Cosmin de la Casa Iubirii a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău. Andreea Mantea: „Am chemat Salvarea. Nu s-a simțit bine încă din gală” / Ștefania, iubita lui, a plâns

 Ifrim Georgiana
.

Cosmin de la Casa Iubirii s-a simțit rău și a fost transportat la spital. Andreea Mantea a fost cea care a făcut anunțul, iar Ștefania s-a arătat foarte îngrijorată și a izbucnit în lacrimi. Se pare că tânărul a acuzat stări de rău de zilele trecute și va fi supus mai multor investigații medicale. Partenera lui i-a transmis și un mesaj emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În ediția de ieri a emisiunii Casa Iubirii, Andreea Mantea a apărut în casa fetelor și, cu emoție în glas, a anunțat-o pe Ștefania că iubitul ei a fost transportat la spital. Stările de rău i-ar fi apărut în timpul filmărilor pentru Gală și de comun acord s-a decis să facă câteva investigații medicale.

co101010co101010

Citește și: Cine este Cosmin Radu de la Casa iubirii. Lucrează ca ospătar

Citește și: Kinga a explicat, cu ochii în lacrimi, de ce s-a tuns scurt după ce a părăsit Casa iubirii: „A intervenit o problemă de sănătate. Am suferit mult, am clacat'

Citește și: Cum a reacționat Oana Zăvoranu după ce Pepe a spus că Raluca Pastramă l-a înșelat în timpul căsniciei: 'Este un subiect…' Ce a povestit artistul / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România', la 19 ani. S-a stabilit în Londra și a devenit vegană

Cosmin de la Casa Iubirii a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău

Andreea Mantea spune că medicii ajunși la fața locului l-au cosultat pe Cosmin și au transmis că nu este în stare gravă. Totuși, el va fi supus mai multor investigații, de aceea a fost transpoortat cu Salvarea la spital.

„Nu s-a simțit foarte bine, a ieșit din emisiune, după cum bine au aflat. Am chemat salvarea și am hotărât, de comun acord, bineînțeles, să meargă la spital pentru mai multe investigații. Cei de pe salvare au spus că nu pare să fie ceva grav, dar, în acest moment, el se află la spital pentru siguranța lui și pentru a ne asigura că este totul bine. Ne-am dorit să aflăm exact care este cauza stării lui, pentru că el, dacă ne amintim, nu s-a simțit bine încă din gală. Este la spital, i se fac analize, este bine, este pe mâini bune, mai bune de atât nu există', a precizat Andreea Mantea.

Ștefania a izbucnit în lacrimi când a auzit vestea

Ștefania s-a arătat foarte îngrijorată când a auzit că iubitul ei a ajuns la spital. Tânăra nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Ți-e frică?', a întrebat-o Andreea Mantea pe Ștefania.

„De mai multe ori s-a simțit rău…', a răspuns ea.

„Cei de pe ambulanță au spus că este cât de cât ok! N-au spus că este ceva grav!', i-a spus gazda emisiunii.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Ștefania lui Cosmin

Ștefania a ținut să-i transmită un mesaj emoționant lui Cosmin, aflat pe patul de spital în aceste momente.

„De pe patul de spital el insistă să afle dacă tu ești bine! Deci stai liniștită! El e acolo, îi este rău, dar totuși se gândește la tine! Ce să îi transmitem dacă tot că să îi dăm așa putere!', a spus Andreea Mantea.

„Că îl pup dulce! Îl sărut dulce! Și să se facă bine, bineînțeles!', a răspuns concurenta.

„S-a scris mesajul! S-a trimis!', a adăugat prezentatoarea.

„Și să se întoarcă mai repede la mine!', și-a încheiat Ștefania mesajul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton