Cornel Păsat s-a întâlnit cu Oana Roman, în timpul relației cu Marius Elisei: „Nu am avut niciun lucru mai intim, nu știu ce crede el”. Au fost iubiți timp de 7 ani

 Miniosu Alexandra
.

Cornel Păsat s-a întâlnit cu Oana Roman, în timpul relației cu Marius Elisei. Cornel Păsat pare că e de partea Oanei Roman, în scandalul cu Marius Elisei. Cel puțin asta a lăsat de înțeles dansatorul, atunci când i s-a cerut să-și dea cu părerea despre situația delicată prin care trece acum fiica Mioarei și a lui Petre Roman. Acesta spune că și-ar fi dorit ca Oana Roman, fosta lui iubită, să fi avut o viață liniștită și fără supărări. Totodată, el a dezvăluit și în ce relații au rămas ei după despărțirea din 2007!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cornel Păsat s-a întâlnit cu Oana Roman, în timpul relației cu Marius Elisei. De curând, fondatorul trupei „Flamingo Boys' a vorbit despre situația actuală, tensionată, dintre Oana Roman și fostul ei soț, Marius Elisei. Dansatorul a dezvăluit, printre altele, că s-a văzut recent cu fiica lui Petre Roman, însă totul a fost strict profesional, după spusele lui.

oana-roman-123-2oana-roman-123-2

Oana Roman și Cornel Păsat au fost împreună 7 ani, până în 2007, atunci când au hotărât să se despartă. Deși nu mai sunt împreună de aproape 17, cei doi au rămas în relații civilizate și au recunoscut amândoi că obișnuiesc să se salute, atunci când se întâlnesc.

Citește și: Oana Roman susține că nu a mai fost ajutată de tatăl ei, Petre Roman, după facultate: „Mi-a zis că îmi plătește trei-patru luni chirie, dar alți bani nu mai văd. Foame”

Citește și: Marius Elisei, după ce Oana Roman l-a acuzat că are o problemă cu alcoolul: „Mă apucam la 10 dimineața, beam 8-10 beri în decursul unei zile. Nu mă târam pe jos”

Citește și: Cum a aflat Theo Rose că e gravidă cu Anghel Damian: „A fost ca o glumă. Mâncam foarte bine. Eram în Thailanda și…'. Cine a recunoscut prima semnele sarcinii

Citește și: Să te apuci să înjuri un copil pe internet, în timp ce fluturi steagul libertății de exprimare, e pur și simplu grețos. Dana Rogoz, revoltată după criticile primite de Eva Măruță

Cornel Păsat s-a întâlnit cu Oana Roman, în timpul relației cu Marius Elisei

Anul trecut, în luna septembrie, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit oficial, după o relație de 10 ani, cu urcușuri și coborâșuri. Deși au împreună o fiică, divorțul dintre cei doi a fost cu scandal și chiar și în prezent continuă să își arunce „săgeți', prin diferite declarații acide și atacuri.

Cornel Păsat, fostul iubit al Oanei Roman, și-a spus, de curând, părerea referitoare la despărțirea dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei. Dansatorul a susținut că el nu este de acord cu „spălatul rufelor în public' și a precizat că și-ar fi dorit o viață mai linișită pentru sora Catincăi Roman.

„Eu și Oana am rămas într-o relație prietenească, normală, de oameni civilizați. Nu prea sunt de acord cu spălatul rufelor în public. Îmi pare rău pentru situația creată. Eu m-am întâlnit anul trecut, în decembrie, la un eveniment, cu Oana. Nu mi-a spus nimic de genul ăsta și nici nu am avut discuții de astea pentru că nu ne permitem unul cu celălalt să intrăm în detalii și ce să spun, îmi pare rău. M-aș fi bucurat să aibă o viață liniștită, frumoasă, fără supărări, să fie bine', a spus Cornel Păsat la Antena Stars.

„La noi relațiile au rămas normale, cordiale'

Cornel Păsat a recunoscut apoi că s-a întâlnit, la un moment dat, cu Oana Roman, dar că totul a fost strict profesional. Dansatorul a subliniat faptul că nu a mai avut nicio legătură personală cu fiica lui Petre Roman, după ce s-au despărțit în 2007. Totodată, Cornel Păsat a ținut să-i transmită lui Marius Elisei că poate sta liniștit, pentru că nu s-a întâmplat nimic între coregraf și Oana Roman, în ultimii ani.

„Nu, la noi relațiile au rămas normale, cordiale, de un „bună, ce mai faci?', o urare de ziua de naștere, mai mult pe colaborări ne-am interesat. Când a avut ocazia, ea m-a recomandat și eu pe ea. Să știi că am ieșit o dată la masă, la o gustare, cumva, dar era strict pe business. Trebuia să fie PR-ul pentru o cafenea și a venit și proprietarul locației, am făcut colaborarea respectivă, totul a fost strict profesional. Nu a fost nicio întâlnire de genul să ne distrăm. Din momentul în care ne-am despărțit, lucrurile s-au separat totul și nu am avut niciun lucru mai intim, nu știu ce crede Marius', a mai spus dansatorul.

Oana Roman și Cornel Păsat au fost împreună 7 ani

Oana Roman și Cornel Păsat s-au iubit vreme de 7 ani și mulți se așteptau să se căsătorească. În 2007, însă, cei doi au decis să pună punct relației. La acea vreme, vedeta îl acuza pe dansator că ar fi înșelat-o cu o prietenă comună, Bianca. Aceasta urma să fie chiar soția lui Cornel Păsat.

Acum mai mulți ani, Oana Roman recunoștea că rămăsese însărcinată cu iubitul ei, însă nu a vrut să păstreze copilul.

„El m-a iubit mai mult decât am putut eu să-l iubesc. Eu am fost rațiunea de a trăi pentru Cornel Păsat. Am făcut o greșeală imensă când am făcut avort. Nu îmi doream copilul până nu aveam o carieră, o casă', a declarat Oana Roman, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton