Cosmin Seleși a recunoscut că i-a furat iubita unui prieten: „Ne-a scăpat şi mi-a părut rău după aia”. Actorul și soția lui, Irina, sunt căsătoriți de peste 10 ani

 Ifrim Georgiana
.

Cu câțiva ani în urmă, invitat în emisiunea „Star Chef', Cosmin Seleși a recunoscut public că i-a furat iubita unui prieten. Întâmplarea a avut loc înainte ca actorul s-o cunoască pe Irina, cea care îi este soție de peste un deceniu, ținând să precizeze că a fost o „scăpare' pe care a regretat-o amarnic. Iată declarațiile lui Cosmin Seleși!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cosmin și Irina Seleși sunt căsătoriți de peste 10 ani și au împreună doi copii, pe Tudor și Ilinca. Începutul lor de dragoste a fost unul atipic, căci s-au cunoscut în timp ce așteptau la semafor, apoi au fost de nedespărțit. Astăzi, prezentatorul TV este un familist convins și spune că nu-i ascunde nimic soției, astfel că toate deciziile le iau împreună. Totuși, pe când era bulac, Cosmin Seleși a mai călcat strâmb și a recunoscut, într-o emisiune televizată, că i-a furat iubita unui prieten.

co0co0

Citește și: Ce obicei l-a făcut pe Cosmin Seleși să piardă sume mari de bani și cum l-a ajutat soția lui: „Am fost un cretin. Cine știe unde ajungeam?! M-a readus pe linia de plutire'

Citește și: Cum arată casa lui Cosmin Seleși din Maramureș: „Este un loc de vis, magic, de poveste”

Citește și: Iulia Albu, ironizată de Alexia și Aris Eram la America Express: 'Arată ca Michael Jackson. A venit cu niște păsări în cap și…'. Cum a reacționat vedeta

Citește și: Ciprian Marica, dezvăluiri despre episodul „prosopul”, viral în 2019: „Mi s-a propus să cumpăr filmarea aia, dar… Nu a fost chiar o răzbunare”

Cosmin Seleși a recunoscut că i-a furat iubita unui prieten

În 2018, prezent în emisiunea „Star Chef', Cosmin Seleși a recunoscut că i-a furat iubita unui prieten. Întâmplarea s-a petrecut pe când prezentatorul TV era burlac, precizând că a regretat amarnic „scăparea'. Actorul s-a oprit aici cu declarațiile, sugerând că episodul de trădare face parte din greșelile tinereții și că astăzi n-ar mai proceda la fel.

Maria Simion: „Ai luat vreodată iubita vreunui prieten de-al tău?'

Cosmin Seleși:  „S-a întâmplat, la un moment dat! Ne-a scăpat şi mi-a părut rău după aia'.

Cosmin Seleși și soția lui, Irina, sunt căsătoriți de peste 10 ani

Cosmin Seleși s-a căsătorit cu soția lui, Irina, în urmă cu mai bine de 10 ani. S-au intersectat întâmplător, la semafor, iar prezentatorul TV s-a îndrăgostit iremediabil de cea care avea să-i dăruiască doi copii.

„Ne-am întâlnit la un moment dat prin casă și mi-a venit întrebarea, fără să am vreun plan făcut. Am pus întrebarea și ea a acceptat, așa că i-am zis că plec să-i cumpăr inelul! (zâmbește).

Nunta noastră a fost așa cum noi ne-am dorit-o la acel moment. Starea civilă a fost la Zalău, în orașul meu natal, iar cununia religioasă, la Focșani. Am avut prietenii apropiați și familiile alături. Am fost niște norocoși, nu s-a întâmplat nimic prevăzut. Totuși, trebuie să-ți spun: n-am înțeles de ce, în unele zone ale țării, mirele și mireasa trebuie să primească absolut toți invitații și stau la intrare până la 11 seara. Ba chiar, după dans, revin la intrare pentru a-i aștepta pe invitați. Obiceiuri și obiceiuri! (zâmbește)', a spus prezentatorul TV pentru VIVA!.

Sursa foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton