Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces Direct, a fost cerută în căsătorie: „Te iubesc”. Cine este și cu ce se ocupă viitorul ei soț

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu puțin timp, Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces Direct, a fost cerută în căsătorie. Fosta asistentă de la „Acces Direct' a făcut fericitul anunț pe rețelele de socializare, acolo unde a făcut publice și câteva imagini cu viitorul ei soț și inelul de logodnă. Iată cine este partenerul de viață al acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces Direct, a fost cerută în căsătorie. De aproximativ patru luni, Cosmina Adam trăiește o poveste de dragoste cu Claudiu Matei, bărbatul care i-a cucerit inima. Fosta asistentă de la „Acces Direct' a fost cerută în căsătorie în urmă cu câteva zile, chiar în timpul unei vacanțe în Ungaria. Pe rețelele de socializare, cântăreața de muzică populară a anunțat logodna și a publicat mai multe imagini cu viitorul ei soț.

341529372_2243137539192484_5705723848110405498_n341529372_2243137539192484_5705723848110405498_n

Cosmina Adam a fost o prezență discretă la „Acces Direct', în calitate de asistentă TV, însă a rupt contractul cu Antena Stars după un sezon al emisiunii. În prezent, aceasta este profesoară de canto la o școală privată din Dorobanți și este invitată să cânte la diferite evenimente. În ultimele luni, aceasta a avut parte de mari schimbări în plan sentimental și urmează să ajungă în fața altarului.

Citește și: Mirela Vaida și Cosmina Adam lansează o melodie împreună. Primele imagini din videoclip

Citește și: Cosmina Adam, asistenta de la Acces Direct, s-a despărțit de iubit: „Nu mai avem ce să ne spunem”

Citește și: Dinu Maxer a fost surprins cu o domnișoară, în club, după divorț. Artistul se bucură de viața de burlac

Citește și: „Nimic”. Așa a răspuns Gabriela Cristea la întrebarea „Ce ai simțit când ai aflat că a murit Marcel Toader?” :”E dureros să constați că…”

Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces Direct, a fost cerută în căsătorie

În urmă cu câteva zile, Cosmina Adam a fost cerută în căsătorie la un reumit restaurant din Budapesta. De câteva luni, aceasta formează un cuplu cu Claudiu Matei, bărbatul care i-a cucerit inima. Pe contul personal de Instagram, vedeta a postat mai multe fotografii cu inelul de logodnă, iar fanii au felicitat-o și i-au transmis gânduri bune în secțiunea de comentarii.

„DA!!! TE IUBESC,dragostea mea! Claudiu Matei', a a transmis cântăreața de muzică populară.

Cum s-au cunoscut Cosmina Adam și viitorul ei soț

Cosmina Adam și Claudiu Matei, viitorul ei soț, s-au cunoscut pe rețelele de socializare, în urmă cu patru luni. Bărbatul a fost cel care a făcut primul pas, iar cererea în căsătorie a avut loc la puțin timp după oficializarea relației.

„Ne-am cunoscut pe Facebook, acum patru luni. Eu am văzut că îmi dă inimioara, like-uri, dar nu am luat seama, mai ales că am mulți urmăritori pe pagina oficială. Tot văzând că îmi dă inimioara, am zis că intru pe profilul lui. Când am văzut am zis că îmi place. Apoi tot eu l-am căutat pe Instagram și i-am dat follow. Apoi a pornit toată treaba serioasă. (…) M-a cerut și de soție, da! (…)

Noi sărbătorile de Paște am hotărât să le facem în Budapesta, doar noi doi. Și noi de când ne-am cunoscut am vorbit la modul cel mai serios, el are o vârstă, și eu am o vârstă. Are 33 de ani, e numai bun de însurat. Am luat în considerare și lucrul ăsta, de nuntă, de copii', a povestit ea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cine este logodnicul Cosminei Adam

Claudiu Matei, logodnicul Cosminei Matei, are 33 de ani și activează în politică. Tânărul este e președintele partidului Tineretul Național Liberal Vrancea și consilier județean la Consiliul Județean Vrancea.

Cei doi logodnici au fost împreună la emisiunea lui Cătălin Măruță, iar Claudiu Matei a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare: „Am dus povestea iubirii noastre în platoul emisiunii @lamaruta_protv, împreună cu logodnica mea @cosmina_adam_oficial'.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton