Cornel Păsat a vorbit despre defectele Oanei Roman și motivele despărțirii lor: „E o fire rebelă și orgolioasă. Are suflet bun, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Oana Roman și Cornel Păsat, fondatorul trupei „Flamingo Boys', au format un cuplu timp de 7 ani, iar despărțirea lor a avut loc în 2007. Deși au trecut aproape 17 ani de când s-a consumat povestea lor de dragoste, coregraful a dezvăluit acum defectele fostei partenere și motivele rupturii dintre ei. Spune că fiica lui Petre Roman are suflet bun, dar e „aprigă la mânie' și spune mereu „adevărul necenzurat'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Odată cu despărțirea mediatizată dintre Oana Roman și Marius Elisei, a ieșit la suprafață și idila dintre fiica lui Petre Roman și Cornel Pasat, încheiată în 2007. Coregraful spune că a avut o chimie bună cu fosta lui parteneră, pentru că relația lor se baza pe respect și înțelegere. Recunoaște că Oana Roman e o fire rebelă și orgolioasă, care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, temperament care i-a adus adesea de pierdut. Cornel Păsat mai spune că relația lor s-a încheiat odată ce sentimentele s-au consumat și nu au existat motive de ordin financiar.

cor8acor8a

Citește și: Catinca Roman, despre scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Acum e un război, dorința lui Marius de a deveni cunoscut”. Ce spune despre fostul iubit al vedetei, Cornel Păsat

Citește și: Cornel Păsat s-a întâlnit cu Oana Roman, în timpul relației cu Marius Elisei: „Nu am avut niciun lucru mai intim, nu știu ce crede el'. Au fost iubiți timp de 7 ani

Citește și: Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre momentele intime din restaurant cu Monica, filmate prin gaura cheii: „I-am spus: Ți-a pus Dumnezeu mâna în cap. M-am gândit că…”

Citește și: Ce l-a atras pe Nicușor Ioniță la soția lui, Silvana Rîciu: 'În afară vrea să pară o dură…' Cum s-au cunoscut / EXCLUSIV

Cornel Păsat a dezvăluit defectele Oanei Roman

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la începutul lunii septembrie, iar de atunci sunt implicați într-un amplu scandal, cu acuzații de ambele părți. Cornel Păsat, fostul partener al vedetei, spune că astfel de momente nu s-au consumat în relația lor. A recunoscut însă că Oana Roman are tendința de a fi impulsivă și debordant de sinceră, caracteristici care pot conduce la conflicte în viața conjugală.

„Eu și Oana am avut o chimie bună. Relația noastră se baza în primul rând pe respect și înțelegere. Oana este o fire rebelă și orgolioasă, are sânge de spanioloaică. Este un berbec adevărat și dacă nu știi cum să aplanezi eventualele conflicte iese cu scântei. Are o calitate pe care eu o consider mai degrabă defect. E extrem de sinceră. Spune mereu adevărul necenzurat indiferent cât de incomod sau dur ar fi. De multe ori a avut de pierdut din cauza impulsivității și a lipsei de cenzură. Dar dacă ești atent la ce spune, apreciezi adevărul, sinceritatea și ai calm, tact, deschidere pentru dialog, răbdare și maturitate poți evita conflicte și poti îmbunătăți calitatea vieții conjugale.

Dacă te contrezi si te pui cu ea cap în cap în momentul nepotrivit ies scântei și nu prea ai șanse de câștig. Mai bine o lași sa se liniștească și o abordezi când este calmă și dispusă la dialog.

Are suflet bun, dar e aprigă la mânie. Așa că trebuie să știi cum să o iei, să o anticipezi și să eviți conflicte. Decât o confruntare directă la nervi, mai bine o retragere și revenire la discuții pe un fond mult mai calm', a spus coregraful potrivit cancan.ro.

Cornel Păsat: „Copiii plătesc greșelile părinților'

„Cam toate femeile aruncă vorbe grele la nervi. Dacă le pui la suflet greșești și situația devine grea, uneori chiar imposibilă. Trebuie să citești printre rânduri pentru că femeile sunt mult mai complicate ca noi bărbații, în gândire. Dacă reușești sa înțelegi că așa sunt femeile în general și că sunt doar vorbe spuse la nervi, ai șanse mari sa eviți certuri mari sau chiar despărțire, divorț sau violență domestică. Îți poți salva căsnicia, armonia și dragostea.

Mai ales familia și copilul ce devine victimă. Ca să nu mai spun de exemplul parental atunci când părinții se ceartă sau chiar se despart.

Ne confruntăm cu o perioadă în care egoismul și egocentrismul sunt la mare modă. Empatia, educația, spiritul de sacrificiu, bunătatea, iertarea au devenit defecte și slăbiciuni. Trebuie să ne trezim și să ne gândim ce moștenire și educație, ce viitor asigurăm mai departe copiilor noștri. În final, din păcate, copiii plătesc greșelile părinților', a adăugat el, potrivit sursei citate mai sus.

De ce s-au despărțit Oana Roman și Cornel Păsat

Cornel Păsat spune că despărțirea s-a produs odată ce sentimentele dintre ei s-au consumat. Potrivit acestuia, Oana Roman cheltuia mulți bani în perioada relației lor, asta pentru că poziția socială îi impunea acest lucru.  

„Cred că pur și simplu s-a consumat dragostea. Niciunul dintre noi  nu mai eram prezenți în acea relație. Și amândoi am simțit nevoia de separare. Nu am avut discuții pe plan financiar niciodată. Amândoi munceam mult și nu se punea problema banilor, cine câștiga mai mult sau mai puțin.

Oana cheltuia mult, într-adevăr, pe haine, vacanțe, restaurante, evenimente etc. Dar te obliga poziția socială și anturajul să fii la un astfel de nivel. Ea își permitea pentru că lucra foarte mult și era necesar ca ea să fie în ton cu cerințele și toate tendințele societăți în care se învârtea', a încheiat el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton