„Eu cu Delia ne chinuim să-i găsim pe câte una care să merite”. Cosmin Natanticu îi caută o nouă iubită lui Cătălin Bordea, după divorțul de fosta lui soție, Livia

 Miniosu Alexandra
.

Cosmin Natanticu a povestit recent, mai în glumă, mai în serios, că el și Delia îi caută o nouă iubită lui Cătălin Bordea, după divorțul de fosta lui soție. Soțul Elizei Natanticu a recunoscut că el și Cătălin Bordea au discutat pe tema divorțului comediantului, ba chiar au și glumit pe această seamă. Iată ce a spus Cosmin Natanticu și despre Spike, iubitul Liviei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Natanticu îi caută o nouă iubită lui Cătălin Bordea, după divorțul de fosta lui soție, Livia. Cel puțin așa susține comediantul, prieten de 20 de ani cu Cătălin Bordea. Soțul Elizei Natanticu îl îndeamnă pe amicul său să se mai bucure un timp de burlăcie, dar, în același timp, s-ar bucura dacă cel din urmă și-ar găsit o nouă iubită, „care să merite'.

catalin-bordea-1-1catalin-bordea-1-1

Nu de puține ori, Cosmin Natanticu a făcut glume despre Cătălin Bordea. Cei doi sunt prieteni de două decenii, iar de ceva timp sunt colegi în juriul de la iUmor. Cunoscându-l deja de o viață, soțul Elizei Natanticu recunoaște că se amuză deseori pe seama amicului său. Acesta a recunoscut public, într-un interviu recent, că a făcut glume chiar și pe seama divorțului lui Bordea.

Citește și: Doinița Oancea, după ce Cătălin Bordea a mărturisit că i-ar plăcea o soție ca ea: „Ne știm de 1000 de ani, cred că a vrut să…”

Citește și: Cătălin Bordea, după ce a aflat că fosta lui soție, Livia, și Spike s-ar fi mutat împreună: „Mai tare m-ar interesa dacă se muta Sofia Vicoveanca cu Uzzi'

Citește și: Loredana Groza, despre actorii din filmul 21 de Rubini: „Am fost fascinată de Mickey Rourke, de Anthony Delon. Faptul că pot să îmi ating idolii este…”/ EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu, dezvăluiri în lacrimi despre divorțul de Mihai Albu și viața de mamă singură, la America Express: „A fost foarte greu” / De ce s-a certat, din nou, cu Mike

Cosmin Natanticu îi caută o nouă iubită lui Cătălin Bordea, după divorțul de fosta lui soție, Livia

De curând, Cosmin Natanticu explica faptul că, în România, spre deosebire de alte țări, există totuși o limită când vine vorba de glume, în comedie.

„În România, din păcate, există o limită. Noi putem face, problema e să ai și reacțiile pe care ți le dorești. Sunt lucruri sensibile despre care nu poți să vorbești', a spus Cosmin Natanticu pentru cancan.ro.

Întrebat dacă a făcut glume cu Cătălin Bordea despre divorțul acestuia, Cosmin Natanticu a răspuns afirmativ. În plus, Natanticu a susținut că el și Delia, colega lor de la iUmor, îi caută lui Bordea o nouă iubită, după ce fosta soție s-a cuplat cu Spike.

„O, da! Cum să nu?! Eu cu Delia ne chinuim să-i găsim pe câte una care să merite. Mai mult Delia se ocupă, recunosc, eu îl încurajez „du-te, tată, du-te'. Am și eu o glumă despre Bordea și Livia, vă aștept la mine, la stand-up. Da, eu mă știu cu amândoi. Bordea e colegul meu, prietenul meu, Livia a fost soția lui. Am fost la ei la nuntă, Spike, naș. Plus că, dacă vorbim despre Bordea, e comediant, nu are cum să se supere', a continuat el.

Cosmin Natanticu, despre Cătălin Bordea: „El mereu a sărit dintr-o relație în alta'

Însă, totodată, Cosmin Natanticu l-a îndemnat, indirect, pe Cătălin Bordea să se mai bucure puțin de „burlăcie', până ce se va așeza, din nou, la casa lui. De asemenea, soțul Elizei Natanticu și-a dat de gol colegul de la iUmor, susținând că acesta „mereu a sărit dintr-o relație în alta'.

„Eu zic să stea un pic să se bucure de burlăcie, că el mereu a sărit dintr-o relație în alta, din câte știu eu. Îl știu de mult timp, de 20 de ani aproape', a conchis comediantul.

Cătălin Bordea a recunoscut că a fost afectat de idila amoroasă dintre fosta soție și prietenul lui, Spike

Cătălin Bordea a recunoscut că a fost afectat de idila amoroasă dintre fosta soție și prietenul lui, Spike. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, în urmă cu câteva luni, Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar, pe cale amiabilă, după ce ea a decis să-l părăsească. Actorul a fost afectat de decizia ei… Totuși, cel mai mult se pare că l-a durut atunci când a văzut imaginile în care fosta soție și prietenul lui, Spike, se sărutau.

Dacă atunci când au apărut primele imagini cu Livia și Spike în timp ce se sărutau, Cătălin Bordea nu a dorit să discute despre acest subiect, acum se pare că este deschis în această privință. Comediantul a recunoscut că nu vrea să intre în vreo relație și nici să se îndrăgostească prea curând fiindcă momentan se află în perioada în care se reface și are nevoie să fie singur.

„Nici nu se pune problema sa îmi placă de cineva momentan având în vedere că mă refac după război. Cred ca e normal și firesc după ce ieși dintr-o relație sa rămâi o perioada singur’, declara Cătălin Bordea pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton