o pompă de apă. Evident, știu să repar jucăriile lui Dryas. Nu mă dau în lături de la treburile femeiești. Dau cu aspiratorul, spăl vasele, le fac cu drag pe toate și sunt de părere că trebuie să faci cât mai multe în gospodărie. Să ne completăm eforturile ca să avem o viață liniștită. Fiecare face ce poate, îl sprijină pe celălalt. Este foarte important să fii independent în tot ce faci.

Cornel Păsat are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale de viață, așa că nu s-a sfiit să vorbească public despre ea, despre calitățile sale, dar și cum a început povestea lor de dragoste.

Bianca înseamnă totul, iubire și devotement, mama lui Dryas, ‘amanta, partenera de viață neprețuită. Prima dată când ne-am văzut eram la un casting pentru un clip al lui Pepe, ‘Cine te iubește. Am simțit o chimie perfectă și o atracție deosebită. Bianca avea o motricitate deosebită, o memorie și o coordonare fantastice. La orice casting se duce reține foarte repede coregrafia, o ajută și faptul că a făcut gimnastică. Este o femeie extrem de talentată, disciplinată, frumoasă, sexy și foarte muncitoare.„, a mai spus Cornel Păsat pentru sursa menționată mai sus.

Cum reușesc să treacă peste problemele din cuplu

Ba mai mult decât atât, Cornel Păsat nu s-a sfiit și a vorbit pe larg și despre lucrurile mai puțin plăcute din familia sa, explicând că și el și soția sa au momente în care se contrazic sau când nu se înțeleg ca de obicei. Cu toate astea, el este cel care cedează și liniștește lucrurile, asta pentru a nu merge mai departe cu lucrurile care nu le aduc zâmbetul pe buze.

„În orice familie apar conflicte dar la noi eu cedez de obicei, cam tot timpul de fapt. Suntem ca apa și focul, ea este focul. Ce am învățat în viață este că trebuie să dai dovadă de maturitate și tact ca bărbat. El trebuie să știe să încaseze și să cedeze. Trebuie să lași de la tine chiar dacă ai dreptate. Stă în inteligență să poți să ajuți omul care are o problemă și nu o înțelege. Trebuie să aplanezi conflictele, nu să le duci mai departe. Cel mai bine e să taci, să asculți și să nu judeci, să-ți aduci aportul și să-ți înțelegi partenerul de viață. Când există momente dificile e bine să încerci să le aplanezi sau să le ignori, să elimini stresul din viața cotidiană.„, a concluzionat Cornel Păsat.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton