Costel Constantin va fi înmormântat cu onoruri militare: „Va fi îngropat lângă Mihaela. Era dorința lor să fie împreună și după moarte”

 Ifrim Georgiana
.

Costel Constantin își va dormi somnul de veci lângă soția sa, Mihaela, cea care i-a fost alături peste 50 de ani. În timpul vieții, le-au spus apropiaților că vor să fie împreună și după moarte, iar dorința le va fi respectată. Regretatul actor va fi condus pe ultimul drum cu onoruri militare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Costel Constantin a murit la doi ani după ce și-a pierdut marea iubire. Actorul și soția sa, Mihaela, au fost împreună timp de 50 ani, iar dispariția ei l-a marcat profund. Rămas văduv și în suferință, Costel Constantin s-a îmbolnăvit de diabet și ieșea foarte rar din casă. Ultimele clipe de viață le-a petrecut la spital, același unde lucrează fiul său vitreg, și s-a stins după ce ar fi suferit un infarct.

klherklher

Citește și: Care a fost cauza morții lui Costel Constantin și unde va fi înmormântat. Actorul era bolnav de diabet și ar fi suferit un infarct: „A murit chiar în spitalul unde lucrează fiul lui'

Citește și: Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, mesaj emoționant după moartea actorului Costel Constantin: „A plecat în cer, la soția lui. Ne spunea cât suferă de dorul ei…'

Citește și: Ionuț și Dragoș Dolănescu s-au împăcat! Au de împărțit 20.000 de mii de euro după procesul câștigat: „Nu ne vom mai certa pe acești bani”

Citește și: Gabi Bădălău, reacție după ce s-a spus că mașina lui a fost pusă sub sechestru, într-un dosar de droguri: „La începutul lunii am vrut să o vând și…'

Costel Constantin va fi înmormântat cu onoruri militare

Costel Constantin va fi înmormântat sâmbătă, 25 mai, la Cimitirul „Sfânta Vineri', acolo unde își doarme somnul de veci și soția sa, Mihaela. Funeraliile cu onoruri militare vor începe la ora 11:00.

„Va fi îngropat lângă Mihaela, pentru ca așa și-a dorit. Încă de când trăia ea, asta era dorința lor să fie împreună și după moarte. Nu știu că nu și-ar fi dorit să fie depus la Teatrul Național. El a jucat mult acolo și a fost angajat. Era legat sufletește de Teatrul Național.

Cei de la teatru vor să fie depus în holul unde au fost depuși toți marii actori care au jucat la Teatrul Național. Ei așteaptă de la familie, de la fiul lui un răspuns, care nu ar vrea însă.

Propunerea era sa fie depus, măcar două-trei ore, la teatru, dar se pare că cei din familie nu vor acest lucru', a declarat jurnalista pentru click.ro.

Care a fost cauza morții lui Costel Constantin

Cu câteva zile înainte de deces, Costel Constantin povestea câtă suferință i-a provocat decesul soției sale. Printre lacrimi, maestrul a povestit că Mihaela a murit în somn, iar echipajul medical ajuns la domiciliul lor nu a putut s-o salveze.

După ce și-a pierdut marea iubire și pe fondul stresului, Costel Constantin s-a îmbolnăvit de diabet. Vineri, cu cinci zile înainte de deces, actorul declara cum anterior i s-a făcut rău, a căzut și s-a lovit în zona feței. Printr-un episod similar trecuse și în urmă cu câteva luni. Nora actorului suspectează că acesta ar fi suferit un AVC.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton