Costin Craioveanu a negat că ar fi bătut-o pe Mihaela Cernea, soția lui: "Cum să bat o femeie când..."

 Dumba Gabriela
.

Costin Craioveanu neagă faptul că și-a lovit soția, pe Mihaela Cernea, fosta componentă a trupei Class. Zilele trecute s-a aflat că Mihaela Cernea a obținut pe 20 de ianuarie un ordin de restricție împotriva soțului său, care ar fi agresat-o fizic. Costin Craioveanu susține că nu și-a bătut soția.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Costin Craioveanu a făcut primele declarații pe contul său de Instagram și a negat faptul că și-ar fi bătut soția, pe Mihaela Cernea, în ciuda faptului că artista ar fi obținut deja ordin de restricție împotriva sa. Ulterior, Costin Craioveanu a șters postarea.

765765

„Deviza mea în viață este ‘Arta și familia, niciodată fake news (n.r știri false). Doamne ferește, cum să bat o femeie, când e soția mea, fac dragoste de 21 de ani cu ea?

Mă bat la MMA, la box, la sniper….toate-s pe dos. O să vedeți curând.', a scris soțul fostei soliste a trupei Class pe Instagram.

Mihaela Cernea a obținut ordinul de restricție pe 20 ianuarie, dar neagă faptul că și-ar fi bătut soția

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu sunt căsătoriți de 21 de ani și au împreună doi copii, Leia, în vârstă de 14 ani și Leon, care are 17 ani.

Pe 20 ianuarie, Mihaela Cernea a solicitat un ordin de restricție pe numele soțului său, pe care l-a acuzat că a agresat-o fizic în repetate rânduri, conform Antena 3.

Costin Craioveanu a provocat sâmbătă, 29 ianuarie, un accident rutier, pe o stradă din cartierul Cotroceni, din capitală. Artistul s-a urcat băut la volan și a avariat două mașini parcate.

Citește și: Cum a reușit Mirabela Dauer să slăbească peste 9 kilograme.Trucul la care a apelat te costă sub 1 leu!

Citește și: Irinel Columbeanu, despre relația cu Blanche, femeia căreia i-a luat cadourile înapoi după despărțire:„Avea 19 ani și…’

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, vești bune despre starea pilotului, după ce s-a trezit din comă:„E cooperant, înțelege tot

Pictorul a explicat că accidentul s-a produs deoarece are cauciucuri de vară și din cauza carosabilului ud a pierdut controlul volanului.

Conform sursei citate anterior, ordinul de restricție obținut de Mihaela Cernea prevede, explicit, faptul că pictorului Costin Craioveanu nu îi este permis să se apropie la mai puțin de 200 de metri de locuința conjugală. Faptul că accidentul în care a fost implicat s-a produs chiar pe strada unde locuiește soția sa, este o dovadă a încălcării ordinului de restricție.

Costin Craioveanu s-a ales cu dosar penal

Deși a încercat să-și acundă vina, Costin Craioveanu a fost surprins de camerele de supraveghere de pe stradă. După ce a accidentat cele două mașini, soțul Mihaelei Cernea a coborât de la volan pentru a vedea ce daune a provocat. Poliția a sosit la scurt timp, în urma unui apel la 112 făcut de cineva care locuiește în proximitate.

Inițial, de teama unui dosar penal, acesta a spus că la volan se afla iubita sa, însă în fața evidenței nu a mai putut nega. Ulterior, a spus că mașina sa a alunecat din cauză că nu avea cauciucuri de iarnă și astfel a ajuns să facă accident, mai menționează sursa citată.

Oamenii legii sosiți la fața locului au descoperit astfel că Mihaela Cernea obținuse recent un ordin de restricție împotriva soțului ei, care nu se putea apropia la mai mult de 200 de metri de familia sa.

În cele din urmă, Costin Cernea s-a ales cu dosar penal, conform oficialilor de la Brigada Rutieră a Capitalei. În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că pictorul Costin Cernea avea o alcoolemie de 0.56 mg /l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la sediul INML pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

Mihaela Cernea, care va împlini 45 de ani pe 16 februarie, este profesor de canto și deține o sală de fitness și yoga.

Costin Craioveanu e unul dintre cei mai prolifici pictori ai noii generaţii sale, majoritatea tablourilor sale fiind vândute mai ales în afara ţării, cu preţuri de până la 10.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton