Cosmin Natanticu și Augustin Viziru s-au împăcat, la 12 ani de la divorțul actorului de Oana Mareș și scandalul de infidelitate: „Nu există pică între noi”

 Ifrim Georgiana
.

Augustin Viziru și Oana Mareș au format un cuplu timp de 11 ani. În perioada 2009 și 2011, aceștia au fost căsătoriți, însă au decis să pună capăt mariajului și au mers pe drumuri separate. Prezentatoarea TV a fost surprinsă în casa lui Cosmin Natanticu, la vremea respectivă. Acum, comediantul a vorbit despre relația pe care o are cu Augustin Viziru, susținând că amândoi au lăsat trecutul în urmă. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În vara anului 2011, Augustin Viziru și Oana Mareș au divorțat, în urma unui scandal în care s-a vorbit, la vremea respectivă, și despre infidelitate. Atunci, prezentatoarea TV ar fi fost surprinsă în casa lui Cosmin Natanticu și s-a speculat în presa mondenă că aceștia ar fi avut o relație extraconjugală. Într-un interviu recent, Augustin Viziru a vorbit despre relația cu Oana Mareș, susținând că, la vremea respectivă, era prea „tânăr' pentru a avea o căsnicie perfectă. La 12 ani de la divorțul scandalos, Cosmin Natanticu a spus în ce relații se află cu actorul, punctând că între ei nu există tensiuni.

oa0oa0

După episodul de acum 12 ani, Cosmin Natanticu a refuzat să facă vreo declarație în legătură cu cele întâmplate. Recent, comediantul a spus în ce relații se află cu Augustin Viziru acum, având în vedere trecutul pe care îl au împreună.

Citește și: Augustin Viziru, despre căsnicia cu Oana Mareș: 'Mințeam și când dormeam'

Citește și: Augustin Viziru a avut datorii la cămătari: „O puneam pe fosta soție să iasă la geam și să țipe: Poliția!'

Citește și: Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează”

Citește și: Andreea Bălan s-a accidentat în finala America Express, după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au lovit-o cu o canoe: „M-am speriat foarte tare'

Cosmin Natanticu și Augustin Viziru s-au împăcat

La 12 ani de la scandalul de infidelitate, Cosmin Natanticu și Augustin Viziru s-au împăcat. Comediantul a ținut să precizeze că relația dintre el și actor nu mai este atât de strânsă ca altădată, însă cei doi se intersectează la castinguri sau pe platoul de filmare, având în vedere natura profesiei lor.

 „Dar eu nici atunci nu m-am certat cu el. Recent, chiar am și jucat cu Augustin într-un film, alteori ne-am întâlnit și pe la castinguri, prin oraș. Da, dar nu suntem chiar prieteni, nu ieșim la bere seara. Nu mai suntem cum am fost. Dar suntem amici, colegi, ne salutăm atunci când ne întâlnim, vorbim. Nu există pică între noi, tensiuni', a susținut Cosmin Natanticu, potrivit cancan.ro.

Ce spune Augustin Viziru despre Oana Mareș, la 12 ani de la divorț

Invitat la o emisiune de la ProTV, Augustin Viziru a vorbit despre căsnicia de doi ani cu Oana Mareș. Cei doi au divorțat în vara anului 2011, vestea fiind un șoc pentru apropiații și fanii lor.

„Ce-am învățat din fosta mea căsnicie a fost un singur lucru. Din păcate, noi ce vedem când suntem mici facem în oglindă când ne facem mari. La 20 de ani, eu nu aveam ce să caut într-o relație din punctul meu de vedere. Pentru că eram tânăr, făceam ce voiam și totuși ideea…

M-am băgat într-o relație mai mult de dragul de a avea o relație. Dar eu, în toată relația mea, mințeam și când dormeam. Trăiam într-un stres permanent. iar în ultima vreme, eu am considerat că nu mai e cazul să mint niciodată. pe nimeni. Transformarea e destul de radicală. Dar adevărul ăsta e, dacă nu minți niciodată, ești foarte relaxat pentru că nu ai nimic de ascuns. Ideea e că sunt mult mai ok așa și mult mai relaxat așa. Și așa pot să-mi văd de ce am făcut, de treburile mele….Dacă o să găsesc persoana potrivită n-am să ezit nicio secundă…’, a încheiat Augustin Viziru.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton